Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
14 јануари 2025
Мислења
53
Поени од реакции
93
дечки каде можам да најдам квалитетна програма за коса против опаѓање и повторно растење?

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.880
Поени од реакции
20.512
Ако ти одговори и ако ја најде сликата КЛАЈ ја тука да видиме како студентка држи парола на протести во '97 :kafence:
Ми пиша не може да најде, мора у библиотека да идам, ама тоа коа ќе си дојдам, и бев средношколка тогаш :pipi:

Член од
28 октомври 2019
Мислења
191
Поени од реакции
154
kaj da njdam skali sto se otvaraat i sklopuvaat, za tavan , od tie sto poteglis nadolu i izvleces skalite
nz kako se vikaat

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
kaj da njdam skali sto se otvaraat i sklopuvaat, za tavan , od tie sto poteglis nadolu i izvleces skalite
nz kako se vikaat
Гледај тоа делчето за отварање/затварање на скалата да е со вртење, а не да треба да влечеш само кога ја спушташ или да ја удираш кога затвараш.
Мислам дека таква имаш во Мега Куманово.
Ако ја користиш повеќе од еднаш месечно, немој да си штедел неколку илјадарки, ќе се покаеш како мене, мојата е за во канта зашто се уништи од удирање за да се затвори.

Член од
28 октомври 2019
Мислења
191
Поени од реакции
154
Гледај тоа делчето за отварање/затварање на скалата да е со вртење, а не да треба да влечеш само кога ја спушташ или да ја удираш кога затвараш.
Мислам дека таква имаш во Мега Куманово.
Ако ја користиш повеќе од еднаш месечно, немој да си штедел неколку илјадарки, ќе се покаеш како мене, мојата е за во канта зашто се уништи од удирање за да се затвори.
planiram tavanot da go preuredam vo soba i terasa zatvorena , ima dovolno prostor gore, sto znaci moze i sekoj,den ke ja koristam no nemam mesto normalni skali da se napravat, hodnikot mi e tesen 1m, ne mi se rasipuva soba a terasata dolu dzabe e ne moze nad nea pokrivot e skroz nizok i moram takvi da stavam
ili ako znaes drugo resenie kazi mi

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
planiram tavanot da go preuredam vo soba i terasa zatvorena , ima dovolno prostor gore, sto znaci moze i sekoj,den ke ja koristam no nemam mesto normalni skali da se napravat, hodnikot mi e tesen 1m, ne mi se rasipuva soba a terasata dolu dzabe e ne moze nad nea pokrivot e skroz nizok i moram takvi da stavam
ili ako znaes drugo resenie kazi mi
Штом така, барај поквалитетни, еднаш вложуваш. Сега не знам дали има и скали што можеш лесно од горе да ги затвориш, штом планираш како соба да го користиш, претпоставувам не би сакал да ти висат скалите у ходник.
Немам мн искуство да ти препорачам што е добро, ама знам што е лошо

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.271
Поени од реакции
2.271
Скришив едно од стаклата во фрижидер што се ко рафтови. Тоа е калено стакло, се распрсна на милион парчиња. Да препорачате некој што би можел да направи ново по мерка.

Kajgana Shop

На врв Bottom