Се пцуев и себе, и Телеком, и Илон Маск, и Тим Бернерс-Ли, од 5та минута до крај на натпреварот што на глупиот Х видов дека играат вечерва.Не знаев дека играат денес. По ова што читам и боље.
Како бе не памтите?Настрана и резултат и се, ама толку очајно на терен ко оваа сезона не паметам да сме делувале некогаш. Исто ко ПМФЛ тим да гледаш. Никаква идеја не гледам од тимот, не знам што сакаат да играт.
Колку добри утакмици памтиш од Ферги наваму? Јас онака на тепка 5 мислам максимум, за 12 години. Со Керик имавме две и друго не памтам. Ние и со Ферги не бевме Сити у прајмтајм, ама имаше идеа.Настрана и резултат и се, ама толку очајно на терен ко оваа сезона не паметам да сме делувале некогаш. Исто ко ПМФЛ тим да гледаш. Никаква идеја не гледам од тимот, не знам што сакаат да играт.
Слаб е и како ДМ Меино ако го стиснат по физички супериорни играчи се губи.Еве и со Мејно, против Стеауа се покажа добро, ама на наредни 2 натпревари после тоа со поголема слобода во офанзивата не е тоа тоа. Според мене Мејно најдобро би се снашол во систем со 1 ДМ и уште еден партнер до него на 8ка.
За ДМ е Угарте, нема што да се експериментира тука. Мејно е дефанзивно делува слабо и во двојка до Угарте може да функционира, но ја нема онаа прегледност да диктира темпо, да дели пасови како Бруно на пр. Има уште многу фурни Мејно да јади.Слаб е и како ДМ Меино ако го стиснат по физички супериорни играчи се губи.
Пробавме царе не уништија у средината посебно Брајтон, Меино подлабоко неможе да игра во премиер лигата каде има физички играчи.За ДМ е Угарте, нема што да се експериментира тука. Мејно е дефанзивно делува слабо и во двојка до Угарте може да функционира, но ја нема онаа прегледност да диктира темпо, да дели пасови како Бруно на пр. Има уште многу фурни Мејно да јади.
Исто има правено и у спортинг, али проблем е што Далот е човек минус на лева позиција.Ne mi e jasno so Dorgu na desen bek sto pravese i onoj debilon Dalo levo, ama koga go izvadi ke go frlav televizorot od petti.
Tuka veke si rekov ovoj ne dupi site do eden, nema drugo objasnuvanje ili logika.
Pobedija na srekja, ama ako vaka prodolzat ke ispadnat od liga. Ova e grozno za gledanje.