Се учел некој на неговите фарови да полира, мн мајстори има од Јутуб, и му ги прошлакал, и дека флеки му се знаат, кај фатил кај не фатил и тоа го буни него
Автоматски споено мислење:
Оди кај некој добар мајстор да ги исполира, со полирка и со убава специјална паста за полирање, а не со Колгејт паста за заби, на Пежото 206+ кај мене ги полирав, Пежовците убедливо најголеми предни фарови имаат, можеби имаше подобрување на светлината за некој
15-20%, не е лошо, 600ден ми зема, ама пријател ми е.
Koj ,,majstor,, go storil ova ,,vrhunsko delo,, : (
Ajde ako si od Skopje, ,,prosetaj se do Novus,, i baraj go majstor Mile. Vidi sto ke ti kaze t.e. predlozi.
Koj ,,majstor,, go storil ova ,,vrhunsko delo,, : (
Ajde ako si od Skopje, ,,prosetaj se do Novus,, i baraj go majstor Mile. Vidi sto ke ti kaze t.e. predlozi.
Мислам дека со добро полирање, ако треба и неколку пати ќе паднат флеките, фарот колку што гледам не е пукнат или оштетен, само горниот слој се лупи.
Фолксваген ли е?
Zdravo. Pred 1 mesec pravev Mal I golem servis, kais I vodna pumpa. Staven e antifriz crven do max. Eden mesec nemav proverno nisto samo ja vozev , pretezno gradskaa. Sega ja proveriv, gledam nivoto na antifriz e pod nivoto na minimum. Nekoj da dade mislenje so moze da bide, Dali e normalnoo da se namali nivoto Ili ? Stanuva zbor za seat ibiza 1.6 dizel 2011
Да не те плашам, ама, ако си правел голем сервис, рачунај се вади водната пумпа, и (можеби ти смениле нов антифриз) се испушта малку антифриз. Мајсторот сигурно ти испуштил воздух, или пак има коли, каде самата исфрла воздух.
Најубаво, прати си нивото, да не искочи некоја глупост.
Последно време преметувам бучење од колата при забрзување особено околу 50 до 80/90км/ч. Околу 100 км/ч не иде толку до израз бучено. Дали се работи за лагер на тркало или можно е да е нешто друго. Ако е лагер колку да очекувам да ме репнат за Ауди а3 8п 2011?
Последно време преметувам бучење од колата при забрзување особено околу 50 до 80/90км/ч. Околу 100 км/ч не иде толку до израз бучено. Дали се работи за лагер на тркало или можно е да е нешто друго. Ако е лагер колку да очекувам да ме репнат за Ауди а3 8п 2011?
a da si pojdish na mehanicar?
Smeshni prashanja postavuvate! Buchelo, brchelo bla bla bla.
Odi neka ja pregledaat i che ti kazhat shto treba.
Od se mozhi da buchi, od gumi, do lageri, i sponi....
На светлата има од фабрика УВ заштитен лак кој после години се лупи вака. Полирање без поново лакирање ќе направи да пожолтат но нема вака да биде. Цел фар ќе смени боја.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.