Вонземјани, НЛО...

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.734 79,1%
  • Не

Гласови: 459 20,9%

• Вкупно гласачи
    2.193

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.476
Поени од реакции
5.171
кога ќе те пуштат мислев. Пошто вонземјаниве само ректално тестирање праат, сигурно се иде на гастро после тоа.
Имаше тема поврзана со рехабилитација, прашај таму, подобро ќе те упатат.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.405
Поени од реакции
43.219
Имаше тема поврзана со рехабилитација, прашај таму, подобро ќе те упатат.
пази кога возиш летно време ноќе низ ниви со пченкарни полиња, така има највеќе шанса да те киднапираат. Таму они оперираат според Холивуд и киднапираат луѓе за ректално да ги испитуваат.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.405
Поени од реакции
43.219
@Human
Slushaj shto ti pishuva Ronkava, dva pati go imaat nachekano vo carevkite
пази да не се изгубиш у пченките

Еве еден Американец, има направено систем за заштита на задната дупка од вонземјани. Ако те бркаат случајно, ја ставаш алуминската фолија околу половина и тоа ги заслепува и се откажуваат.

Последно уредено:

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.476
Поени од реакции
5.171
Член од
6 ноември 2024
Мислења
643
Поени од реакции
1.184
Дечки ако те киднапираат вонземјани каде можеш да се обратиш?
Дон Рон Ексериус прашањето е каде би се обратиле вонземјаните откако ќе ги киднапираш? Такво трауматично искуство најверојатно ќе заврши со нивно колективно самоуништување и порака „Го сретнавме Крајот по име Рон.“

Член од
28 октомври 2019
Мислења
191
Поени од реакции
154
Имам пишувано изгледа во подфорумот за Езотерика.

Инаку, моментално сите го поврзуваат феноменот со манифестација на женската енергија односно попозната како девицата или Шекина во Кабалата. Сте слушале кај нас легенди за невестата на пруги итн...

Истото го збори Џејк Барбер кој летајќи со хеликоптерот накај јајцевидното летало бил обземен со емоции кои ги осетил како дел од Божја енергија но поистоветена со мајчинска света енергија.

Најпознат нов случај со ова е случајот на Крис Бледсо од 2012 и појавата на оваа енергија во облик на жена. Бледсо е посетен од сите можни тајни служби вклучувајќи ја НАСА. За истата енергија збори и Џорџ Вашингтон кој добил 3 визии, Јована Орлеанка итн...

Моја претпоставка е дека сега феноменот ќе се манифестира се повеќе поради настанот кој следи и е поврзан со големи геолошки промени на Земјата...
Автоматски споено мислење:

Тука сум пишувал нешто https://forum.kajgana.com/threads/Езотерија-Окултизам-А-Кроули-П-Дунов-Д-Фортуне.42360/post-10132141

Инаку дефинитивно ова звучи забегано за мнозинството
i? koj e toj nastan sto sledi? i koi se tie golemi geoloski promeni na zemjata?
ja nisto ne primetuvam

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.524
Поени од реакции
29.030
i? koj e toj nastan sto sledi? i koi se tie golemi geoloski promeni na zemjata?
ja nisto ne primetuvam
Еве иреал ги постира погоре. Секси алиенки ќе ни направат инавзија. Жените ќе ги искористат како физички робови или ќе ги убијат а нас мажите ќе не косристат како сексуални робови за да се размножуваме со нив и да створиме нова микс раса што ќе ја насели земјата после нашето исчезнување.

Член од
28 октомври 2019
Мислења
191
Поени од реакции
154
procitav nazad 2-3 strani, vie seriozni ste so ova deka nekoi si "vonzemjani" ni davaat razni tehnologii? i zaradi niv imame nekoj brz tehnoloski razvoj? :)
daj malku smirete so teorii pa pr kompjuteri uste vo 60-te postoele a nam na obicnite smrtnici posle kolku godini ni dozvolija da moze da gi koristime? se ona sto denes ni e nam dadeno onie glavnite (ko vojska, vladi itn) godini i godini, decenii verojatno vekje go imale i usovrsuvale do stepen da moze i sega nie da go koristime
i kojznae kakvi se tehnologii imaat i gi koristat koi nie ke gi doznaeme tek posle nekolku decenii
e da, normalno ke se pojavi nekoj golem um, (da go narecam) koj e nadvor od toj nivniot krug i so ona sto e vekje javno , ke napravi daleku golem napredok, ete ko Elon Musk , ja za nego imam ubavo mislenje, covekot napravi mnogu cipovi za luge koi se paralizirani, pa do robot-matka koja moze da iznosi bebe , raketi, avioni , avtomobili ne ni sledam realno, e toa sto i vo politika se zamesa , verojatno im e potreben ..zborot mi e kakvi vonzemjani im davaat informacii be luge
ne postojat vonzemjani, vo oblik na inteligentno sustestvo, a ni slucajno ona sto ste nazad pisele i mesale so religija,
ja taka mislam, zivot postoi na samo na edna planeta i tolku.. raste evoluira , staree zaedno so planetata i umira planetata , umira i se zivo so nea, e tek togas na nekoja druga planeta zivotot pocnuva da se razviva i evoluira i taka u krug
pa nekogas pred milijardi i milijardi godini koa zemjata bila samo karpa, mars bil planeta so okeani moze i zivot postoel

Овие ? :D не може ни да видиш дали се Плавуши или не :cool:
Прегледај го приврзокот 444226
ne moze da ima takva glava a takvo telo ..no vo nekoja dalecna idnina covekot, vo slucajot zeni na slikata ako sami ne se unistime, definitivno ke evoluira vo nesto slicno, krupni oci, mal nos i usta , i vekje ima promeni vo vilicata pr, umnici najcesto se vadat zs nema mesto za niv i red dr raboti koi ne se primetlivi.. evoluicijata poleka ide

Последно уредено:
Член од
12 март 2009
Мислења
20.820
Поени од реакции
17.038
Имаше и текст на англиски ам бргу mi се изгуби објавата...ако успеам да го најдам текстуалните податоци за бродот ќе ги реплицирам на сликата...

Kajgana Shop

На врв Bottom