Дебел сиромав - свиња.Дебел милијардер - мече.
Дебел сиромав - свиња.Дебел милијардер - мече.
Ниту едно машко, никогаш, можеби тоа за вас жените кога им љубоморите на оние поубавите од вас со поголеми цицки/задници.Убава и средена жена - курва.
Има и кај мажите. Особено кај оние што се свесни дека и се подкатегорија па од омраза дека ги корпосала измислуваат.Ниту едно машко, никогаш, можеби тоа за вас жените кога им љубоморите на оние поубавите од вас со поголеми цицки/задници.
Интересен стереотип, никогаш не сум го чул. Сум чул за провокативно облечени жени, ваљда не е тоа смислата?Убава и средена жена - курва.
Но ова не би рекол дека е стереотип, повеќе е (исфориран) надимак на дебели богаташи.Дебел милијардер - мече.
Малку култура мадам, не го очекував ова од тебе.Жените не прдат.
Mazite zenite gi klasificiraat vo 6 kategorii.Има и кај мажите. Особено кај оние што се свесни дека и се подкатегорија па од омраза дека ги корпосала измислуваат.
Mazite i se podobri vozaci, toa ne e niti stereotip, niti mit tuku ednostavno fakt1. Мажите не плачат.
2. Мажите не се добри во кујна.
3. Мажите се подобри возачи од жените.
4. Жените не може да имаат успешна кариера и да бидат мајки истовремено.
Хммм, ова ми текна сега.![]()
Или чевлите.Колкав му е носот, толкав му е ку*от
Извини, немој да прекинеш да ме симпатишеш после ваква срамна работа кажана од мене.Малку култура мадам, не го очекував ова од тебе.
Моето шоферско его не се согласува со оваа констатација.Mazite i se podobri vozaci, toa ne e niti stereotip, niti mit tuku ednostavno fakt![]()
Moeto sofersko iskustvo i kilometraza ne se soglasuva so tvoeto sofersko egoМоето шоферско его не се согласува со оваа констатација.![]()
Ова не се стереотипи, ова се глупости, освен константата под број 3.1. Мажите не плачат.
2. Мажите не се добри во кујна.
3. Мажите се подобри возачи од жените.
4. Жените не може да имаат успешна кариера и да бидат мајки истовремено.
Хммм, ова ми текна сега.![]()