MTEL Македонија {моб. оператор}

Член од
28 ноември 2022
Мислења
558
Поени од реакции
1.045
Problem bil do a1,prijaveno tamu go resija za necelo 2h,
dzabe vo situacijava mTel gi krivime ....moja greshka
Автоматски споено мислење:

problemov bil od a1,(denesniot)
a za drugiot muabet pogore treba golema organizacija/ni treba clen tuka pred se advokat .....
a moite 4 problemi mTel gi resi za 2/3 dena imav povejke povici od 0738 i 073 7xxx xxx
Broj po broj gi resavaa, ama toa posle emailot koj go isprativ prethodno XX pati imav prijaveno ...
I jas ,,dobiv mreza,, pred okolu polovina cas. Za sreka ,,ne traese dolgo,, i kako sto velis ovoj pat ,,ne bila makata kaj niv,,. Stom do a1 bilo..

Za drugava rabota ,,ako se najde advokat,, od ovdeka, jas sum spremen so ime i prezime, so telefonski broevi koi ,,gi poseduvam,, i moj svoeracen potpis da ,,izvrsime zaednicka prijava do aek,, po potreba i ,,zaednicka tuzba,,.
Te zamoluvam koga ke ,,imame covek,, da me povikas po ,,korisnicko ime,, kako sto podocna vo poraka ,,ke si razmenime tel. broevi,, i da ja zavrsime ,,celata rabota,,.

Член од
29 август 2008
Мислења
6.039
Поени од реакции
4.547
I jas ,,dobiv mreza,, pred okolu polovina cas. Za sreka ,,ne traese dolgo,, i kako sto velis ovoj pat ,,ne bila makata kaj niv,,. Stom do a1 bilo..

Za drugava rabota ,,ako se najde advokat,, od ovdeka, jas sum spremen so ime i prezime, so telefonski broevi koi ,,gi poseduvam,, i moj svoeracen potpis da ,,izvrsime zaednicka prijava do aek,, po potreba i ,,zaednicka tuzba,,.
Te zamoluvam koga ke ,,imame covek,, da me povikas po ,,korisnicko ime,, kako sto podocna vo poraka ,,ke si razmenime tel. broevi,, i da ja zavrsime ,,celata rabota,,.
I jas sum za da bideme 20 barem, jas imam 4 brojcina

Член од
29 август 2008
Мислења
6.039
Поени од реакции
4.547
Diskonekcii na internetot eks lyca/ MTel,
nekomu mozi ke pomogne,otkriv navidum sitnica, no koj ima 5g telefon i mrezata mue na auto 2/3/4/5 -ili 5g priority - vednas smeneteja na 2/3/4auto ili zavisno od tel/android verzija Lte priority,
bidejki koga telefonot e na all network auto se diskonektira internetot/mrezata na 2/3 sekundi ; provereno/testirano so 3 telefoni (iphone,samsung,huawei) toj sto nema 5g tel,nema problem....

Attachments

Член од
24 март 2011
Мислења
198
Поени од реакции
125
Imav kredit 100 denari na edno brojce , pred nekoj den ja dobiv slednava poraka , so koe pravo mtel mi go brise kreditot ( krade! ) gledam deneska stvarno gi nema 100 denari , Razbiram da nemozam da gi koristam do sledno nadopolnuvanje ama da gi brisat toa nikako ne mi e jasno.

Attachments

Член од
14 мај 2023
Мислења
110
Поени од реакции
109
Sramota...kako mislat ponatamu da teraat so vakva losa ,,politika,, nitu eden operator do sega go nema ova napraveno.

Член од
6 август 2014
Мислења
85
Поени од реакции
104
Sramota...kako mislat ponatamu da teraat so vakva losa ,,politika,, nitu eden operator do sega go nema ova napraveno.
Не е точно. И кај Телеком, кога ќе истече важноста на СИМ картичката од последното надополнување, кредитот се брише. За А1 не сум сосема сигурен, но мислам дека и таму е исто.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.024
Поени од реакции
1.334
Не е точно. И кај Телеком, кога ќе истече важноста на СИМ картичката од последното надополнување, кредитот се брише. За А1 не сум сосема сигурен, но мислам дека и таму е исто.
И кај А1 е исто, само што периодот на важноста е подолг.

Член од
11 мај 2024
Мислења
94
Поени од реакции
234
Има некој ставано кредит онлајн? И овие го имаат проблемот со картиците ко лајка кога требаше да се јавуваш да ти ја бришат од систем, или ок е од таа страна?

Член од
29 август 2008
Мислења
6.039
Поени од реакции
4.547
Има некој ставано кредит онлајн? И овие го имаат проблемот со картиците ко лајка кога требаше да се јавуваш да ти ја бришат од систем, или ок е од таа страна?
na edniot br, zavrsi od lyca oaketot
jas dopolniv 1300, za 6m, plajkajneto odi preku halk banka/isto kako sto plajkas evn i dr,stasuva otp, a toa dali ja pamti karticata bi mozele da vidime koga ke ja pustat app,ako ima takvi detali....
se javuvas 073800010 i ti aktiviraat ti stiga vednas sms i teras ....

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.480
Поени од реакции
6.270
Meme operator, sakav postpejd da prefrlam broj deka davaa soliden popust na telefon i popust od 200 den na pretplatata, prvo rabotno vreme vo Ohrid do 16h deka salonot od mtel go zatvorile i samo telko rabotat, vtoro izlegov od rabota za da razgovaram sto kako… ne bese tuka vraboteniot i koga posle 15 min cekanje dojde mi vika toj telefon go nema na zaliha a iako na stranicata si stoi… vika vo skopje gi cuvaat vo salon i ne gi prakjaat po drugi gradovi i si rekov zaebi so ovie…

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.216
Поени од реакции
578
Meme operator, sakav postpejd da prefrlam broj deka davaa soliden popust na telefon i popust od 200 den na pretplatata, prvo rabotno vreme vo Ohrid do 16h deka salonot od mtel go zatvorile i samo telko rabotat, vtoro izlegov od rabota za da razgovaram sto kako… ne bese tuka vraboteniot i koga posle 15 min cekanje dojde mi vika toj telefon go nema na zaliha a iako na stranicata si stoi… vika vo skopje gi cuvaat vo salon i ne gi prakjaat po drugi gradovi i si rekov zaebi so ovie…
Ako baras salon na Mtel vo Ohrid kako sto te razbrav, tamu voopsto nema

Kajgana Shop

На врв Bottom