Да ама оваа е за жени.Има таков сајт за маникир, фризерници итн. Common Mk
А што ќе ти праи кога ќе и се нацрташ, ќе види -ќе не види, ќе напраи еден себап кец со тројка.Да ама оваа е за жени.
Немам ништо против женска фризерка да шиша машко, дури и порано помал сум идел.А што ќе ти праи кога ќе и се нацрташ, ќе види -ќе не види, ќе напраи еден себап кец со тројка.
Е сега нека се спремаат алчниот босанец од Корпа и неписмената газдарица од Кликни јади да си набават апарати за вештачко дишење бидејки од старт цената за почеток ќе биде 300 денари од саат додека започнат со нарачки и започнат доволен број доставувачи за после да се плаќа плус од доставена нарачка со изминати километри при што просечната дневница ќе биде некаде двојно повисока и од Корпа и од Кликни јади:https://explore.wolt.com/mk/mkd/couriers?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=MKD_Web_COURIER_CPA_ApplicationSubmit_Skopje_Facebook___Feb25&utm_content=MK_Feb25_local-COURIER_image_na_1080x1080__01&utm_term=MKD_Web_COURIER_Skopje_ApplicationSubmit_MF_18-65_Broad_Feb25___&fbclid=PAY2xjawIRd2RleHRuA2FlbQEwAGFkaWQBqxpFIl7lpgGm372_AZ3DO-lSLcKhULNymmVNbG1l7mMRi3CbY5lE3mVqDpZL8z_INJvy_aem_Gp_rqEz45k9zg-u4YC2uAA
Се надевам дека овие Wolt нема да се само во Скопје туку и во повеќето градови.Е сега нека се спремаат алчниот босанец од Корпа и неписмената газдарица од Кликни јади да си набават апарати за вештачко дишење бидејки од старт цената за почеток ќе биде 300 денари од саат додека започнат со нарачки и започнат доволен број доставувачи за после да се плаќа плус од доставена нарачка со изминати километри при што просечната дневница ќе биде некаде двојно повисока и од Корпа и од Кликни јади:https://explore.wolt.com/mk/mkd/couriers?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=MKD_Web_COURIER_CPA_ApplicationSubmit_Skopje_Facebook___Feb25&utm_content=MK_Feb25_local-COURIER_image_na_1080x1080__01&utm_term=MKD_Web_COURIER_Skopje_ApplicationSubmit_MF_18-65_Broad_Feb25___&fbclid=PAY2xjawIRd2RleHRuA2FlbQEwAGFkaWQBqxpFIl7lpgGm372_AZ3DO-lSLcKhULNymmVNbG1l7mMRi3CbY5lE3mVqDpZL8z_INJvy_aem_Gp_rqEz45k9zg-u4YC2uAA
Би требало да се прошират низ цела Македонија затоа што во Словенија и Хрватска имаат достава речиси во сите градови.Прво ќе се фокусираат на Скопје со цел да ги исфрлат од конкуренција Корпа и Кликни јади земајки им ги најдобрите доставувачи со исплаќање на многу повисоки дневници дури и по крајна цена да одат во загуба.Јас сум веќе ставен на список во Wolt преку поранешен доставувач од Кликни јади кој е задолжен за регрутирање на идни доставувачи без разлика дали ќе бидат редовни или само по потреба и слободно време.Се надевам дека овие Wolt нема да се само во Скопје туку и во повеќето градови.
Пред некоја недела прв пат во Тетово видов двајца со точак од Корпа носеа храна. Корпа во Тетово работи со мал број ресторани од кој повеќето за брза храна, пици, сендвичи, Proteini si, Lukoil.
