Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

F.E.A.R.

The Harem King
Член од
11 јуни 2015
Мислења
900
Поени од реакции
1.439
Белци беа тепаните (или утепаните), не знам како не ги виде.
Убо видов. Нигерот тепаше белци. Зато велам арно му пра ги тепаат нигериве. Со најголема стапка на криминал се.

Член од
30 мај 2012
Мислења
2.014
Поени од реакции
3.112
Белци беа тепаните (или утепаните), не знам како не ги виде.
Веројатно мислеше дека поради ваков курч ги млатат каде стигнат. Мислите нашите шипци се не едуцирани и дебили? Црнциве се х3. Кај нас сон на секој шипоња е козар, кримос(тик токер) или учк-а, а тука кримос, рапер или кошаркар. Сега папата Трамп ќе ги врати на софтверски ресет ако креваат галама.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.985
Поени од реакции
41.420
Црнците ти се амерички шиптaри.

Иначе, кога се работи за овдешниве:
Screenshot_21.png

:pos:

Ејјј @puno брат ми немојте жити се, немој да се мачите да протестирате за нас. Ќе ви ја платиме струјата, и така нема да ни биде ни прв ни последен пат. Уклучете уште некоја греалка у реду е, секако е на грбот на каурот.

Член од
8 август 2013
Мислења
1.354
Поени од реакции
2.116

Eve neshto za benefitite na sozhivotot.

Член од
22 февруари 2024
Мислења
425
Поени од реакции
695

Каков бенефит за соживот?
Се иселила од албанија пошто знае дека нема иднина во тоа дувло и гради кариера во странство во приватна компанија.

Член од
5 ноември 2024
Мислења
74
Поени од реакции
329

Znaci ova sega znaci deka veke nema vasite sredoskolci da gi napagaat nasite osnovci od butel ili cento?
Znaci li ova deka nekoj random vas planinar nema da go frla makedonskoto zname na zaednckiot vrv na Korab?
Znaci li ova deka nema veke da gi krsite pravoslavnite grobista vo sela kade sto nasi ziveat pomalku ili ste so ideja da go napravite seloto etnicko cisto?
Znaci li ova deka nema da ja krsite plocata kaj vejce i karpalak i posle 25 godini od vojnata?
Znaci li ova deka sega ke pocnete da pocituvate semafor zosto toj ne e ni makedonski ni sipаrski tuka e tamu staven za dobro na site?
Bezkonecno vaka moze da pisuvam od tolku sto ste daleku od bilo kakov sozivot, sozivot ni postoel ni ke postoi bas od ovie pricini, lugeto, nasite predci vi gi prostile site grevovi od tursko koa ste bile kacacki banditi, vi gi prostil i onie od koa bevte slugi na svabite i zabarite i ste kolele pravoslavno naselnie, iljadnici i iljadnici Makedonci se selat od zapadna Makedonija so vekovi veke bas od toa deka nema sozivot, mladite generacii kako sto gledam se svesni i nema da ja napravat greskata na nasite predci od '45.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.221
Поени од реакции
6.504
Колку процентуално повеќе струја, вода и данок ќе треба да платиме за да ги подмириме сметките на албанците овојпат? 24%?

Член од
14 август 2006
Мислења
45.549
Поени од реакции
85.145
Ги откопувале закопаните свештени лица во црквата. За да нема каури закопано тука.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.830
Поени од реакции
5.954
Прегазува Македонка намерно и ја усмртува во Тетово и ден нема лежено во затвор. Македонците немаат право ни на живот во оваа држава, не пак други права. А од другата националност имаат право и да убиваат Македонци и да поминат неказнето покрај другите права. Време е Македонците да ја земат правдата во свои раце, да се почни од каурските судии кои служат на балистите и не ги осудуваат дури и за убиства, па после и фамилијата и најмилото на убијците. Државата не ја остварува една од своите основни функции, осигурување на безбедноста на граѓаните, затоа истата треба да премине кај луѓето. А ваква држава и нема потреба да постои.

F.E.A.R.

The Harem King
Член од
11 јуни 2015
Мислења
900
Поени од реакции
1.439
Прегазува Македонка намерно и ја усмртува во Тетово и ден нема лежено во затвор. Македонците немаат право ни на живот во оваа држава, не пак други права. А од другата националност имаат право и да убиваат Македонци и да поминат неказнето покрај другите права. Време е Македонците да ја земат правдата во свои раце, да се почни од каурските судии кои служат на балистите и не ги осудуваат дури и за убиства, па после и фамилијата и најмилото на убијците. Државата не ја остварува една од своите основни функции, осигурување на безбедноста на граѓаните, затоа истата треба да премине кај луѓето. А ваква држава и нема потреба да постои.
Мултикултура, соживот, заеднички цели, прифаќање на други религии, исламот е мир, ЕУ и НАТО цел.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.221
Поени од реакции
6.504
Мултикултура, соживот, заеднички цели, прифаќање на други религии, исламот е мир, ЕУ и НАТО цел.
600 години не се прифаќа тука религиска различност, плус едната религија е џелат, сега ќе ја прифаќаме, нема шанси, скандинавските земји или западна европа ако немаат осетено исламски калифат на нивна кожа и имаат желба слободно нека си ги примаат кај нив.
Автоматски споено мислење:

Треба да им се плати и штетата поради ПАДот на Биткоинот :cool:
IMG_20250307_145757.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom