Switch go racunas kako propadnata konzola???Ако квалитетот е ист ко на стариот Свич (особено џојконите) - пиши пропало.
Не во финансиска смисла. Но, кај мене у тефтер нема споредба у квалитет на Свич со било која друга Нинтендо конзола.Switch go racunas kako propadnata konzola???
![]()
![]()
![]()
![]()
Од 2019 имам свич никад не ми биле проблем џоиконите. Е сега има прилично многу што се жалат од џоиконите, али никој од конзолите неможе да се пофали со квалитет кој посебно се истакнува. Имав иксбок 3 пати менував аналози, на плејстејшн исто 2 или 3 пати.Не во финансиска смисла. Но, кај мене у тефтер нема споредба у квалитет на Свич со било која друга Нинтендо конзола.
Квалитетот на ИксБокс или Плејстејшн производите никогаш не можеше да се спореди со оној на Нинтендо производите. Сега, после Свичот може.Од 2019 имам свич никад не ми биле проблем џоиконите. Е сега има прилично многу што се жалат од џоиконите, али никој од конзолите неможе да се пофали со квалитет кој посебно се истакнува. Имав иксбок 3 пати менував аналози, на плејстејшн исто 2 или 3 пати.
Се се прави во Кина и работата е како ќе имаш среќа.
Тоа и зборам друже, се зависи од среќата на корисникот, ја имамв среќа со Нинтендо со другите не баш.Квалитетот на ИксБокс или Плејстејшн производите никогаш не можеше да се спореди со оној на Нинтендо производите. Сега, после Свичот може.
Свич производите се со послаб квалитет од оној стандарден Нинтендо квалитет (ова не важи за Pro-контролерот).
Ја сум имал ГејмБој, Адванс ГејмБој, Супер Нинтендо, PS, PS2, XBox 360, N3DS и Свич.
Најдобра конзолола од сите нив е N3DS.
Па не е до среќа. Едноставно Нинтендо производите беа со видливо подобар квалитет. Џојстици, конзоли...Тоа и зборам друже, се зависи од среќата на корисникот, ја имамв среќа со Нинтендо со другите не баш.
За контролери од 3th party нема боље, само заради холов аналозите. Незнам зашто се сељачат произведувачите на конзоли центи се во прашање.Па не е до среќа. Едноставно Нинтендо производите беа со видливо подобар квалитет. Џојстици, конзоли...
Еве сега, неодамна ставив у рука контролер од 5-ка. Шкрипи пластиката ко алиекспрес производ. Нема везе со филингот кога у рука ќе ставиш Switch pro-controler.
pro-controler-от не е на 3th party, на Нинтендо е.За контролери од 3th party нема боље, само заради холов аналозите. Незнам зашто се сељачат произведувачите на конзоли центи се во прашање.
Гулит кит користам 5 години нема да мрдне.
Може не се греело у децка кај шо се чувал контролерот, па после на топло пластиката пукала и се ширела?Еве сега, неодамна ставив у рука контролер од 5-ка. Шкрипи пластиката ко алиекспрес производ.
Кај мене тој левиот аналог на сите контролери се расипува, сам оди напред, највеќе од притискање надолу, заради трчање во многу игри, недопустливо за толку скап контролер да има таква мана. Сега мислам да земам некој од тие Кинеските од Алиекспрес, Gamesir, Easysmx, FlyDigi гледам доста ги фалат и го немаат тој проблем.Може не се греело у децка кај шо се чувал контролерот, па после на топло пластиката пукала и се ширела?
Мене контролерите на петката ми се многу робастни, и да падне ништо, нема шанси пластиката да ја заебеш од играње а фан сум и на хаптикфидбекот но мојот проблем е со аналозите. На трет џојстик сум на петката само ради нив, многу помалку издржливи и многу повеќе осетливи од тие на четворката, рецимо. А на четворката дефинитивно повеќе време гејмав, дури и фифа на тој идеше со друштва.
Ми се допаѓа новото нинтендо, се гледам себеси во некоја скроз објаснлива импулс бај ситуција. Тагувам више по хендхелд…
Исто, јас го гледав про верзијата каде што може да ги менуваш аналозите но за 200 евра боље ќе си купам три односно по еден кога претходниот ќе се расипе.Кај мене тој левиот аналог на сите контролери се расипува, сам оди напред, највеќе од притискање надолу, заради трчање во многу игри, недопустливо за толку скап контролер да има таква мана. Сега мислам да земам некој од тие Кинеските од Алиекспрес, Gamesir, Easysmx, FlyDigi гледам доста ги фалат и го немаат тој проблем.
Има доста замор, зш е рамно али имаш маски кои доста помагаат.Исто, јас го гледав про верзијата каде што може да ги менуваш аналозите но за 200 евра боље ќе си купам три односно по еден кога претходниот ќе се расипе.
Како е нинтендото у рака? Има ли некој замор после долги сесии?
Не, ме премисли неможноста за тв комбо тогаш и оставив за понатаму, затоа сега киснам у темата и ми течат лиги. Најлошо е шо вчера ја завршив БГ3 и сега одма имам itch за нешто ново, за да не се носам со мислата дека заврши. Како да ми раскина играта.Има доста замор, зш е рамно али имаш маски кои доста помагаат.
Море ти нели зеде збореше дека лите верзија ќе зимаш.