Ja klava na dijagnostika i ja gleda kilometrazhataBas me zanima po sto poznavas deka nekoja zena e izvozena!???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja klava na dijagnostika i ja gleda kilometrazhataBas me zanima po sto poznavas deka nekoja zena e izvozena!???
Има има машките знаат. Ороспија од километар се познава.Za kola da, ama za zena seuste ne izmislile.
![]()
Prasav za izvozena zena po sto se poznava....i da ti kazam, vrska nemate vie maskite...Има има машките знаат. Ороспија од километар се познава.
По петагатаPrasav za izvozena zena po sto se poznava
Samo ti taka tesho se ... No problemo.Za kola da, ama za zena seuste ne izmislile.
![]()
Не е директно поврзано и може да бидам off topic, ама на муабетот еден виц:Za kola da, ama za zena seuste ne izmislile.
![]()
Знаат жими сеИма има машките знаат. Ороспија од километар се познава.
Многу лесно.Prasav za izvozena zena po sto se poznava....i da ti kazam, vrska nemate vie maskite...![]()
Уште еден погрешен одговор...дефинитивно немате поим, се водите од моабети на рекла казала.Многу лесно.
Желна за внимание од други мажи иако само што почнала врската.
Секој "шофер" има втиснато ДНК во душата на таа, а тоа се познава![]()
Prasav za izvozena zena po sto se poznava....i da ti kazam, vrska nemate vie maskite...![]()
И со клавање на дијагностика, на тоа де..., може да се примети.Ja klava na dijagnostika i ja gleda kilometrazhata
... ами толку знае, има две дупки и треба да види едно меурче, од шупакНе е директно поврзано и може да бидам off topic, ама на муабетот еден виц: Вулканизер се оженил со некоја девојка и ја однел дома. Само што влегле ја напунил кадата со вода, ја грабнал жена си и почнал да ја потопува и да вика:
- Ај сега да провериме дали си стварно невина. Едно меурче да видам, тешко тебе ќе биде!
Инаку, има многу начини како да се провери дали била со многу мажи, едноставно по енергијата кон тебе, по однесувањето и по еден куп други мали ситници.
А како се викаат мажите "желни за внимание" од други жени?Многу лесно.
Желна за внимание од други мажи иако само што почнала врската.
Секој "шофер" има втиснато ДНК во душата на таа, а тоа се познава![]()
И жените неможат да ја контролираат желбата за секс, и ние имаме хормони, тука сме исти зашто овакви поделби сегаКочете малку, едно е минато со некоја километража, друго е ороспилак! Да не се вреѓаме!
Инаку да, можеш да познаеш џенско со јака километража.
Мажите не можат да ја контролираат желбата за секс, жените не можат да сокријат дека имале со некого секс.
Ако се исклучи од претходното окружување, на пример се омажи далеку, ником ништа! Ако остане во исто окружување, недела максимум ќе и излезат рогчињата. И не секогаш по нејзина вина или желба.
Автоматски споено мислење:
И со клавање на дијагностика, на тоа де..., може да се примети.
Може лошо се изразив, во право си.И жените неможат да ја контролираат желбата за секс, и ние имаме хормони, тука сме исти зашто овакви поделби сега