Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување
Член од
30 август 2024
Мислења
179
Поени од реакции
799
Poentata mi beshe deka so sozhivot site imame korist, poshto ucime razlicni kulturi i zanati, vie ucite kako da napraete AI platforma, a nie kako da napraeme Strumicki Ajvar. Poentata e da ucime neshto, ne e bitno shto :D
Абе јас ти пратив линк дека ваши диви орки тепаат одговорни лица кои вршат некаква дејност (или у превод, тоа им е работа).

Каква поврзаност има со некој рандом лик што прави аи платформа? Каде виде нзс во ова? Ми прати рандом албанка која отворила сопствен бизнис и која 20 години не се вратила назад у држава. WAUUU. Да ти го пратам ја нашион Крис негов што е Рамбле?

А ако сакаш да учиме нешто, еве да почнеме од ова:
  • Да ве научиме да плаќате сметки а да не ви биде крив македонскиот компјутер
  • Да не ве вработуваме само поради тоа што сте ендемски вид, туку по заслуга, образование, искуство
Да тргне од некаде...

Член од
14 октомври 2021
Мислења
112
Поени од реакции
229
Wow имаат една што не е производ на инцест и ѝ работи мозокот нормално, и овие се у транс…
Куку нонен.

Член од
8 август 2013
Мислења
1.348
Поени од реакции
2.095
Абе јас ти пратив линк дека ваши диви орки тепаат одговорни лица кои вршат некаква дејност (или у превод, тоа им е работа).

Каква поврзаност има со некој рандом лик што прави аи платформа?
za linkot ti odgovarav... 2,3 shamari... kako Grujo shto praeshe vo opshtina Centar :D

isto i povrzanosta ti objasniv, znaci mozhebi utre i eden Makedonec ke stane neshto kao Mira, ako prodollzheme so sozhivot.. Povrzuvanjeto na razlicni kulturi e benefit, primer utre mozhebi Marija od Delcevo da stane CTO nga edna vakva primer, mesto da se zanimava so piperki ili oriz cell zhivot, ke smeni neshto :D

dobar vikend da imate, relaksirajte malku, kupuvajte od Kipper, razgovarajte so rabotnici tamu, izvadete pasosh i shetajte niz Kosovo, Albanija, Grcija. :D

Член од
5 ноември 2024
Мислења
66
Поени од реакции
304
za linkot ti odgovarav... 2,3 shamari... kako Grujo shto praeshe vo opshtina Centar :D

isto i povrzanosta ti objasniv, znaci mozhebi utre i eden Makedonec ke stane neshto kao Mira, ako prodollzheme so sozhivot.. Povrzuvanjeto na razlicni kulturi e benefit, primer utre mozhebi Marija od Delcevo da stane CTO nga edna vakva primer, mesto da se zanimava so piperki ili oriz cell zhivot, ke smeni neshto :D

dobar vikend da imate, relaksirajte malku, kupuvajte od Kipper, razgovarajte so rabotnici tamu, izvadete pasosh i shetajte niz Kosovo, Albanija, Grcija. :D
А na primer ako sakam vikendot da go pominam vo kukata kade sto sum roden, vaka li ke zavrsam ili treba direkno Mira od AI da ja prasam?
Basket ako go pustam sin mi da igra u maalo ke zavrsi li kako Vanco od Tetovo ili pak ke treba Mira da ja prasame?

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.175
Поени од реакции
6.378
Кај Фуркан на пост за Борис Трајковски.
Само едно нешто он памтел, екстремна болка имал од тој период :place:
Доживотно напатени.

Прегледај го приврзокот 444583
Борис Трајковски е гробар на Македонија и Македонскиот народ и нација.
Некој денес да го прави храбар политичар за рамковниот договор треба да е морон, човекот потпиша капитулација и ги казни наредните Македонски поколенија, поради него денес е срамота да кажеш дека си Македонец и си ја мразиш сопствената држава.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.361
Поени од реакции
26.377
Македонци на C-level во технолошки компании има од 2000ти. Македонци што започнале стартап со капитализација повисока од 2 милијарди, повторно има.

Супер што Мира пробува со стартап, јас искрено се надевам дека ќе успее.

Член од
5 ноември 2024
Мислења
66
Поени од реакции
304
Македонци на C-level во технолошки компании има од 2000ти. Македонци што започнале стартап со капитализација повисока од 2 милијарди, повторно има.

