Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.995
Поени од реакции
51.149
Не очекувајте некое извинување или најобично прифаќање вина од Тео. Во Милан нема такви работи.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.886
Поени од реакции
4.634

Вака се однесува вистински маж и професионален тренер.
Превзема одговорност иако не заслужува,само да не бидат повредени чувствата на примадоните.

Јас да сум сега Курва Суд им одам дома,им тропам на врата,пиштолот во чело и едно прашање:
"Мислиш да играш фудбал за Милан,да или не?"

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.317
Поени од реакции
3.378

Вака се однесува вистински маж и професионален тренер.
Превзема одговорност иако не заслужува,само да не бидат повредени чувствата на примадоните.

Јас да сум сега Курва Суд им одам дома,им тропам на врата,пиштолот во чело и едно прашање:
"Мислиш да играш фудбал за Милан,да или не?"
Глупав Консеисао ,мнооогу глуп човек..

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.632
Поени од реакции
1.194
Prodavanje na Leao i Theo i neka zapocne remontot! Cancer na timot dvajcata,rak vo napreden stadium,edniot da go molis da igras,vtoriov kurtasak igra cela sezona.

Potoa sledni nega bidat site nisko inteligentni igraci koi mozat da napravat vakvi sranja Tomori,Pavlovic,Jimenez,Musah,Chukwueze.. pa mozda togas ke zalicime na ozbilna ekipa.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.420
Поени од реакции
25.312
Болен пораз е ова. Прво Муса во Загреб, Мењон во првата со Фејнорд, Тео сега... нема крај на глупостите што нашите биполарни играчи можат да ги смислат.

Ги мразам сите до еден колективно, за ниту еден не трошам убави зборови после она вчера. Ибра излегол изјавува дека вториот жолт е престрог. А што да се каже за првиот жолт на Тео? Втората ситуација е 50-50 да добиеш жолт картон, некој судија нема да го даде, но не смееш да си дозволиш веќе да имаш картон пред тоа за чист курч. Жал ми е што ќе го кажам ова, но најдобро е и за Тео и за нас да си бара нова средина од на лето.

Во главите ни живее некоја Скудето верзија од Тео што одамна веќе ја нема, и никој не е крив за тоа освен тој самиот. Не може тебе единствена мотивација да ти биде да го гледаш Малдини да ти доаѓа на тренинг, па откако го нема, да не ти се игра фудбал. Ние сме единствениот клуб на светот чии играчи се мотивираат со бејбиситинг.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.102
Поени од реакции
7.067
Болен пораз е ова. Прво Муса во Загреб, Мењон во првата со Фејнорд, Тео сега... нема крај на глупостите што нашите биполарни играчи можат да ги смислат.

Ги мразам сите до еден колективно, за ниту еден не трошам убави зборови после она вчера. Ибра излегол изјавува дека вториот жолт е престрог. А што да се каже за првиот жолт на Тео? Втората ситуација е 50-50 да добиеш жолт картон, некој судија нема да го даде, но не смееш да си дозволиш веќе да имаш картон пред тоа за чист курч. Жал ми е што ќе го кажам ова, но најдобро е и за Тео и за нас да си бара нова средина од на лето.

Во главите ни живее некоја Скудето верзија од Тео што одамна веќе ја нема, и никој не е крив за тоа освен тој самиот. Не може тебе единствена мотивација да ти биде да го гледаш Малдини да ти доаѓа на тренинг, па откако го нема, да не ти се игра фудбал. Ние сме единствениот клуб на светот чии играчи се мотивираат со бејбиситинг.
Јас само сакам Леао да го продадат и следна сезона Феликс и Салемакерс да ги глеаме како незнаат топка да додадат.

Има да ја умрам темава, уште од сеа да си знаете.

Немој да мислите дека Леао ќе го заменат со Јамал, Вицинус или некој таков играч.

Има да ги глеате смрдлено Феликс, Салемакерс, Окафор и оној Сотил.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Јас само сакам Леао да го продадат и следна сезона Феликс и Салемакерс да ги глеаме како незнаат топка да додадат.

Немој да мислите дека Леао ќе го заменат со Јамал, Вицинус или некој таков играч.

Ќе го заменат со некој отпадок од Челзи ко Мудрик на пример, па ќе биде смеење :))

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.536
Поени од реакции
15.016
Малик има многу добра нога. Секој дефанзивец има голем процент на успешни додавања, затоа што тоа се најчесто едноставни пасови, но овој има добри прогресивни додавања.

Има и многу добра дијагонала, што е огромна предност, кога веќе и немаме таков во среден ред.

Сега гледам статистика од вчера, long balls 9 од 10.

Не знам дали уште од Пирло сме имале некој што знаел вака да додаде.

Ликот си има други мани, но имаат и Јошко Гвардиол и Калафиори.

Треба и да се истрпат некои слабости, грешки, некогаш се фаќаш за глава кога ќе погреши, но затоа важен е и партнерот.

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.182
Поени од реакции
2.813

Епа еве ги имаш и двајцата и дното го допираат.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.102
Поени од реакции
7.067
Епа еве ги имаш и двајцата и дното го допираат.
Кои двајца ги имам?

Леао дно допирал а да играше Окафор уместо него ќе бевме 10 места подоле на табела.

Дека има мани има, исто и Тео али не ми е јасна потребата да се плука како само Леао да е крив за сегашниов Милан.

Ако го сменат леотово со Јамал, Вицинус и други класа играчи ја на раце ќе го однесам од клубов.

Али кога ќе биде замената на Леао Салемакерс, или уште некое ѓубре од Челзи е тогаш пак ќе се вратиме на муабетов.

Еве најдобри леви крила у свет, Леао е пети.

Кој играч би бил замена за него еве чисто ме интересира пошо има многу експерти у фан клубов?

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.182
Поени од реакции
2.813
Кои двајца ги имам?

Леао дно допирал а да играше Окафор уместо него ќе бевме 10 места подоле на табела.

Дека има мани има, исто и Тео али не ми е јасна потребата да се плука како само Леао да е крив за сегашниов Милан.

Ако го сменат леотово со Јамал, Вицинус и други класа играчи ја на раце ќе го однесам од клубов.

Али кога ќе биде замената на Леао Салемакерс, или уште некое ѓубре од Челзи е тогаш пак ќе се вратиме на муабетов.

Еве најдобри леви крила у свет, Леао е пети.

Кој играч би бил замена за него еве чисто ме интересира пошо има многу експерти у фан клубов?
Кога ќе ги немаш двајцава ќе се помириш дека си тапа екипа и ќе си продолжиш со животот. Сега ги имаш и знаеш дека можат подобро ама пак се истата тапа екипа и тоа те нервира повеќе.
И треба да се критикува Леао пошто кога ќе даде гол против Венеција одма курчење а у. А другите утакмици не знае кај тера. За играч со толкав хајп и што се замислува дека е јак, малку е тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom