- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.661
- Поени од реакции
- 7.512
Istiot model ePredmet na diskusijata e 18btu AIRY a ne videovo e 12btu
Последно уредено:
Istiot model ePredmet na diskusijata e 18btu AIRY a ne videovo e 12btu
Sosema solidno za kinez od 12btu min.250w,a 18 btu ako e bez twin sigurno ne bi bila pod 500-600w,sepak koregirajte vo teh. specifikacii ne mi se veruva deka e 180w min na grenje.Istiot model e
DA imas pravo, Eurovent ja ima izmereno deka minimalno spusta do 159WSosema solidno za kinez od 12btu min.250w,a 18 btu ako e bez twin sigurno ne bi bila pod 500-600w,sepak koregirajte vo teh. specifikacii ne mi se veruva deka e 180w min na grenje.
Od mene mozes da naucis mnogu, ama skap sum....za eftino kaj lepiot mozes da pomines i da si zemes eftina, ama posle dve ke treba da zemes zasto so edna ke smrznes i ke te fati poskapoEvrovent racuna prosek so on-of trgni -zastani kao kola na avtopat so semafori na 200 metri
Eurovent ne meri min.modulacija dodeka prosekot za odreden vremenski periot moze da bide 180w no so zastanuvane vo zavisnost od nadvoresnata i vnatresnata temeperatura.
Prv pat od tebe slusam deka eurovent meri modulacija,toa e novost za mene,mozi od ovaa godina pocnal da meri'
Sepak ti najprvo gi dobivas informaciite za najnovite pravila na eurovent
Ti veruvam navistina.
Znam,sekako ednoto si so eurovent ko gz i gajki.Od mene mozes da naucis mnogu, ama skap sum....za eftino kaj lepiot mozes da pomines i da si zemes efina, ama posle dve ke treba da zemes![]()
Pa vidi klimi sekoj denes prodava, sajtcinja kolku sakas...IT programerce dete si pravi sajt i si prodava....utre zali se na sajtot(klime) sto ti e ladno i sto ti prodal 5.5ka za 50 a edvaj za 30m2Znam,sekako ednoto si so eurovent ko gz i gajki.
Na lepiot voda mozis da mu nosis,toj ti e DNK ekspert za klimatizeri.![]()