- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.451
- Поени од реакции
- 84.860
После Смилковско само преку нишан може да се гушкаме.За 20 години од сега сите ќе се гушкате кога на граници ќе ви висат 50 милиони полугладни и полубоси Африканци.
После Смилковско само преку нишан може да се гушкаме.За 20 години од сега сите ќе се гушкате кога на граници ќе ви висат 50 милиони полугладни и полубоси Африканци.
Семтекс во 330мл лименка, проверен Еврејски рецепт.После Смилковско само преку нишан може да се гушкаме.
Смилковско е последното. Од 17 век наваму све по ред ја им рачунам.После Смилковско само преку нишан може да се гушкаме.
Најдобро е како што правеле дедовците од ВМРО, само малку да им се сецне вратот па фрлај у амбар ко храна за свињиСемтекс во 330мл лименка, проверен Еврејски рецепт.
Исламот сам по себе е во голема вера виновен за нивната состојба. Џабе солзи, џабе плачки ако ти недела по недела учиш на омраза и "ја само пред Алах одговарам" еден куп луѓе и не даваш да еволираат во нешто поголемо од ајван неспособен за контрола на импулси.![]()
Гледајте до крај и споделете да стигне до повеќе луѓе. Бидејќи е важно за сите ⬇️ Секој живот е светост. Секое срце што чука носи приказна – соништа,... | By АероДРОМци | Facebook
Гледајте до крај и споделете да стигне до повеќе луѓе. Бидејќи е важно за сите ⬇️ Секој живот е светост. Секое срце што чука носи приказна – соништа,...www.facebook.com
Тук тек испаѓа по некој нормален.
Па добро тоа го имаме и ние христијаните како изрека, само бог е тој што суди или простува.Исламот сам по себе е во голема вера виновен за нивната состојба. Џабе солзи, џабе плачки ако ти недела по недела учиш на омраза и "ја само пред Алах одговарам" еден куп луѓе и не даваш да еволираат во нешто поголемо од ајван неспособен за контрола на импулси.
За каурите во коментарите не коментирам.
Море што помалку да го слушаат овој оџа, се гледа дека е платен од српски тајни служби.![]()
Гледајте до крај и споделете да стигне до повеќе луѓе. Бидејќи е важно за сите ⬇️ Секој живот е светост. Секое срце што чука носи приказна – соништа,... | By АероДРОМци | Facebook
Гледајте до крај и споделете да стигне до повеќе луѓе. Бидејќи е важно за сите ⬇️ Секој живот е светост. Секое срце што чука носи приказна – соништа,...www.facebook.com
Nie ednas godisno ideme vo crkva, religiozni sme samo na zbor, pa ne se ponasame ko zelkive,cak za niv sme Svegjani.![]()
Епа не може од една страна да кука и да плаче и да вика вие не сте муслимани, муслимани не прават вака, ама од друга страна да не го знае животот на педо мухамедо за којшто ваљда учел пошто тоа му е струка. Има повеќе примери што им правел на тие што го навредувале. Спојлер алерт-ги утепувал. Додуша знаел да има и мека душа. Роднината му Али слушнал како некој го вреѓа и жив го запалил тој некој. После отишол и му кажал ооо педо мухамедо еден те вреѓаше па го запалив жив. И овој му рекол абе убаво што си го утепал ама не си требал да го запалиш жив таа казна само аллах смее да ја извршува. Тепање и силување жени, педофилија, кражби и пљачкање каравани, етничко чистење на цели племиња, ги соблекувал младите машки деца ако имале влакна на курот колење. Најгрозните злосторства на чек листа сите ги поминал. И сега, не сте вие муслимани. Како не се?Nie ednas godisno ideme vo crkva, religiozni sme samo na zbor, pa ne se ponasame ko zelkive,cak za niv sme Svegjani.
Ovie sekoj petok prepuni dzamiite, ama vidis posto ne go vozprimale islamot dovolno dlaboko, zatoa se koljat megu sebe.
Ajde najdi NZS...
Може нешто да напишеш, а да не е тешка глупост, лага и лечење комплекси?Епа не може од една страна да кука и да плаче и да вика вие не сте муслимани, муслимани не прават вака, ама од друга страна да не го знае животот на педо мухамедо за којшто ваљда учел пошто тоа му е струка. Има повеќе примери што им правел на тие што го навредувале. Спојлер алерт-ги утепувал. Додуша знаел да има и мека душа. Роднината му Али слушнал како некој го вреѓа и жив го запалил тој некој. После отишол и му кажал ооо педо мухамедо еден те вреѓаше па го запалив жив. И овој му рекол абе убаво што си го утепал ама не си требал да го запалиш жив таа казна само аллах смее да ја извршува. Тепање и силување жени, педофилија, кражби и пљачкање каравани, етничко чистење на цели племиња, ги соблекувал младите машки деца ако имале влакна на курот колење. Најгрозните злосторства на чек листа сите ги поминал. И сега, не сте вие муслимани. Како не се?
И како може секаде каде што има муслимани да се истите шиптaросувања? Дали Алжир, Пакистан, Бангладеш, Либија, Сирија, Ирак потполно истиот шиптaрски менталитет? Пет минути да пуштиш рандом серија од нивите стопани Турците некој се фаќа за пиштол да го убие другиот. Агресија, простаклук, ниска интелигенција и насилство. Нема што да се бара НЗС. Таман си се муслимани. Тоа што оџата не си ја научил добро струката или па ја научил ама не му одговараат некои работи е друга тема. Се си е како што треба еве газдите им градат огромни џамии во Приштина и Чаир нека ги полнат и нека се рокаат и надаље па уште повеќе да се чудат како тоа не е правиот ислам и како не требало така.
Баш чудно.Да не напоменувам дека Саудиска Арабија, Иран, Индонезија, Малезија ги имаат едни ид најниските стапки на криминал во светот.
Баш спротивно.Исто за бележење е дека ваквиве испади се процентуално најзастапени кај шипците. Ја не памтам да сум видел двајца овдешни турци или бошњаци вакви ајвански срања да прават.
Така што, оџава треба и тој момент да го истражи ако сака да дојде до причините и горчливата вистина.
Очекувам профилирање на оџава во иднина, штета ваква инстант-стекната наклонетост од каурјето да оди фира. "Не е важно што си-важно е да си човек и Господ е еден за сите " мора да биде трубено во ушите на глупиот каурин.