- Член од
- 22 ноември 2009
- Мислења
- 1.961
- Поени од реакции
- 3.089
Многу арапски дизајн ми е некако стадионов, како на Аџилак во Мека да се иде. Куливе на џамии личат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Трајдент на копјето од ѓаволот треба да претставуваат трите кули, али изгледа ко џамии.Многу арапски дизајн ми е некако стадионов, како на Аџилак во Мека да се иде. Куливе на џамии личат.
Како циркуски шатор, се прашувате зошто? Оти е полн циркузанти.Многу арапски дизајн ми е некако стадионов, како на Аџилак во Мека да се иде. Куливе на џамии личат.

изгледа дека стварно Катар ќе го "плаќа"Трајдент на копјето од ѓаволот треба да претставуваат трите кули, али изгледа ко џамии.

www.instagram.com
Прегледај го приврзокот 445721
Новиот стадион на Јунајтед, трееба да е готов до 2030, но од каде пари,сигурно името ќе биде сменето од некој спонзор

Трајдент на копјето од ѓаволот треба да претставуваат трите кули, али изгледа ко џамии.
Vidooq М-НАВТаа третата ми личи како на контролна кула за навигација.
Новиот стадион на Јунајтед, трееба да е готов до 2030, но од каде пари, сигурно името ќе биде сменето од некој спонзор
Според видеото ќе има и концерти по концептот на Бернабеу, вака ќе се генерира повеќе финансии. Само да не дигат пак кредити на име на Јунајтед.Мене ми личи на Везилка ресторанот за свадби на Првомајска што е. Изгледа стварно по теркот на Барселона ќе го издаваат за свадби за некој денар плус. Струјата да ја вадат доста е.

Само што на Бернабеу нема концерти сеуштеСпоред видеото ќе има и концерти по концептот на Бернабеу, вака ќе се генерира повеќе финансии. Само да не дигат пак кредити на име на Јунајтед.![]()
А како стојат работите нема ни да има во блиска иднина затоа што не ги исполнуваат критериумите за децибели, сите концерти се презакажаа на Метрополитано.Веројатно ке биде Спонзор Олд Трафорд. Го прашаа Берада денес, како ке соберат пари за стадион, а без парите од Ратклиф, ке требаше да идат во администрација до крај на годинава, не кажа. Баш и за naming rights.
Интересно, завесава ке функционира како соларни панели, и ке собира вода...нема веќе водопади.
Дали стварно ќе ставаат минариња на Олд ТрафордПрегледај го приврзокот 445721Прегледај го приврзокот 445721
Новиот стадион на Јунајтед, трееба да е готов до 2030, но од каде пари,сигурно името ќе биде сменето од некој спонзор