Фан клуб: РК Пелистер

Член од
3 јули 2014
Мислења
13
Поени од реакции
30
Исто така за оние со кратко паметење, минатата сезона, токму со пресечените топки на Ненад и брзите контри напади, се направи разлика на натпреварот со Вардар, со што практички и се реши шампионот на Македонија.
Исто така и за оние со пократко памтење, дека му се даде огромна поддршка од сите, цел клуб и цел град! Ама, тој си одлучува сепак

Attachments

Член од
22 септември 2021
Мислења
238
Поени од реакции
956
Самиот Костески по луѓе има кажано дека потпишал во Алкалоид, па и јас да сум на место на Раул ке го седнам на клупа. Одличен играч ама то е то, сигурно без добра причина не е на клупа после добрите игри во Хрватска

Член од
21 февруари 2007
Мислења
1.150
Поени од реакции
1.907
Dobro be se znaj tocno do koga e preodnot rok,do koga mozat da se nosat igraci?
Сеуште можат да се носат играчи но под услов од Нова година наваму да нема играно за клубот по кој е под договор или да нема клуб.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
56
Поени од реакции
221
Која му е потребата на Декси во секоја ситуација да оди против клубот ?
Една држава е составена од три дела: територија, народ и власт.

Истото важи и за клубот, само што тука постулатите се салата, навивачите и управата.

Декси е во сукоб со управата, и води отворена војна. Арно ама ко ќе мава не бира, и не го интересира дали клубот оди на зијан или во ќар. Си мава брат по очи, по уши, по муцка...
И така.
Да не се разбериме погрешно јас го подржувам Декси во неговата работа само не се согласувам со оружјата шо ги преименува во битките против Стерјеви.

Член од
2 август 2011
Мислења
1.267
Поени од реакции
1.687
Една држава е составена од три дела: територија, народ и власт.

Истото важи и за клубот, само што тука постулатите се салата, навивачите и управата.

Декси е во сукоб со управата, и води отворена војна. Арно ама ко ќе мава не бира, и не го интересира дали клубот оди на зијан или во ќар. Си мава брат по очи, по уши, по муцка...
И така.
Да не се разбериме погрешно јас го подржувам Декси во неговата работа само не се согласувам со оружјата шо ги преименува во битките против Стерјеви.
Јас мислам дека последно никој не смета на постовите ен Декси многу сериозно и онака му се сакам кажам не знам речам. Јас го прочитав целиот пост (после подол период прочитав цел пост од Декси, обично само насловот) и не разбрав што му е поентата. Не се рачунам за човек со кратко памтење, ама знам дека еден играч ако не е задоволен од клуб кој му ја спаси кариерата кој му дал шанса да дели минутажа со Божич Павлетич со Радивоевич, публика која секогаш стоела зад него и паметам кога имаше и промашувања а му аплаудираше публиката најмалу треба да го носи зелениот дрес. Каде и да оди нека го прати среќа.

Kajgana Shop

На врв Bottom