Супер што Мира пробува со стартап, јас искрено се надевам дека ќе успее.
Ostavi go neka se raduva deka Makedoncite rabotat piper i domati, kao da e nesto sramno toa go kazuva a pripaga na nacija so sluzi i postoi bukvalno za da ima koi da prodava droga niz evropa

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.533
Поени од реакции
29.059
Борис Трајковски е гробар на Македонија и Македонскиот народ и нација.
Некој денес да го прави храбар политичар за рамковниот договор треба да е морон, човекот потпиша капитулација и ги казни наредните Македонски поколенија, поради него денес е срамота да кажеш дека си Македонец и си ја мразиш сопствената држава.
Ти мислиш дека него му оставија некој избор на слободна воља ?
Дали мислиш дека и на зеленконо украински некој го прашува што мисли и што сака ?

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.175
Поени од реакции
6.378
Ти мислиш дека него му оставија некој избор на слободна воља ?
Дали мислиш дека и на зеленконо украински некој го прашува што мисли и што сака ?
Зеленко е Украинец и тоа горд и голем Украинец, кој не сака да капитулира пред терористи, не се колебаше и ја бранеше својата татковина и својот народ, и после војната ќе постои Украинска држава, додека кај нас не направија мултиетнички Франкенштајн каде матичниот народ и нација не се гледа себеси во државата, кога сме кај Борис Трајковски, беше изгласан од Албанците исто како и Заев, неговиот дедо во америка беше член на бугарашкото мпо и се клањал во бугарска црква, пријател и соученик на претседателот му беше бугарот Младенов, затоа споредби помеѓу Зеленски и Трајковски се смешни, Трајковски е пандан на Јанукович, изгласан од непријателот.

Член од
14 октомври 2021
Мислења
112
Поени од реакции
229
И ја неам почит кон БТ. Секад поаѓам од тоа дека за починат лошо не се збори, ама од тоа што имам читано и он нѐ продал 2001. Можел другачије да постапи. Може има карма сепак?

Член од
30 август 2024
Мислења
179
Поени од реакции
799
Зеленко е Украинец и тоа горд и голем Украинец, кој не сака да капитулира пред терористи, не се колебаше и ја бранеше својата татковина и својот народ, и после војната ќе постои Украинска држава,
Украина нема да се опраи од сега па у наредни 50 години. Ниту економски, ниту социјално.

Така да.. не не споредувај со нив. На толку милијарди евра (правиме муабет за над 200 милијарди) фрлени буквално во вода...налет. Сите ги тапшаа по рамо. Цела Европа го дупи секој ден, Сад го лажеше дека ќе влегле во Нато... Лицемерие на ниво.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.175
Поени од реакции
6.378
Украина нема да се опраи од сега па у наредни 50 години. Ниту економски, ниту социјално.

Така да.. не не споредувај со нив. На толку милијарди евра (правиме муабет за над 200 милијарди) фрлени буквално во вода...налет. Сите ги тапшаа по рамо. Цела Европа го дупи секој ден, Сад го лажеше дека ќе влегле во Нато... Лицемерие на ниво.
Украинците не капитулираа, безразлика на нивната географска судбина неможе да се каже дека биле кукавици и ја сакаат слободата и својата татковина, тоа што нас ни се прави е секадневно дивеење и провоцирање, виновници се нашите политичари без разлика на партија, се најлошо им посакувам.

LustingVertigo

Snopdan Dogovich
Член од
1 декември 2017
Мислења
894
Поени од реакции
1.372
Зеленко е Украинец и тоа горд и голем Украинец, кој не сака да капитулира пред терористи, не се колебаше и ја бранеше својата татковина и својот народ, и после војната ќе постои Украинска држава, додека кај нас не направија мултиетнички Франкенштајн каде матичниот народ и нација не се гледа себеси во државата, кога сме кај Борис Трајковски, беше изгласан од Албанците исто како и Заев, неговиот дедо во америка беше член на бугарашкото мпо и се клањал во бугарска црква, пријател и соученик на претседателот му беше бугарот Младенов, затоа споредби помеѓу Зеленски и Трајковски се смешни, Трајковски е пандан на Јанукович, изгласан од непријателот.
Зеленко е Евреин, кога ќе капитулира државата тој ќе си замине Мајами каде што жена му има купено вили од над $15 милиони долари и ќе го остави да свири народот.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.175
Поени од реакции
6.378
Зеленко е Евреин, кога ќе капитулира државата тој ќе си замине Мајами каде што жена му има купено вили од над $15 милиони долари и ќе го остави да свири народот.
Ќе правиме муабет, Украинска држава ќе постои, каде е нашата Македонија?

Kajgana Shop

На врв Bottom