Политички случувања во Србија: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dumbledore
  • Време на започнување Време на започнување
Да бе јас да арчам, а вие на готово. :icon_lol:

Маргиналци, корисни идиоти и некој соработник на службата... И тие што "планирале државен удар" и тие што коментираат. Сигурно нема да ги гледам.
Poarno reci seceno lepeno montirano :facepalm:
Ke vi ja ukradat revolucijata ovie, posle ke kvicite :pos:
Автоматски споено мислење:

не знам владе, и јас мислев дека е шарена, воопшто не ја пратев ситуцаијата и од тоа што малку го слушав верував дека е шарена. Денес се сретнав со човеков и онака ми отвори муабет за тоа, а иако често го гледам никогаш не сме зборвеле за политички теми, денес после тоа што ми го кажа веќе не знам што мислам.
Citaj cirkuzi sega :)

Тоа не значи дека треба да се откажат
Најпаметно им е да се откажат.Шо добиваме ние шо ја рачунаме северозападна Македонија за наша територија?Им плаќеме сметки за струаја,не плаќат даноци,раниме рамковни паразити и секоја Македонска победничка партија мора да коалицира со албанска,нон-стоп проблеми со нив и уцени.Кога одиш во тој дел од држава секаде се веат албански знамиња.Ама била наша територија,демек.

Ke vi ja ukradat revolucijata ovie, posle ke kvicite :pos:

tenor.gif

Ne si intrresen so dosetkite, 2025 sme ne 2016 .
I sto ne e tocno, sami kazuvate deka opozicijata e beter od vlasta( da se oslobodam i citat ke ti izvadam ) ali bitno Vucic treba da padni, vaka ili taka. I koj ocekuvas deka ke dojdi na negovo mesto?
Aj zbrzni, pijam kafe na benziska, nemam tolku vreme, pat me ceka :mad:

Продолжува Вучиќ со глупите чекори. Сега пратил маскирани ликови со бодликава жица да го оградат неговиот логор. Сам прави логор под прозор на својата канцеларија. :facepalm:

Тебе и да ти црта човек џабе е. Па они треба да го слават Вучиќ, споменик у центар на Приштина треба да му дигнат одма покрај Клинтон. Најголеми отстапки и најголема моќ добија на Косово за време на владеење на Вучиќ. Се им предаде у раце.

Иди меѓу Србите на Косово и прашај што мислат за Вучиќ, ќе ти стане јасно.
Од 24% Срби на попис во 1961 до 1% Срби на попис во 2011 на Косово, година дена пред Вучиќ да дојде на власт. Независност прогласена 2008. Да, глеам како е Вучиќ виновен за тоа и направил најголеми отстапки.

Вучко можат да го сменат нема никаков проблем, но целава ситуација наликува на онаа во Македонија кога беа шарените терористи. По пат на сила и странска помош направија промена во државата.
Го сфаќам цело незадоволство но по легитимен пат избори.
Е тука има и друга рачка, тоа е објективноста на изборите. Ако погледнете дека системот во Србија е ист како кај нас или кој ќе победи вработува свои луѓе, врши притисок ќе сфатите зошто е незадоволството кај народот.

Го сфаќам цело незадоволство но по легитимен пат избори.
Е тука има и друга рачка, тоа е објективноста на изборите. Ако погледнете дека системот во Србија е ист како кај нас или кој ќе победи вработува свои луѓе, врши притисок ќе сфатите зошто е незадоволството кај народот.

Е па ова е заебот. Не сакаш да градиш држава и институции, за да можеш да правиш што сакаш, корупција, криминал.

Обесмислуваш се, па и избори, незадоволството се зголемува, режимот почнува и сам да се јаде, проблемите не можат да се решат институционално, затоа што намерно си ги уништил и на крај доаѓа до ова.

Режимот кога ќе изгуби авторитет на сила, кога се помалку му се плашат, губи уште една основа на стабилност, а бидејќи режимот се поистоветува со државата, губи и државата и потоа може се да се случи и да се чудиме во кој правец се ќе отиде.

Е па ова е заебот. Не сакаш да градиш држава и институции, за да можеш да правиш што сакаш, корупција, криминал.

Обесмислуваш се, па и избори, незадоволството се зголемува, режимот почнува и сам да се јаде, проблемите не можат да се решат институционално, затоа што намерно си ги уништил и на крај доаѓа до ова.
Така е нешто на лик како кај нас со Грујчо. Градеше по нешто имаше идеи, но веќе луд стана се однесуваше како Пиноче па реши западот да го смени.
Е сега што потоа кој ќе дојде и каква политика ќе држи тоа е најголемото прашање.

Од 24% Срби на попис во 1961 до 1% Срби на попис во 2011 на Косово, година дена пред Вучиќ да дојде на власт. Независност прогласена 2008. Да, глеам како е Вучиќ виновен за тоа и направил најголеми отстапки.
Еве глеј малу подобро.

IMG-661657a53622f9876aca28edad707585-V.jpg

Така е нешто на лик како кај нас со Грујчо. Градеше по нешто имаше идеи, но веќе луд стана се однесуваше како Пиноче па реши западот да го смени.
Е сега што потоа кој ќе дојде и каква политика ќе држи тоа е најголемото прашање.

И на крај двете перјаници на таа влада ни го начукаа на сите што дури и неволно им дадовме поддршка за да не дојде Заев, така што се договорија за да си го спасат богатството, а да поминат предавствата.

Еден ужива со ороспии по монденски места, друг на слобода во Унгарија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom