Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
иначе и де лихт исто игра со мозочен удар последниве утакмици... се гледа дека не му одговара да игра од лево во тројката позади, десно или централно си е супер... Јоро изненадува позитивно, доста подвижен за централен бек и знае да игра со топкаа... уште е дете и има ненормален простор за напредок...

Sent from my SM-F731B using Tapatalk

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.783
Поени од реакции
8.563
Нема теоретска шанса да испаднеме од ПЛ. :)
За жал!
Автоматски споено мислење:

Пошто само плачел капитенот :D

Се шушка дека размислувале да му дадат краток договор на Погба, под рестриктивни “лоши” услови. Без око да ми трепне би го зел, ќе брка работа.
Тоа е ко да се ожениш со бившата жена и не еднаш, него двапати

Кој ќе ги слуша овие Раш фанбојс сега. :tapp:
Ќе се врати, ќе заќутат!

Последно уредено:
Член од
15 јули 2009
Мислења
3.543
Поени од реакции
3.589
NEW:

Manchester United are attentive to Victor Osimhen and Viktor Gyökeres. United are being informed on the situations with weekly updates. The budget is going to be crucial this summer. #MUFC [@FabrizioRomano]

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.783
Поени од реакции
8.563
иначе и де лихт исто игра со мозочен удар последниве утакмици... се гледа дека не му одговара да игра од лево во тројката позади, десно или централно си е супер... Јоро изненадува позитивно, доста подвижен за централен бек и знае да игра со топкаа... уште е дете и има ненормален простор за напредок...

Sent from my SM-F731B using Tapatalk
Иначе која грешна проценка имав за де Лихт.
Кога го купуваше Јуве имаше од нивниот фан клуб кои не го сакаа, јас им ја посочував утакмицата со нив и Ајакс во ЛШ. Искина и изгледа тоа му беше последна нормална текма. Од тогаш 6 години поминаа! Ние дајдовме да го удомиме

Член од
24 март 2010
Мислења
15.352
Поени од реакции
26.354
NEW:

Manchester United are attentive to Victor Osimhen and Viktor Gyökeres. United are being informed on the situations with weekly updates. The budget is going to be crucial this summer. #MUFC [@FabrizioRomano]
Баш ме интересира што се неделните апдејти?

Член од
13 август 2023
Мислења
1.030
Поени од реакции
2.558
Иначе која грешна проценка имав за де Лихт.
Кога го купуваше Јуве имаше од нивниот фан клуб кои не го сакаа, јас им ја посочував утакмицата со нив и Ајакс во ЛШ. Искина и изгледа тоа му беше последна нормална текма. Од тогаш 6 години поминаа! Ние дајдовме да го удомиме
Коректен е Де Лихт откако е дојден, да не претеруваме сега. Има неколку послаби утакмици откако му сменија позиција, ама генерално добро игра. И јас бев скептик летото, ама сега и посебно за цената која е платен е добар дил.

Баш ме интересира што се неделните апдејти?

Последно уредено:
Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.633
Поени од реакции
6.441
Коректен е Де Лихт откако е дојден, да не претеруваме сега. Има неколку послаби утакмици откако му сменија позиција, ама генерално добро игра. И јас бев скептик летото, ама сега и посебно за цената која е платен е добар дил.
Далеку од коректен. Директно кумуваше на неколку голови кој ги примивме.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.783
Поени од реакции
8.563
Коректен е затоа што покрај себе го има Мегваер, Јоро, Далот... па он изгледа као коректен. За неговото место, често се успива. Нема добар скок или и кога ќе скокне нема тајминг. Ама за ваков Јунајтед е добар.
Инаку муабетот ми беше дека таа 2019 со тој млад и зелен Ајакс го сомлеа Јуве, мислам беше во четвртфинале, му ја свртеа и плус овој даде гол! Мислев дека многу поподвижен ќе биде, он стана Линделоф број два!

Последно уредено:
Член од
14 април 2012
Мислења
32.976
Поени од реакции
67.773
Де Лихт знае да направи некој потег од столче да те извади и во позитивна и во негативна смисла. Имаше страшна утакмица со Арсенал, извади чист гол ако ви текнува. Вчера му врати една топка на Онана директно во корнер. Среќа што не идеше топкава во гол, зашто беше шут, а не пас. Ко што пиша некој претходно, не ми делува дека му одговара да игра лево од Мегваер во таа тројка.

Kajgana Shop

На врв Bottom