tebe samo kursum moze da te opravi glup eden... 2 grama mozok nemas so inka da ti tura nekoj nema da te opraviЧекаме овие од странство, да соберат искуство и да се вратат да не опраат нас заблуданите втемнина...Да ни покажат како треба...
tebe samo kursum moze da te opravi glup eden... 2 grama mozok nemas so inka da ti tura nekoj nema da te opraviЧекаме овие од странство, да соберат искуство и да се вратат да не опраат нас заблуданите втемнина...Да ни покажат како треба...
Опинок еден, настапуваш од некоја замислена позиција на странски мисионер пуштен меѓу афричко племе. Тоа што те научиле таму да не фрлаш пикавци по улица, не те прави ништо подобар од фамилијата што си ја оставил овде.Ти и таквите шо ти стигнале лајк сте 90% од проблемот, арогантни самобендисани глупаци.
Odi legni si nekade cupe, ne mi poti mnogu, vo zivot od zborot kursum imas samo kur videno so go pusis sekojdnevno, taka da kjuti si te vidovme kolkav maz si...upppss...kolkava devojka si....pickooooootebe samo kursum moze da te opravi glup eden... 2 grama mozok nemas so inka da ti tura nekoj nema da te opravi
Јас одувек сум бил принципиелен конформист, кога живеев долу ми се смееја и ме правеа будала зашто увек на влагање во кола ставав појас...Опинок еден, настапуваш од некоја замислена позиција на странски мисионер пуштен меѓу афричко племе. Тоа што те научиле таму да не фрлаш пикавци по улица, не те прави ништо подобар од фамилијата што си ја оставил овде.
Чоек дали ти кога живееше во Македонија работите беа поинакви?Дали немаше губре на секаде,дали здравството беше супер,дали воздухот беше чист,дали судството функционираше?Ево и мене ми пречат истиве работи иако живеам во државава.Најголема грешка во описов на состојбите ти е -глупоќа арогантност левел 99999.Дали кога беше во Македонија глупоќата беше пониска,или пак од ко замина егото ти се зголеми?Пред некој ден пак бев во Македонија, воздухот загаден пече штипе на нос на дробови, арогантност некултура, сообраќајот катастрофа сигнализација што е тоа? Од аеродромот во Скопје до град во внатрешноста десет ебани метри покрај патот не видов да нема фрлено пластика шишиња секакво ѓубре, казината полни, луѓето бледи пожолтени живи мртовци, цените у продавница швајцарски....
Куроболие на секој чекор, глупоќа арогантност левел 99999.
Господ Бог не ве управа од главата си патите.
Намали со активност на форумот, ќе ти загорат плескавиците нема да ги свртиш на време.Пред некој ден пак бев во Македонија, воздухот загаден пече штипе на нос на дробови, арогантност некултура, сообраќајот катастрофа сигнализација што е тоа? Од аеродромот во Скопје до град во внатрешноста десет ебани метри покрај патот не видов да нема фрлено пластика шишиња секакво ѓубре, казината полни, луѓето бледи пожолтени живи мртовци, цените у продавница швајцарски....
Куроболие на секој чекор, глупоќа арогантност левел 99999.
Господ Бог не ве управа од главата си патите.
...и штом се вратиш од покултурна земја во „нашата земјата„, пак си продужуеш по старо...според „културата„ од понекултурната земја...Реално е и така. Кога патуваш во некоја покултурна земја и се враќаш во Македонија како во Непал или Шри Ланка да си дошол се чуствуваш.
Една култура па таму џган турци сиријци непалци спијат по плочници....и штом се вратиш од покултурна земја во „нашата земјата„, пак си продужуеш по старо...според „културата„ од понекултурната земја...
Е ми оти така?...
Само кинење државјанства. И така никакво фајде од нив не виде никој. Од ќенефски Бугари лекции никој не е должен да слуша, мислиш се обраќа премиерот на земјата во која што работат. Уште па "вие и вас". Штом сме станале "вие и вас" сиктер таму во ќенефите во Базел и Штудгарт.Чоек дали ти кога живееше во Македонија работите беа поинакви?Дали немаше губре на секаде,дали здравството беше супер,дали воздухот беше чист,дали судството функционираше?Ево и мене ми пречат истиве работи иако живеам во државава.Најголема грешка во описов на состојбите ти е -глупоќа арогантност левел 99999.Дали кога беше во Македонија глупоќата беше пониска,или пак од ко замина егото ти се зголеми?
Ние не сме Македнци само вие сте???!!!!!!Само кинење државјанства. И така никакво фајде од нив не виде никој. Од ќенефски Бугари лекции никој не е должен да слуша, мислиш се обраќа премиерот на земјата во која што работат. Уште па "вие и вас". Штом сме станале "вие и вас" сиктер таму во ќенефите во Базел и Штудгарт.
Порано се нервирав кога комуњарите организирано ги напаѓаа, ама што све се имам изнагледано, поготово од тие што заминаа вчера што се вика, тотално во право биле. Таква покондурена сељачаана што д'ткала со наведната глава во бугарска амбасада, сега да продава образ и култура дојде време.
Нормално дека се свесни дека е така,зар има некој што отишол до Виена,Амстердам,Париз...и си рекол не бе Скопје е поубаво. Нормално нема.Најтрагично е што сте свесни дека е така и ајде што ништо не превземате околу тоа туку напротив ја браните таквата бедна состојба.
Не зборувај за сите, некој од нас знаат да не читаат шокантни наслови по социјални мрежи.Па не лаже, човекот, во право е, државава ни е тешка депресија, како зомби се луѓево, еден насмеан нема, ништо не функционира.