GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.861
- Поени од реакции
- 11.948
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.manutd.com
Ќе покрива судијата, ќе има баланс, уживај.Овој Хаверц мамето ке му го ебе на Артета.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе покрива судијата, ќе има баланс, уживај.Овој Хаверц мамето ке му го ебе на Артета.
Ко што гледам и нова ламба треба да си купи, изгледа му прегоре старата од многу пали-гаси.Сам си еба мајката Артета кога не купи класичен напаѓач.
Ако мислиш на Сосиедад моментално помизерни се од Јунајтед, мада денес тренерот нивни воопшто не се замараше од прва минута против Барселона и одмараше двајца клучни играчи.Јунајтед многу мизерен клуб. У четврток играат меч на сезоната они со Фулам продужетци играат. Пола тим им го нема...
Паметен тренер. Глеј го Аморим ги исцеди денес за у напад да им игра Оби Трајс.Ако мислиш на Сосиедад моментално помизерни се од Јунајтед, мада денес тренерот нивни воопшто не се замараше од прва минута против Барселона и одмараше двајца клучни играчи.
Јунајтед многу мизерен клуб. У четврток играат меч на сезоната они со Фулам продужетци играат. Пола тим им го нема...
Што им фалеше до лани?Tи у пештера да не живееше последните 10 години...![]()
Јоро ако Лил Снуп Дог.И испаднаа на крај на пенали.
Не ми се верува на кое ниво е паднат Јунајтед. Од синоним за фудбал во Англија и Европа стигна меме клуб со петарди играчи.
Освен Бруно немаат класа играч кој би направил некоја разлика на терен, кој би ја размрдал играта, немаат костур врз кој ќе се гради екипа во иднина.
Оној Јоро кога го гледам ми се плачи и смеа ме фаќа истовремено, каква мутава фаца има
До толку да не знаат кај тераат во стручниот штаб ? Сто тренери сменаа и пак в место тапкаат а трошат грдна пара, 250 милиони пукнаа оваа сезона за да бидат долу на табела и да испаѓаат од Фулам во 1/8 финале на пенали, јака му душа на оние навивачи кои одат на Олд Трафорд секое коло, доживотна пензија треба клубот да му плаќа.
Јас мислам баш Бруно е тој што ги кочи најмногу. Прави асистенции ама за тие асистенции да ги направи прави многу грешни пасови. Не знае да застане на топка типот, одма сака да поигра некој во длабочина. Затоа и све се сведува на контри, оти Бруно ја форсира така играта. Прими топка и одма напред проиграј, ако пројде пројде ако не нико му ништо. Не чека да задната и средната линија потегнат напред, туку одма рогај на тие двајца што се напред.И испаднаа на крај на пенали.
Не ми се верува на кое ниво е паднат Јунајтед. Од синоним за фудбал во Англија и Европа стигна меме клуб со петарди играчи.
Освен Бруно немаат класа играч кој би направил некоја разлика на терен, кој би ја размрдал играта, немаат костур врз кој ќе се гради екипа во иднина.
Оној Јоро кога го гледам ми се плачи и смеа ме фаќа истовремено, каква мутава фаца има
До толку да не знаат кај тераат во стручниот штаб ? Сто тренери сменаа и пак в место тапкаат а трошат грдна пара, 250 милиони пукнаа оваа сезона за да бидат долу на табела и да испаѓаат од Фулам во 1/8 финале на пенали, јака му душа на оние навивачи кои одат на Олд Трафорд секое коло, доживотна пензија треба клубот да му плаќа.
Без Бруно Јунајтед не би се разликувал многу од Ипсвич. Едини играч таму со фудбалски IQ е Бруно. Све друго им се базира на сила и физичка спрема.Јас мислам баш Бруно е тој што ги кочи најмногу. Прави асистенции ама за тие асистенции да ги направи прави многу грешни пасови. Не знае да застане на топка типот, одма сака да поигра некој во длабочина. Затоа и све се сведува на контри, оти Бруно ја форсира така играта. Прими топка и одма напред проиграј, ако пројде пројде ако не нико му ништо. Не чека да задната и средната линија потегнат напред, туку одма рогај на тие двајца што се напред.
Да не е тој ќе нема гол кој да дај, до толку се неспособни другитеЈас мислам баш Бруно е тој што ги кочи најмногу. Прави асистенции ама за тие асистенции да ги направи прави многу грешни пасови. Не знае да застане на топка типот, одма сака да поигра некој во длабочина. Затоа и све се сведува на контри, оти Бруно ја форсира така играта. Прими топка и одма напред проиграј, ако пројде пројде ако не нико му ништо. Не чека да задната и средната линија потегнат напред, туку одма рогај на тие двајца што се напред.
Зирзкзе и Хојлунд 6 гола имаат заедно.Да не е тој ќе нема гол кој да дај, до толку се неспособни другите