- Член од
- 7 декември 2019
- Мислења
- 4.764
- Поени од реакции
- 8.520
Јбг, без Зоќо сФе се руши. Он затоа во Дубаи ќе правел згради, може и Зеленко ќе си го земе и таа првата љубоФ, ког продавал пиперки!Падна СДС, падна и Украина.![]()
Јбг, без Зоќо сФе се руши. Он затоа во Дубаи ќе правел згради, може и Зеленко ќе си го земе и таа првата љубоФ, ког продавал пиперки!Падна СДС, падна и Украина.![]()
Украинците требаше да размислат пред да се деси Одеса.Опиени од национализам, се залетаа и живи ги запалија љугето шо излегоја на референдум.Западот преќути,се правеа на мутави.Алоо на Русија и го правиш тоа пред нос.Не знам шо очекуваа?Од тој момент ги изгубија моите симпатии.Немаат никакво морално право сега да глумат жртви.Жално е само за децата и овие шо ги ловат ко кучиња за на фронт.Се слагаме, лекцијата важи за сите страни.
Еве неколку други лекции:
Без воздушна надмоќ војна не се почнува!
Со братски народ војна не се почнува!
Кога некого ќе нападнеш, тој нема друг избор освен да се брани!
Покриен газ никој не го плука.
2022 година: Тие кои се омажија се снајдоа. Останатите кои останавте немажени моми мислете му ја, Украинките доаѓаат.Државава живее од кредити, наталитетот е непостоечки, неспособни се една улица да направат ама мртвиве ќе ја помагале Украина.
Прегледај го приврзокот 444313
И...по што се разликува овој лик од на пример, Славјанка или Шеќерка?...Државава живее од кредити, наталитетот е непостоечки, неспособни се една улица да направат ама мртвиве ќе ја помагале Украина.
Прегледај го приврзокот 444313
Така одлучил тој што живее на авенија Пенсилванија 1600, Вашингтон, САД.2022 година: Тие кои се омажија се снајдоа. Останатите кои останавте немажени моми мислете му ја, Украинките доаѓаат.
2025 година: Тие кои клатат врата за да земаат плата се снајдоа. Останатите кои не заминавте по странство мислете му ја, најтазе членката на НАТО која блеска по сите шавови ќе ве праќа во Украина за да ја обновувате.
Мислев на разликите во ставовите од македонска страна кон Украина, ама добро, го прифаќам одговоров...Нема цицки ко Славјанка и не е бушав како Шеќерка, нели се приметува?
More da ti ebam zverot. Duri i adresata od Melanija si ja nauchil.Така одлучил тој што живее на авенија Пенсилванија 1600, Вашингтон, САД.
Ova e tocno, znam edna albanska familija kaj mene vo naselba im frlija na 2 pati bomba u dvor bidejki ne sakaa da platat..Имаше муабет демек ако не пратиш синови да се борат ондак ке платиш голема сума на пари ко подршка за останатите
Еве втор мандат го љушти морковот. Како да не знае.More da ti ebam zverot. Duri i adresata od Melanija si ja nauchil.