Искрено или не за сопственото минато

• Креатор на темата Креатор на темата lazar31
  • Време на започнување Време на започнување
Za kola da, ama za zena seuste ne izmislile.
:icon_lol:
Не е директно поврзано и може да бидам off topic, ама на муабетот еден виц:

Вулканизер се оженил со некоја девојка и ја однел дома. Само што влегле ја напунил кадата со вода, ја грабнал жена си и почнал да ја потопува и да вика:
- Ај сега да провериме дали си стварно невина. Едно меурче да видам, тешко тебе ќе биде!

Инаку, има многу начини како да се провери дали била со многу мажи, едноставно по енергијата кон тебе, по однесувањето и по еден куп други мали ситници.

--- Жено од кај научи мори волку пози.
- гледав многу видеа.
--- Абе и јас гледам фудбал, па не играм како роналдо.

Туку, Орце како вика во песната : Не е тоа знаеш ти, сапун да се истроши...

Prasav za izvozena zena po sto se poznava....i da ti kazam, vrska nemate vie maskite...:motorce:
Многу лесно.

Желна за внимание од други мажи иако само што почнала врската.

Секој "шофер" има втиснато ДНК во душата на таа, а тоа се познава :sneaky:

Многу лесно.

Уште еден погрешен одговор...дефинитивно немате поим, се водите од моабети на рекла казала.
:kafence:

Prasav za izvozena zena po sto se poznava....i da ti kazam, vrska nemate vie maskite...:motorce:

7ihcpuwygw081.jpg

Кочете малку, едно е минато со некоја километража, друго е ороспилак! Да не се вреѓаме!
Инаку да, можеш да познаеш џенско со јака километража.
Мажите не можат да ја контролираат желбата за секс, жените не можат да сокријат дека имале со некого секс.
Ако се исклучи од претходното окружување, на пример се омажи далеку, ником ништа! Ако остане во исто окружување, недела максимум ќе и излезат рогчињата. И не секогаш по нејзина вина или желба.
Автоматски споено мислење:

Ja klava na dijagnostika i ja gleda kilometrazhata
И со клавање на дијагностика, на тоа де..., може да се примети.

Не е директно поврзано и може да бидам off topic, ама на муабетот еден виц: Вулканизер се оженил со некоја девојка и ја однел дома. Само што влегле ја напунил кадата со вода, ја грабнал жена си и почнал да ја потопува и да вика:
- Ај сега да провериме дали си стварно невина. Едно меурче да видам, тешко тебе ќе биде!
Инаку, има многу начини како да се провери дали била со многу мажи, едноставно по енергијата кон тебе, по однесувањето и по еден куп други мали ситници.
... ами толку знае, има две дупки и треба да види едно меурче, од шупак :pos:

Многу лесно.

А како се викаат мажите "желни за внимание" од други жени?

Кочете малку, едно е минато со некоја километража, друго е ороспилак! Да не се вреѓаме!
Инаку да, можеш да познаеш џенско со јака километража.
Мажите не можат да ја контролираат желбата за секс, жените не можат да сокријат дека имале со некого секс.
Ако се исклучи од претходното окружување, на пример се омажи далеку, ником ништа! Ако остане во исто окружување, недела максимум ќе и излезат рогчињата. И не секогаш по нејзина вина или желба.

И со клавање на дијагностика, на тоа де..., може да се примети.
И жените неможат да ја контролираат желбата за секс, и ние имаме хормони, тука сме исти зашто овакви поделби сега

И жените неможат да ја контролираат желбата за секс, и ние имаме хормони, тука сме исти зашто овакви поделби сега
Може лошо се изразив, во право си.
Мислата ми беше дека мажите тешко ја контролираат желбата за да спопикаат, па било каде да е :D
А жените тешко можат да ја сокријат сексуалната трага!
Фалеше зборот тешко, во таа реченица!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom