Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување
Член од
30 октомври 2022
Мислења
778
Поени од реакции
2.092
Ќе правиме муабет, Украинска држава ќе постои, каде е нашата Македонија?
Вак
Борис Трајковски е гробар на Македонија и Македонскиот народ и нација.
Некој денес да го прави храбар политичар за рамковниот договор треба да е морон, човекот потпиша капитулација и ги казни наредните Македонски поколенија, поради него денес е срамота да кажеш дека си Македонец и си ја мразиш сопствената држава.
А шо мислиш БТ имаше друга опција?Другата опција сигурно била продолжување на војната и отцепување на територии.Немој да забораваш дека западот терористите ги нарече борци за човекови права.Замисли терористите во Арачиново беа во замка ,во теканаречен котел и во таква ситуација најголемата светска сила дојде и ги извлече со автобуси.Очигледно е на чива страна биле.Друг пример 2015 Диво Насеље.Пази богати од Бондстил никој не приметил дека од Косово во Македонија влегла терористичка група.:cautious:

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.219
Поени од реакции
6.500
Вак

А шо мислиш БТ имаше друга опција?Другата опција сигурно била продолжување на војната и отцепување на територии.Немој да забораваш дека западот терористите ги нарече борци за човекови права.Замисли терористите во Арачиново беа во замка ,во теканаречен котел и во таква ситуација најголемата светска сила дојде и ги извлече со автобуси.Очигледно е на чива страна биле.Друг пример 2015 Диво Насеље.Пази богати од Бондстил никој не приметил дека од Косово во Македонија влегла терористичка група.:cautious:
Немаше војна во 2001, какво продолжување, требаше прогласување на војна и општа мобилизација и палење трактори во полошко.

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Член од
30 јули 2014
Мислења
5.549
Поени од реакции
18.641
Sozivotot si tece najnormalno, nisto novo vo Skopjevo. Se vrakam od rabota so bus, odam od servis da si ja zemam kolata i treba da se simnam kaj Koce Metalec, stojam na vrata kaj skalite vo 65B i edno dete do mene go slusam nesto razgovara so nekoj od gore, mislev so drugarite. Koga toa slusam ljoptarski naglasak, simnuvaj se da ti ebem mater i na albanski tacivsa nona nesto pcuenje, i detevo se isplasi. Ko po obicaj, nikoj ne reagira, toa e konstanta kaj nas. Ja podavam glavata nagore, stojat siptarcinjata i mu zborat sega ke vidis nadvor, im vikam ajde ve cekam dole nadvor so deckoto, simnete se da vi ebam majkata vo picka na site do eden. Jebi me, me ponese emocija i zelba da im ebam mater grupno da im gi zemam dusite. Goltnaa knedlite, zakutea i se povlekoa od skali. Detevo izleze so mene, mu dadov par soveti da ne odi sam, i taka. Narodot mukla, pred nivni oci ke go tepaat nema da mrdnat, da im ebam kaurskiot glup mentalitet.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.985
Поени од реакции
41.420
Ги откопувале закопаните свештени лица во црквата. За да нема каури закопано тука.

Ништо ново од припадници на религијата на мирот, т.е сатанската религија.

@puno @Tigri11 вака ве учат да правите по џамиите, да уништувате каурски цркви? Покрај имање секс со 9 годишни девојчиња по примерот на вашиот педомухамедо, ова ви е второ омилено хоби.

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.211
Поени од реакции
12.188
Sozivotot si tece najnormalno, nisto novo vo Skopjevo. Se vrakam od rabota so bus, odam od servis da si ja zemam kolata i treba da se simnam kaj Koce Metalec, stojam na vrata kaj skalite vo 65B i edno dete do mene go slusam nesto razgovara so nekoj od gore, mislev so drugarite. Koga toa slusam ljoptarski naglasak, simnuvaj se da ti ebem mater i na albanski tacivsa nona nesto pcuenje, i detevo se isplasi. Ko po obicaj, nikoj ne reagira, toa e konstanta kaj nas. Ja podavam glavata nagore, stojat siptarcinjata i mu zborat sega ke vidis nadvor, im vikam ajde ve cekam dole nadvor so deckoto, simnete se da vi ebam majkata vo picka na site do eden. Jebi me, me ponese emocija i zelba da im ebam mater grupno da im gi zemam dusite. Goltnaa knedlite, zakutea i se povlekoa od skali. Detevo izleze so mene, mu dadov par soveti da ne odi sam, i taka. Narodot mukla, pred nivni oci ke go tepaat nema da mrdnat, da im ebam kaurskiot glup mentalitet.
Тоа е шошошнскиот модус операнди, силење на послаби без причина и исклучиво кога се во група а жртвата сама

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.219
Поени од реакции
6.500
Ништо ново од припадници на религијата на мирот, т.е сатанската религија.

