Слабо уплата 1000 динари. Криза фати, а?
Слабо уплата 1000 динари. Криза фати, а?
Da.Слабо уплата 1000 динари. Криза фати, а?
Да не го играш ич.Mislenja, sto e podobro, Doncic 24.5+ poeni, ili zbir poeni,skokovi i asistencii 37.5+
@Kambek ?
Fativ kur batka. Ostanav buden se obdena nadvor... leka nokjГо фати текетот???? Дончич ???
Тргни го аватарот под итно, додека е време да не напраиш епски малери. Стај слика од Бостон на пример.Fativ kur batka. Ostanav buden se obdena nadvor... leka nokj
Штом е ставен пуштен е веќе малерот за до крај на сезона, така да џабе ви е.Тргни го аватарот под итно, додека е време да не напраиш епски малери. Стај слика од Бостон на пример.![]()
1. Pain Gaming - Mouz 0:2Za utre nesto zicercinja da piseme od CS2 od turnirot vo Romanija, utre od 9 sabajle pocnuva play off 1/4..
1.Pain Gaming - Mouz 2 (1.55)
Se vratija Mouz na pobednickite pateki po blamot sto go doziveaja vo Katowice pred 2 nedeli.. Pain gaming ne se za potcenuvanje, duri mislam deka i vo 3 mapi ke igraat ama ke pobedat Mouz, batinjata se pojaki..
2. Astralis - MongolZ 0:2 (2.30)
Za obicna dvojka e 1.40 ama nekako mi e malku, mongolite se top5 ekipa u svet, No1 azijska ekipa, dodeka pak Atralis ne se toa sto bea na vremeto pred 5-6 godini..
3. Falcons - Eternal Fire 2.5+ (1.90)
Favoriti se Eternal so 1.55 ama neka ne me ubeduvaat poslednive utakmici u grupa, falkons poleka vlagaat vo ritam, koj me citase pred mesec dena ke znae deka godinava se pojacaa so 3ca kvalitetni igraci, osobeno Niko, momakot e veteran, poranesen goat, stara skola se, znaat da igraat.. Mozebi i ke pobedat falkons ama sve nekako me tera deka ke igraat 3ta resavacka mapa..
4. Faze - Saw 2:0 (1.50)
Sve osven sigurna pobeda bi me iznenadilo, faze se top5 ekipa, Saw mozda ne se ni u prvi 20... Kecot vi e 1.09 pa sea videte..
Ubava 10 kvota, na edno 500ce ubavo ke legne..
Одлично брату, продолжи1. Pain Gaming - Mouz 0:2
2. Astralis - Mongolz 2:0
3.Falcons - Eternal Fire 2:1
4. Faze Clan - Saw 2:0
mongolcive sjebaa rabota, ko so mozocen udar igraa, na svojot pik Mirage izgubija, samo vtor poraz na mirage im e ova godinava, strasno nedozvolivo.. Posle toa vodea 12:9 na inferno i dozvolija babanite da im napravat 16:12 odnosno 7 rundi po red im zemaa astralis.. Mouz i Faze prelesno pobedija, dodeka pak kako sto najaviv prejak duel bese Falcons so Fire, ne me cudi sto pobedija Falcons, kazav i vcera, ja krevaat formata, mozda i da osvojat posto konkurencijata ne e nesto jaka.. Zs na turnirov ne igraat najakkte - Team Spirit, NaVi, Vitality i G2..