Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
19 декември 2008
Мислења
2.104
Поени од реакции
2.258
U spoiler se stavjat samo za ljudi koj vidat i mogut da otvarat slika u spoiler.Za kjoravi se stava bez spojler.Citaj pravila foruma dobro i posle komentiraj.
A ti znajs da procitas pravila foruma?
Ako citas onako kao pises,sve je jasno koliko razumes

Член од
4 февруари 2020
Мислења
29
Поени од реакции
34
Pozdrav.Jel ima neko viška mu3 ili Mac listu,da ima arene i sport klub.Hvala unapred

Член од
29 јануари 2018
Мислења
56
Поени од реакции
52
zasta sluzi ?apikey= sta mogu s njim
API ključ (API key) koristi se za autentifikaciju aplikacija ili sustava koji žele pristupiti drugom softveru putem aplikacijskog programskog sučelja (API-ja)
API ključevi su ključni alat za razvoj softvera i automatizaciju procesa.
Ubti trebas imat malo znanja da radis sa tim.

Член од
2 март 2025
Мислења
1
Поени од реакции
0
Poštovani, je li moguće ovdje dobiti besplatnu listu koja nije toliko javna da može potrajati? hvala vam unaprijed.

Член од
8 април 2017
Мислења
1.894
Поени од реакции
3.139
API ključ (API key) koristi se za autentifikaciju aplikacija ili sustava koji žele pristupiti drugom softveru putem aplikacijskog programskog sučelja (API-ja)
API ključevi su ključni alat za razvoj softvera i automatizaciju procesa.
Ubti trebas imat malo znanja da radis sa tim.
Ako imam api key od jednog naseg servera za iptv dali mogu nesto s njim?

Член од
10 јануари 2020
Мислења
105
Поени од реакции
126
zna li netko na kojem playeru radi http://nova-media.net:80/c/
znam da radi na sfvip playeru al meni treba za android mac adresa je u pitanju imam macova koji rade na sfvip playeru al mi se ne gleda na laptopu probao na tiwimate nece ni da ucita kanale na sfiptv playeru radi

Член од
24 септември 2016
Мислења
567
Поени од реакции
748
Член од
29 јануари 2018
Мислења
56
Поени од реакции
52
Ako imam api key od jednog naseg servera za iptv dali mogu nesto s njim?
Ako imas API ključ za IPTV server, možes ga koristiti za pristup određenim funkcijama tog servera, ovisno o tome kako je API konfiguriran.
Možes koristiti ključ za autentifikaciju i preuzimanje popisa kanala, video na zahtjev (VOD), ili drugih medijskih resursa
Međutim, trebas imat tehničko znanje,ali ima tu velikog prostora da sad ne zamaram clanove.
Primjer koda u Pythonu za dohvaćanje popisa kanala:
python
import requests url = "https://iptv-server.com/api/channels"
headers = {
"Authorization": "Bearer
YOUR_API_KEY"
}
response = requests.get(url, headers=headers)
print(response.json())

Zakljucak je ovaj da sad ne mislis da mozes svasta.
API ključ može omogućiti pristup IPTV serveru, ali samo u okviru funkcionalnosti koje je vlasnik servera omogućio putem API-ja. Dakle, ne možes "ući" u server u smislu potpune kontrole, već samo koristiti određene funkcije koje su dostupne putem API-ja (npr. pristup kanalima, VOD sadržaju ili korisničkim podacima).
Nadam se da ti je sad jasnija situacija.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom