Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каква идеја, кави бакрачи? Дечкото е толку у минус со самодоверба, што му е страв да шутне.Не ми е јасно што му беше идејата на Хојлунд, сакаше во гол со се топка да влези? Секој нормален би ја закачил во гол без секунда размислување.
Можда толку му се споспбностите, дај друго дете уште еден преплатен талент.Хојлунд добар бил,или ќе бил шанси не му правиле.
Автоматски споено мислење:
Ја незнам од што му паднала самодовербата, на 20 години играш за клубот од детството,со јака плата и првотомски статус.
Ја играл на спортска Х друго објаснување немаНе ми е јасно што му беше идејата на Хојлунд, сакаше во гол со се топка да влези? Секој нормален би ја закачил во гол без секунда размислување.
Mожно е али не со оваа управа, ќе мора да прифатиме дека ќе крпиме и следна сезона со играчи како Далот, Хојланд, Магваер, Шо.7 играчи наброја за продавање. Мислиш дека ке купиме 7 други играчи? Патем, овој Хејвен делува ептен смирено, не паничари воопшто, а и со топка во нозе не е лош.