Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе, таа не го сака тој, него само тој и понудил брак! А плус и дама била. Таквите ги викаат дами со лесен морал, ако не си знаел! Има и македонски назив, ама да не се увредите! Мене да ми каже такво нешто ќе ја здрвам од ќотек и таква ќе и ја однесам назад! Од жал за потрошеното време, друго нека сибе мајката!тоа придонело да свати дека го сака овој што и понудил брак... Ја мислам дека е најдобро да му каже на мажот, па ако овој е ропак и пештерски човек заглавен во минатите векови и следствено на тоа не и опрости и не го прифати детето како свое, тогаш и не ја заслужува дамата, не вреди на таков ропак да се троши времето...
Ти па одма на ќотек рипаш, не се ни обидуваш да разговараш и да ја сватиш зошто го тоа сторила. Може би и ти си вистинскиот виновник за нејзината постапка, со твоето однесување едноставно не си и оставил избор, нејзиното дело е само последицата а причината си ти. Треба да ја сватиш и да се покаеш, оти тешко лицемерие е некого да доведеш во ситуација да врши неверство а во исто време да му морализираш и да го осудуваш, па згора и ке тепал и враќал назад. И тоа што и се случило не ја прави помалку дама, особено што очигледно се кае. Курва ке биде ако не се кае за стореното, а таа иако може би и не е виновна за тоа што и се случило, сепак се кае и грешката ја бара во себе, а тоа нешто, ќе се сложиме, е врлина и одлика на една дама. Тоа за носење информација од секој ебач воопшто не е научно потврдена работа, не се базира на медицината со докази, нема објавено таков научен труд во ниту едно релевантно медицинско списание, нема клинички истражувања... се на се една мизогена конструкција на попови и оџи.Абе, таа не го сака тој, него само тој и понудил брак! А плус и дама била. Таквите ги викаат дами со лесен морал, ако не си знаел! Има и македонски назив, ама да не се увредите! Мене да ми каже такво нешто ќе ја здрвам од ќотек и таква ќе и ја однесам назад! Од жал за потрошеното време, друго нека сибе мајката!
Инаку не е само за тебе, воопшто за сите! Да си знаете, жената носи информација до крај на живот, од секој маж со кого имала секс!
Е сега не знам дали тие информации се пренесуваат на јајце клетката! Не за друго, да си знаете кога го бакнувате бебето, може нечие друго инфо бацувате![]()
Чичин, јас те разбирам, млад зелен, желен за друштво и секс! Ама ај замисли си ситуација водите љубов и таа го вади и го преусмерува на анал! Нормално ќе ти биде ваау, ама после тоа ќе почнеш да размислуваш, шо правела ова пред тоа? Таа батка, сарми нема да ти витка во животот, а само од онадење не се живееМене лично не ми смета девојка какво и да има минато.
Јас би ја прифатил каква што е. Сепак краток е овој век,треба љубов а не војна.
Битна е душата нејзина. А не со кој била и што правела.
Zamrznat!Мене лично не ми смета девојка какво и да има минато.
Јас би ја прифатил каква што е. Сепак краток е овој век,треба љубов а не војна.
Битна е душата нејзина. А не со кој била и што правела.
Љубовта нема граници.Zamrznat!
Shto ne si kupish edno koliche so 500000 km?
Shto e bitno minatoto bitno ce imash shto da polirash i taa za vozvrat na ljubov che te vozi vamu tamu
ке ја смениш... само за тебе ке се промени.. Ако се чукала со секој втор тебе ке ти вети дека нема повеќе. ехехехехехехlegendi... ne moze nekoja izvozena od site a ti ja registrirash i da bide sve rozovo ... taa na tplku ebaanje sigurno nema so tebe da se e.e .. si saka raznovidnost![]()
Bas me zanima po sto poznavas deka nekoja zena e izvozena!???legendi... ne moze nekoja izvozena od site a ti ja registrirash i da bide sve rozovo ... taa na tplku ebaanje sigurno nema so tebe da se e.e .. si saka raznovidnost![]()
Топла, ај не зазај, одамна има програми за откривање на враќана километражаBas me zanima po sto poznavas deka nekoja zena e izvozena!???
Obicno po servisna kniska. Ako nema to e prv znak deka tuka nesto ne e kako so treba. Tamu pisi kolku km ima pominato, koga e servis praen i dali e redovno odrzavana. Posle po pedalite dali se izlizani, menjacot isto, sedistata propadnati. Karoseriski dali bega, dali e lupnata, staklata dali se site isti. Posle odis na motor, dali e cel maslosan, dali duva, kakov cad vadi, bel, crn, sivkast. Ima nacini ako sakas da naucis. Mnogu bitno e dali ja zemas za onaka, trampa , za preporodazba , ti ispadna prilika ili za tebe. Ako ne planiras da ja vozis dolgo vreme, gledas ona osnovno, da ne te ostaj na pat i da e kolku tolku vizuelno okBas me zanima po sto poznavas deka nekoja zena e izvozena!???
Za kola da, ama za zena seuste ne izmislile.Топла, ај не зазај, одамна има програми за откривање на враќана километража![]()