UEFA Champions League - Season 2024/25

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
2.040
Поени од реакции
1.467
Одлучивме, Алварез три пати ја допре топката, два пати со нозете и еднаш со курот
Не се секирај сега ќе имаш прилика без нервози да го глеаш Артета и да видиш дека е боља опција од Чоло. Барем нема да го глеаш Гризман на лев бек и Алварез како игра стопер против Алавес. Има и сега и низ години такви таленти, а братот ги учи копачи да бидат. :coffee:

Член од
5 март 2018
Мислења
17.667
Поени од реакции
20.253
Не се секирај сега ќе имаш прилика без нервози да го глеаш Артета и да видиш дека е боља опција од Чоло. Барем нема да го глеаш Гризман на лев бек и Алварез како игра стопер против Алавес. Има и сега и низ години такви таленти, а братот ги учи копачи да бидат. :coffee:
Доста бе со тој Артета, колку години е во Арсенал од мртва точка нема мрднато
Поглуп тренер здравје

Член од
29 април 2015
Мислења
4.349
Поени од реакции
4.289
На овој состав што го има Атлетико да е тренер Луиз Енрике, тврдам дека ќе им земе доста титули на Барса и Реал.
ЛШ стандард ќе си игра 1/4 и 1/2 финале, а може и да освои.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
746
Поени од реакции
1.357

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.993
Поени од реакции
31.122
Не постои објективност кај неа, да се случеше на Реал ова одма ќе извадеше правила тука зошто е поништен голот.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.841
Поени од реакции
1.620
Член од
5 март 2018
Мислења
17.667
Поени од реакции
20.253
https://www.facebook.com/share/v/1BgbV95Fgq/ @cholismo

Ако и после ова кажеш нема допир , ја напуштаме темава сите тука сама си!
Насекое ме цитирате три дена после јас сум била во дилузија
Олабај, живот иде даље навикнати сме на кражби од вас од памти век крадите во ова натпреварување.
Оди читни малце од Шпански аналитичари и судии и види што викаат за ситуацијата, не само циркузантите од чирингито.

Напуштете ја не само темата туку и земјата планета, оти сте канцер за општеството

Член од
4 ноември 2013
Мислења
1.026
Поени од реакции
1.591
Насекое ме цитирате три дена после јас сум била во дилузија
Олабај, живот иде даље навикнати сме на кражби од вас од памти век крадите во ова натпреварување.
Оди читни малце од Шпански аналитичари и судии и види што викаат за ситуацијата, не само циркузантите од чирингито.

Напуштете ја не само темата туку и земјата планета, оти сте канцер за општеството
shovel-kid.gif

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.697
Поени од реакции
14.662
Се бара @STEALTH да ни одржи групен час по физика.

Ебате заостанатиот...
О, колку си глуп.
Во ниеден момент немам пишано дека Алварез ја нема или има допрено топката, цело време пишувам дека е можно топка да се помести без физички контакт, кога се игра на подлога како што е земја со трева.
Ниту сум за Мреал, ниту за Патетико, ама толку си глупав што не можеш да сфатиш.
Дури ни на видеото не се гледа што е што, дали е физички контакт или поради пренесување на инерцијата и придвижување на подлогата/земјата под топката. Гледаме само дека топката се мрда милиметарски. УЕФА може да се оправдува до 2035, имаат толку срања и грешки направено, за ништо не може да им се верува.

А ти ова го имаше пишано:

Топката може да ја помрдне само левата нога или господ.
Tебе ни Господ не ти помага за глупоќата.

Последно уредено:
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.841
Поени од реакции
1.620
О, колку си глуп.
Во ниеден момент немам пишано дека Алварез ја нема или има допрено топката, цело време пишувам дека е можно топка да се помести без физички контакт, кога се игра на подлога како што е земја со трева.
Ниту сум за Мреал, ниту за Патетико, ама толку си глупав што не можеш да сфатиш.
Дури ни на видеото не се гледа што е што, дали е физички контакт или поради пренесување на инерцијата и придвижување на подлогата/земјата под топката. Гледаме само дека топката се мрда милиметарски. УЕФА може да се оправдува до 2035, имаат толку срања и грешки направено, за ништо не може да им се верува.

А ти ова го имаше пишано:

Tебе ни Господ не ти помага за глупоќата.
Ќути, заостанат.

Kajgana Shop

На врв Bottom