- Член од
- 10 мај 2022
- Мислења
- 1.489
- Поени од реакции
- 3.874
Многу си вицкаст@macko i , drugar, go sitna li vaucerot?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу си вицкаст@macko i , drugar, go sitna li vaucerot?
Па дај барем ние од форумов да се собереме да истераме една кафана.
Не може, стиснат е.Па дај барем ние од форумов да се собереме да истераме една кафана.
Не може, стиснат е.
Па дај барем ние од форумов да се собереме да истераме една кафана.
Брат 3 години го продаваш, досега ќе собереше група 7-8 души пријатели ќе го изедевте испиевте.Купи го па расфрлај се !
Kade da pisam za vaka neso?Не бикам дека е ок што го заебавале за тоа али темава е доколку правеше другарти свадба па ако го интересираше нешто околу обичаи, адети па да прашаше ти место него
ОвдеKade da pisam za vaka neso?
Tamu ti treba da odis a jas sto mu pomagam na drugar mi ja ke pisam, sram da ti e nie treba da si pomagame so takvi lugje kako tebe bolje e covek da ne komunicira i zatoa taka ni ide vo nasata drzava.
Takov makedonec kako tebe da ne postoiTamu ti treba da odis a jas sto mu pomagam na drugar mi ja ke pisam, sram da ti e nie treba da si pomagame so takvi lugje kako tebe bolje e covek da ne komunicira i zatoa taka ni ide vo nasata drzava.
So tebe nikogasПа дај барем ние од форумов да се собереме да истераме една кафана.
бараат 50 луѓе минимум , мислам да организирам приватна забава и да наплаќам картиБрат 3 години го продаваш, досега ќе собереше група 7-8 души пријатели ќе го изедевте испиевте.
OH WAIT…..