Бојлер

• Креатор на темата Креатор на темата Fantantonio
  • Време на започнување Време на започнување
Abe zemi si Inox i nishto drugo.
Ili toj shto ti pishav ili od Ting.
Srpskite se poevtini i mnogu pristupachni za chistenje a imaat i Mg shipka kako i dupli termostat.

A ovie francuskive se dobri dodeka ne se rasipat. Posle vednash v kanta. Grejachot e specijalen i koshta salam.
I ostaj go doktorov so muabetive , toj se kapi dva pati godishno vo mk.
Добри се тие за Охрит и Битолиа, таму нема многу камен...
Српските инокс се поефтини од Тинг ама треба достава од друг град...ќе видам...сега имам Леов, со станот, 2012, еднаш е чистен камен, ама втор пат ако се чисти ќе се Дупне одма, затоа сакам одма нов

Може монофазен проточен бојлер да стави за бањање бидејќи не ми треба топла вода изнад 40 степени, доколку може дали би имал јак притисок како обичен бојлер ?

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

Може монофазен проточен бојлер да стави за бањање бидејќи не ми треба топла вода изнад 40 степени, доколку може дали би имал јак притисок како обичен бојлер ?

Sent from my SM-A325F using Tapatalk
На времето нудеа Аристон проточен бојлер од 3.5 кв, со тусеќавам ш бат ерија. Не беше скап, се јавив во Аристон сервис, мислам Радишани....мајсторот кажа, НЕ ја купувајте таа глупост, мене ми отварате работа...
Имам Монофазен проточен бојлер од 5кв, Кончар, во кујна, осигурач вгрможеби адив од 20А, имам нова табла со Фит склопка. Протокот на топлата вода е мал за туширање, а мислам нема ни уред за спречување на нафакање каменец како вистинските проточни од 18+ киловати....сега по 4 години топлата вода има 50 степени, имав предходно и над 60, имаше камче во едно од 3 те црева на чешмата, го избивме, сега пак имам нормален проток на ладната вода, но топлата вода има мал проток, а и нема мешање, па кога плакнеш садови треба или со ладна грч вода или со претопла, или нонстоп да мрдаш со славината....кога беше Нов бојлерот, без кам н, имаше топла вода од 38 степени, но пак недоволен проток за туширање....може да се направи за бричење, ама треба на купатилско лавабо да вхрадаѓ чесма со 3 црева а и да го сместам бојлерчето

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom