пази кога возиш летно време ноќе низ ниви со пченкарни полиња, така има највеќе шанса да те киднапираат. Таму они оперираат според Холивуд и киднапираат луѓе за ректално да ги испитуваат.
Еве еден Американец, има направено систем за заштита на задната дупка од вонземјани. Ако те бркаат случајно, ја ставаш алуминската фолија околу половина и тоа ги заслепува и се откажуваат.
Дон Рон Ексериус прашањето е каде би се обратиле вонземјаните откако ќе ги киднапираш? Такво трауматично искуство најверојатно ќе заврши со нивно колективно самоуништување и порака „Го сретнавме Крајот по име Рон.“
Инаку, моментално сите го поврзуваат феноменот со манифестација на женската енергија односно попозната како девицата или Шекина во Кабалата. Сте слушале кај нас легенди за невестата на пруги итн...
Истото го збори Џејк Барбер кој летајќи со хеликоптерот накај јајцевидното летало бил обземен со емоции кои ги осетил како дел од Божја енергија но поистоветена со мајчинска света енергија.
Најпознат нов случај со ова е случајот на Крис Бледсо од 2012 и појавата на оваа енергија во облик на жена. Бледсо е посетен од сите можни тајни служби вклучувајќи ја НАСА. За истата енергија збори и Џорџ Вашингтон кој добил 3 визии, Јована Орлеанка итн...
Моја претпоставка е дека сега феноменот ќе се манифестира се повеќе поради настанот кој следи и е поврзан со големи геолошки промени на Земјата...
Еве иреал ги постира погоре. Секси алиенки ќе ни направат инавзија. Жените ќе ги искористат како физички робови или ќе ги убијат а нас мажите ќе не косристат како сексуални робови за да се размножуваме со нив и да створиме нова микс раса што ќе ја насели земјата после нашето исчезнување.
procitav nazad 2-3 strani, vie seriozni ste so ova deka nekoi si "vonzemjani" ni davaat razni tehnologii? i zaradi niv imame nekoj brz tehnoloski razvoj?
daj malku smirete so teorii pa pr kompjuteri uste vo 60-te postoele a nam na obicnite smrtnici posle kolku godini ni dozvolija da moze da gi koristime? se ona sto denes ni e nam dadeno onie glavnite (ko vojska, vladi itn) godini i godini, decenii verojatno vekje go imale i usovrsuvale do stepen da moze i sega nie da go koristime
i kojznae kakvi se tehnologii imaat i gi koristat koi nie ke gi doznaeme tek posle nekolku decenii
e da, normalno ke se pojavi nekoj golem um, (da go narecam) koj e nadvor od toj nivniot krug i so ona sto e vekje javno , ke napravi daleku golem napredok, ete ko Elon Musk , ja za nego imam ubavo mislenje, covekot napravi mnogu cipovi za luge koi se paralizirani, pa do robot-matka koja moze da iznosi bebe , raketi, avioni , avtomobili ne ni sledam realno, e toa sto i vo politika se zamesa , verojatno im e potreben ..zborot mi e kakvi vonzemjani im davaat informacii be luge
ne postojat vonzemjani, vo oblik na inteligentno sustestvo, a ni slucajno ona sto ste nazad pisele i mesale so religija,
ja taka mislam, zivot postoi na samo na edna planeta i tolku.. raste evoluira , staree zaedno so planetata i umira planetata , umira i se zivo so nea, e tek togas na nekoja druga planeta zivotot pocnuva da se razviva i evoluira i taka u krug
pa nekogas pred milijardi i milijardi godini koa zemjata bila samo karpa, mars bil planeta so okeani moze i zivot postoel
ne moze da ima takva glava a takvo telo ..no vo nekoja dalecna idnina covekot, vo slucajot zeni na slikata ako sami ne se unistime, definitivno ke evoluira vo nesto slicno, krupni oci, mal nos i usta , i vekje ima promeni vo vilicata pr, umnici najcesto se vadat zs nema mesto za niv i red dr raboti koi ne se primetlivi.. evoluicijata poleka ide
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.