Magic Mike
Blessings and Love
- Член од
- 20 септември 2023
- Мислења
- 1.964
- Поени од реакции
- 4.767
Епа у анкетата води God Did, го баравте Саше еве ви гоКурдинале стручен експерт за фудбал ќе ја реши сега.
Сами се заебавте не требаше да ја тргнате анкетата за Џампаоло, среќа ни носеше, дури и во лоши времиња не бевме распад систем како сега.
Путка.Нема поента ништо, ни да се кара ни да се нервира, време е за бојкот до подобри времиња.
Да бев нечоек ќе речев нешто за путката на младата ти невеста, ама имам морал и вредности и нема да речам.Путка.
Ех таман работа брат, иначе вака по природа си олицетворение и оаза на мудроста и културата.Да бев нечоек ќе речев нешто за путката на младата ти невеста, ама имам морал и вредности и нема да речам.
Eve taka igrat i ovie bagrata na Roma na primer , eve pobedija 2 1 do gol od Shamarudov , ama zelbata e drugo , kvalitet e drugo .Какви се такви се барем ќе играат со желба и мотив Хименес,Сотил,Бондо и Бартезаги ќе искинат а Пулишич и Рајндерс се вистински фудбалски професионалци.
Сигурен сум дека со ваков состав ќе изиграат 100 пати подобро.
Forza Milan!!!
Тоа ќе биде најдобриот и најопасниот Милан во последниве сезони!Eve taka igrat i ovie bagrata na Roma na primer , eve pobedija 2 1 do gol od Shamarudov , ama zelbata e drugo , kvalitet e drugo .
Zelba imat i igracite na Caglari pa i tie od Lecce .
Ke vidime sledna sezona bez Theo , Leao i Mike kako ke pobedime .
Koj ge bide samo poopasen Sotill ili Abraham ?!Тоа ќе биде најдобриот и најопасниот Милан во последниве сезони!