@puno @Tigri11 вака ве учат да правите по џамиите, да уништувате каурски цркви? Покрај имање секс со 9 годишни девојчиња по примерот на вашиот педомухамедо, ова ви е второ омилено хоби.
5-12.png
Screenshot-2025-02-28-145724.png

Член од
27 јануари 2025
Мислења
3
Поени од реакции
13
eve so koj imate rabota na forum
40 godisen se tepa so deca vo avtobus hahahahahahahaah e budalla be

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.829
Поени од реакции
5.952
Терористичките фашисти извршија и напад со биолошко оружје врз Македонија преку водата која ја продаваат кај нас. Нормална држава ова ќе го сметаше за објава на војна, ама не и нашата северна, ќе испитувале, ќе праеле ќе пулеле. Абе забрана за секаков увоз од терористите, тие и во храната кој знај какви бактерии ставаат, утре другиден ќе ви пуштат и производи со експлозиви внатре да ги осакатат децата каурски.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.603
Поени од реакции
29.292
Терористичките фашисти извршија и напад со биолошко оружје врз Македонија преку водата која ја продаваат кај нас. Нормална држава ова ќе го сметаше за објава на војна, ама не и нашата северна, ќе испитувале, ќе праеле ќе пулеле. Абе забрана за секаков увоз од терористите, тие и во храната кој знај какви бактерии ставаат, утре другиден ќе ви пуштат и производи со експлозиви внатре да ги осакатат децата каурски.
Во темата за маркетите пишав јас што мислам за Кипер и компанија што продаваат шошонски производи.
Не знам само кој ме прочита.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.492
Поени од реакции
31.056
Во темата за маркетите пишав јас што мислам за Кипер и компанија што продаваат шошонски производи.
Не знам само кој ме прочита.
Ma sho sakaat neka uvezuvaat, nivno pravo. Tuku tie sho kupuvaat od tamu se problem.

Член од
14 октомври 2021
Мислења
129
Поени од реакции
256
Натака секад има фрка.
По автобуси. После Автокоманда дива лига. Ама не мора да значи, ја кај Сити Мол се качувам у 2ка. Почнува да корне на цигари. Горе си запалиле цигарче, викам на шоферот ќе пријавите ќе начравите нешто или да викам полиција?
Пола автобус се гушеше. И само се качи им кажа нешо на шиптаски, ја се симнав продужи. Говеда!

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.603
Поени од реакции
29.292
Ma sho sakaat neka uvezuvaat, nivno pravo. Tuku tie sho kupuvaat od tamu se problem.
Te разбирам, ама има глупи луѓе, прости, неиживеани кои што ќе паднат на ефтина пропаганда како скопјекаурите. Башка пензионерине за да заштедат 2 денара и говно у целофан ќе купат.

LustingVertigo

Snopdan Dogovich
Член од
1 декември 2017
Мислења
897
Поени од реакции
1.399
eve so koj imate rabota na forum
40 godisen se tepa so deca vo avtobus hahahahahahahaah e budalla be
Не ги осудуваш Албанците оти дивјачки се однесуваат туку го осудуваш човекот кој сакаше да го заштити невиното дете, фала што уште еднаш од многу пати се докажавте зошто сте најзлобното нешто маме ви ебам ваше.

Ништо арно повеќе не ви посакувам, рани куче да ти лае. Крв ќе проплукате еден ден, со демони не се преговара да ви ебам тоа субчовечките суштества со вродени мани, мајка ви братучеда прва на татко ти после оти се однесувате како орангутани невоспитани. Ќе се разболите ќе одите на болница каур да ве лекува да ви ебам тоа вродените едни да ви ебам гените пореметени.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom