NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    53
Член од
14 август 2006
Мислења
45.401
Поени од реакции
84.692
Јас ви коментирам неутрално (колку шо можам), од аспект на кошарка и од аспект на тоа што виделе моите очи и како ја поимам играта, а вие коментирате заради тоа што порано сте се законтрале со некој на темава и/или порано од Леброн не сте виделе со свои очи - за шо не можам да ви замерам, едноставно покасно сте се родиле и тоа е тоа.
Можда има улога тоа.
На пример, јас Коби и ЛеБрон не сум ги гледал (не гледав NBA еден подолг период, како што имам спомнато), ама сум го гледал Џордан (и Меџик и Бирд на залез ги фатив). За мене Џордан е најдобар.

Абе што знам, може лесно да испадне на крај Јокиќ да е најбољи (и сега Е најбољи у историја, според многу статистики)

Него батали тоа, види ваму у Њу Јорк што беше оноа бе - врвна несериозност. Имаа водство од 6 поена 10 пред крај и го скифлија водството.
10 секунди бе не издржаа 6 поена предност
никад не сум видел такво нешто

Последно уредено:
Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.183
Поени од реакции
11.961
Него батали тоа, види ваму у Њу Јорк што беше оноа бе - врвна несериозност. Имаа водство од 6 поена 10 пред крај и го скифлија водството.
Добро шо ти имам толку згрешено во животот?
Ме мразиш нешто или како? :D :D :D :D

Видиш шо убав муабет си теравме за туѓи дворишта, сеа мора и мојот да го гледаме.
Остај ме да си ... постојам, па ко ќе ми скисни можи и ќе седнам малку хахахахаха.

Мајтапот на страна сакам да си легнам да спијам, не да се пренервирам и напнам па да ми се еби и утрешниот ден и викендот.

Тимот е направен во офанзива да парира на Бостон.
Цаката е во тоа што без дефанизва нема ПО победи, а исто и Бостон можно е да не излези годинава од истокот па да има смешки кога ќе отпадниме заедно.

Како и да е, да бев ГМ на тој тим сигурно немаше до толку да ја усерам после прекрасниот трејд на ОЏ, кој го зедоа за семки според мене.

Го дадоа Квикли, океј.
Не требаше да го даваат Ди Виченцо.
Не требаше да го носат КАТ.
Бриџис до курот ми стига, пак нема кој под кош да ни игра = дупло голо.

Сума сумарум, туга.

И ете сега ме изнервира!
Фала иначе. :D
Автоматски споено мислење:

@Aleksandar91
Кои точно играчи ги ставаш пред Коби општо во топ 10
и кои играчи ги ставаш пред него на неговата позиција?

Истото прашање и за @Kambek

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.183
Поени од реакции
11.961
ајде, ајде, тепаа у овертајм, ќе се заборави лесно
Не ги пери тоа во ПО, 150 поени да примиш...
Башка фактот шо ме нервира е гомното Јанг на сред Медисон го оставаат пуфки да продава и да се чатали. Секогаш.

Јас би му скршил нога, пример.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.498
Поени од реакции
35.243
Tи како фан на Лејкерс љубител на кошарка, сметаш дека Коби е 2ор ол тајм?
Да. Со тоа што те поправив малку. :)
Автоматски споено мислење:

Член од
16 април 2014
Мислења
7.375
Поени од реакции
11.836
@Генерал

Џордан, Леброн, Џабар, Расел, Меџик и Вилт. Овие се ЦИМЕНТО сигурни пред него. За другите што се споменуваа во темава има дискусија и повеќе би било кој како гледа. Овие 6 по сите параметри се пред него.
Ти кажав и претходно, споредуваме различни ери и мора да го почитуваме нивниот успех без разлика на тоа што квалитетот во тоа време бил послаб или се играло различен вид на кошарка.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.183
Поени од реакции
11.961
@Генерал

Џордан, Леброн, Џабар, Расел, Меџик и Вилт. Овие се ЦИМЕНТО сигурни пред него. За другите што се споменуваа во темава има дискусија и повеќе би било кој како гледа. Овие 6 по сите параметри се пред него.
Ти кажав и претходно, споредуваме различни ери и мора да го почитуваме нивниот успех без разлика на тоа што квалитетот во тоа време бил послаб или се играло различен вид на кошарка.
Тогаш немаме никаква појдовна точка на муабет пошто најдобар езерџија е Коби, а од друга страна цементирани ти се Џабар и Меџик пред него...

Сам Меџик има изјавено дека Коби е подобар од него, како го ставаш Меџик напред?
Знајш шо значи и која тежина е Меџик да речи дека си најдобриот езерџија?

Член од
16 април 2014
Мислења
7.375
Поени од реакции
11.836
Тогаш немаме никаква појдовна точка на муабет пошто најдобар езерџија е Коби, а од друга страна цементирани ти се Џабар и Меџик пред него...

Сам Меџик има изјавено дека Коби е подобар од него, како го ставаш Меџик напред?
Знајш шо значи и која тежина е Меџик да речи дека си најдобриот езерџија?
И сеа ако утре Џордан изјави дека Леброн е најдобар од сите, Леброн ќе биде ГОАТ?
Значи единствениот аргумент кој го имате е дека Меџик рекол така, ништо др. И мамба менталити. Толку. Ни титули ни статистики ни МВП, ништо, битно Меџик рекол.

Никогаш нема да се сложам во тоа, како и целата јавност како што гледаш, затоа што на сите рангирања е 8-11 место, а вие ме убедувате дека е втор. Буквално за ниту еден од оние немате аргумент со кои што Коби би бил пред некого на листата.

Kajgana Shop

На врв Bottom