Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја до сега све на обичниот Џутуб ги слушам. Само предходно правам мала проверка со википедија дали сите песни се на куп и во плејлистата.Плус - се измачив овие 3-4 дена откако ја блокираа MOD Спотифај апликацијата. Т'ибам ја и Youtube и Deezer и курци и палци, везе нема ништо од тоа. Дури па се залетав премиум Youtube Music ќе плаќам! Среќа не платив. Денес се напнав максимално и за да не заглавам уште повеќе со непреслушани албуми, си уплатив Spotify Premium. И Господ го видов.![]()
И пример се возиш во автобус, или одиш по улица (80% од сите преслушани албуми до сега ми се во таков сетинг) и како слушаш на обичниот Youtube? Да го ставам телефонот во џеб не можам, ќе допрам нешто и отиде у курац и албум и се, плус ќе се изнервирам и ќе ми иде да го акнам од земја. Или како можеш да скролаш нешто друго додека слушаш на обичен Youtube? Или ќе се ѕверам во каверот од албумот ко ретард? Не знам, ја немам нерви така. Ставам слушалки, пуштам Spotify, си тече музика во главата, Spotify си работи во позадина, а јас си бркам друга работа.Ја до сега све на обичниот Џутуб ги слушам. Само предходно правам мала проверка со википедија дали сите песни се на куп и во плејлистата.
Секако, ама проблемот не е во тоа што не можам да ги најдам албумите.Кликате тука и директно ве носи до албумот.