Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Државава живее од кредити, наталитетот е непостоечки, неспособни се една улица да направат ама мртвиве ќе ја помагале Украина.
Прегледај го приврзокот 444313
Државава живее од кредити, наталитетот е непостоечки, неспособни се една улица да направат ама мртвиве ќе ја помагале Украина.
Прегледај го приврзокот 444313
2022 година: Тие кои се омажија се снајдоа. Останатите кои останавте немажени моми мислете му ја, Украинките доаѓаат.
2025 година: Тие кои клатат врата за да земаат плата се снајдоа. Останатите кои не заминавте по странство мислете му ја, најтазе членката на НАТО која блеска по сите шавови ќе ве праќа во Украина за да ја обновувате.
Нема цицки ко Славјанка и не е бушав како Шеќерка, нели се приметува?
More da ti ebam zverot. Duri i adresata od Melanija si ja nauchil.Така одлучил тој што живее на авенија Пенсилванија 1600, Вашингтон, САД.
Ova e tocno, znam edna albanska familija kaj mene vo naselba im frlija na 2 pati bomba u dvor bidejki ne sakaa da platat..Имаше муабет демек ако не пратиш синови да се борат ондак ке платиш голема сума на пари ко подршка за останатите
Еве втор мандат го љушти морковот. Како да не знае.More da ti ebam zverot. Duri i adresata od Melanija si ja nauchil.
Jas go znam bas vaka, a i sojma veze, poentata taa e.Не знам ова од кај ти е, ама точната реплика е - Хвала Славко, спасао си ми живот.
Не е муабет, вистина е. Плаќаа.Имаше муабет демек ако не пратиш синови да се борат ондак ке платиш голема сума на пари ко подршка за останатите