Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.331
Друже олабави опседнат си поготово со србите, ептен се реални со муабетите колку и да не сакаме да признаеме
Инфомакс? :pos: не ги знаеш затоа, тоа нивното веќе не е ни филија они се отворени бугари подржани од еу, на еден таков му имам во лице кажано ти не си македонец сакаше да се тепаме, они се улави ако мислат дека како во 2017 преку сдс и албанците можат да се изгребат до власт.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.666
Поени од реакции
11.736
Инфомакс? :pos: не ги знаеш затоа, тоа нивното веќе не е ни филија они се отворени бугари подржани од еу, на еден таков му имам во лице кажано ти не си македонец сакаше да се тепаме, они се улави ако мислат дека како во 2017 преку сдс и албанците можат да се изгребат до власт.
Бугараши што го рендаат мицакот и коалицијата?

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.331
Бугараши што го рендаат мицакот и коалицијата?
И таму ги има се согласувам, и сите ги знаеме кои се, но се додека не фаќаат кривини политички е коректно да им се фрли коска, не затоа што ги сака народот, туку овие од исток да не плачат како по обичај.

Незнам дали забележи кои ликови од власта највеќе буткаа за промена на грбот, тоа е добра белешка.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.369
Поени од реакции
43.171
Со кој муабет одлепиле?
со секој, буквално нема видео каде што не вришти од фејк њуз. Ако сакаш такво нешто да слушаш тоа е твој избор, но ако сакаш да се информираш, тоа ти е скроз погрешен избор.

Член од
4 ноември 2013
Мислења
975
Поени од реакции
1.502
со секој, буквално нема видео каде што не вришти од фејк њуз. Ако сакаш такво нешто да слушаш тоа е твој избор, но ако сакаш да се информираш, тоа ти е скроз погрешен избор.
Реално они се тиња од медиум во однос на политика, ама не ми смета што ги пецкаат вмро
Автоматски споено мислење:

Со кој муабет одлепиле?
Друже во право си на некој начин , ама они дефинитивно не се извор на информации.

Член од
30 октомври 2022
Мислења
748
Поени од реакции
1.959
А кој тебе ти забрани да се така да се идентификуваш, ти може да се идинтификуваш и како мајмун ако сакаш, никој ништо не ти брани.
На пример мене кога ме прашува кој сум, јас си кажвам Македонец, кога тебе ќе те прашаат може слободно да се кажеш Словен, Јужен словен, србоман, како ти душа сака.
Џабе се расправате.Измешани сме како народ Антички Македонци,Словени ,Илири има и многу Власи кои се претопиле.Ама словенскиот јазик и обичаи издоминирале.Не само ние туку кај сите балкански народи е така.И не е ништо страшно.Англичаните се коктел од Англи,Нормни,Брити,Саксонци па воопшто не се замараат со тоа.Исто и Германците-Пруси,Баварци,Саксонци и многу други.Овие расправи се многу опасни не разделуваат како нација.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.995
Поени од реакции
51.144
Милиони евра комуњарите истурија низ годиниве на креирање бардови, за на крај тие бардови да им завршат како кираџии кај овие двајцава што се со пет минути школо, и уште тие исти двајца да им станат главно партиско гласило.
Иначе, маестрално позиционирање. Како што секнуваат парите од Стефче и Данела, на кои крајот им се наѕира, сега доаѓа време за молзење на Филипче и комуњарската олигархија.

Kajgana Shop

На врв Bottom