- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 2.698
- Поени од реакции
- 4.609
Milion mozocni kletki mi umiraat koga citam post na vanlok..
Дарлинг, многу се замараш со небитни работи. Не ни имаш џукелче или маче а се замараш со други.ne fala, zena ti bese kaj mene sinokja mi raskaza.
Primetuvam deka temava odi od inicijalna fascinacija od lugeto sho se opsednati so zivotni i gi smetaat za nivni deca i partneri, preide kon smeenje zosto nekoj ocajno bara lek za svojata macka, smeenje oti nekoj pa go spasil kuceto sho ke zavrselo obeseno vo lift. Dali stanuva zbor za licnosti sho imaat kontakt so zivotno samo pri kolenje na istoto ne znam, ama tuka nekade se istite profili sto posakuvaat da gi ubijat skitnicite vo drugata tema, ama ovoj pat za domasni zivotni.Како што ве читам ни Дарлинг ни Вардарски сте го разбрале преписов.
Не преписов дали треба да се бара помош за миленичето( Дарлинг), не е преписов за да се мирисаат говна (Вардарски). Препиосов е дали типот што и пишува на глупачата и пишува вистина а таа премолчано потврдува дека мачката стварно и лапнала ексер. Тоа со 4 инекции не ми се ни коментира од што е врв на ретардираност како од нејзе така и од ветеринарот.
Хумана е, тоа е добро.Дарлинг, многу се замараш со небитни работи. Не ни имаш џукелче или маче а се замараш со други.
За овој дел сметам дека се во право.Primetuvam deka temava odi od inicijalna fascinacija od lugeto sho se opsednati so zivotni i gi smetaat za nivni deca i partneri,
За овој дел сметам дека ти си во право затоа што и јас го добив истиот НЗС меѓу оваа и другата тема.preide kon smeenje zosto nekoj ocajno bara lek za svojata macka, smeenje oti nekoj pa go spasil kuceto sho ke zavrselo obeseno vo lift. Dali stanuva zbor za licnosti sho imaat kontakt so zivotno samo pri kolenje na istoto ne znam, ama tuka nekade se istite profili sto posakuvaat da gi ubijat skitnicite vo drugata tema, ama ovoj pat za domasni zivotni.
А од кај влечеш ти НЗС дека се истите луѓе? Има ли пример твојот лајк од тотал три на оригиналниот пост од Вардарски удел кон соединување на двете said групи? Кој се другите ако ти се исклучуваш од НЗС, би ги набројал ли главните осомничени кои мислиш не се во право и дека не треба да се заебаваат со некој што очајно барал помош за својот миленик? Нешто те гледам мек со Дарлинг, човек да помисли на момент си заборавил што чувствуваш за мирисање гомца.За овој дел сметам дека ти си во право затоа што и јас го добив истиот НЗС меѓу оваа и другата тема.