da pod kola se skrilo od strav,.tatko i kaza pod kola gonasle no ne rece mrtvo..Ако сте толку душебрижници за фамилијата, тогаш затворете ја темата уште сега. Тие и кажаа самите дека било која дискусија им тежи.
Автоматски споено мислење:
Таткото кажа дека го нашле под кола.
И како би преживеало ако е 130 или 160 km/h?
Друже, дај олабави аман, не знаеш кај тераш искрено. Или ти е досадно, или навистина си отиден, друго ибјаснување немаЗашо да не биде живо бе глуп еден? Ајде зашо? Ебате глупиот!
Автоматски споено мислење:
Се согласувам
A shto ti pa sakash da gledash mrtovci?kade moze da vidam toa video? ako nekoj znae neka pusti link, ili pak vo poraka ako ne moze javno
mi rekoa na X imalo no jas ne ja najdov
ne, sakam da vidam vistinskata reakcija na ovoj ludakot koga sfatil deka e mrtvaA shto ti pa sakash da gledash mrtovci?
Не таблети!no spored mene i da se mrdnal u zatvor neka mu davaat tableti
Иди скриј се бе ебате ретардираниот цреп! Само сереш а грам мозок немаш! Не знаеш ни читаш а камо ли да размислуваш со тоа главата!Владе
Кадаиф
Рон
Тројцата ретардирани другарчиња
Ја усравте темата, каде стапнете таму серете
Кај ќе ви оди душата ебаве амебите
Имаше некој пишано тука дека прво возел лево, ама имало застанато кола и се престроил десно за да не удри во колата и така ја собрал. Удрена е од левата страна на колата и има скроз смисла да се случило така.Гомното ќе си лежи апсаана и тоа е сигурно! Жално е што гледала во кучето наместо лево десно.