Што се очекува со Wolt, кога би почнал да работи во Скопје со достава дали си запознаен?Би требало да се прошират низ цела Македонија затоа што во Словенија и Хрватска имаат достава речиси во сите градови.Прво ќе се фокусираат на Скопје со цел да ги исфрлат од конкуренција Корпа и Кликни јади земајки им ги најдобрите доставувачи со исплаќање на многу повисоки дневници дури и по крајна цена да одат во загуба.Јас сум веќе ставен на список во Wolt преку поранешен доставувач од Кликни јади кој е задолжен за регрутирање на идни доставувачи без разлика дали ќе бидат редовни или само по потреба и слободно време.
Како што ми кажаа 17 ти или 18 Февруари и тоа прво ќе прават тест во смисол самите менаџери ќе порачуваат неколку нарачки за да го тестираат системот и апликацијата за да видат дали ќе функционира како што треба па ќе почнат да ги пуштаат доставувачите што се пријавени за почнат да возат.Има од Корпа префрлени таму само не знам која е бројката а од Кликни јади има моментално десетина кои веќе се ставени на список во Wolt.Што се очекува со Wolt, кога би почнал да работи во Скопје со достава дали си запознаен?
Ајде машала, едвај ги чекам.Како што ми кажаа 17 ти или 18 Февруари и тоа прво ќе прават тест во смисол самите менаџери ќе порачуваат неколку нарачки за да го тестираат системот и апликацијата за да видат дали ќе функционира како што треба па ќе почнат да ги пуштаат доставувачите што се пријавени за почнат да возат.Има од Корпа префрлени таму само не знам која е бројката а од Кликни јади има моментално десетина кои веќе се ставени на список во Wolt.
Wolt е гигант од Финска во смисол џиновска ајкула за рибиве Корпа и Кликни јади и има доволно финансии за да оди и во минус само да ги исфрли комплетно од конкуренција.Од старт 99% од точкарите во Корпа кои работат за мизерни 76.5 денари нето пари од однесена нарачка без разлика од извозената километража ќе се префрлат таму бидејки за ист број на извозени саати во денот ќе заработат двојно повеќе во Wolt а босанецот не им дава повеќе бидејки смета дека точкарите немале трошоци за гориво и сервис за истите додека возеле и за 6 саати нема потреба да јадат и пијат бидејки додека вртат педали не трошеле калорииАјде машала, едвај ги чекам.Корпа и Кликни Јади во моментов дерат и во разлика на цени и достава па и минимална нарачка 500 ден. претеруваат со цени како да разнесуваат скапа роба не храна...
Реално повеќе дерат сендвичари како Бургер Кинг и КФЦ отколку што кошта доставата.Кога ќе ги видиш цените што добиваш за мочани 500,600 денари количински тоа е за мало дете а не за возрасен човек и никогаш не сум купил ништо од таму а не ни планирам.Ајде машала, едвај ги чекам.Корпа и Кликни Јади во моментов дерат и во разлика на цени и достава па и минимална нарачка 500 ден. претеруваат со цени како да разнесуваат скапа роба не храна...
Јас за жал сум купувал и на дигитална вага ги мерам одма, хамбургер 310 грама со се хартија што е прескапо за цената што се нуди.Wolt е гигант од Финска во смисол џиновска ајкула за рибиве Корпа и Кликни јади и има доволно финансии за да оди и во минус само да ги исфрли комплетно од конкуренција.Од старт 99% од точкарите во Корпа кои работат за мизерни 76.5 денари нето пари од однесена нарачка без разлика од извозената километража ќе се префрлат таму бидејки за ист број на извозени саати во денот ќе заработат двојно повеќе во Wolt а босанецот не им дава повеќе бидејки смета дека точкарите немале трошоци за гориво и сервис за истите додека возеле и за 6 саати нема потреба да јадат и пијат бидејки додека вртат педали не трошеле калории
Автоматски споено мислење:
Реално повеќе дерат сендвичари како Бургер Кинг и КФЦ отколку што кошта доставата.Кога ќе ги видиш цените што добиваш за мочани 500,600 денари количински тоа е за мало дете а не за возрасен човек и никогаш не сум купил ништо од таму а не ни планирам.