Војната на патиштата

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.721
Поени од реакции
14.605
Шизофренија ли имаш бе греву?

Член од
28 октомври 2019
Мислења
158
Поени од реакции
139
Ако сте толку душебрижници за фамилијата, тогаш затворете ја темата уште сега. Тие и кажаа самите дека било која дискусија им тежи.
Автоматски споено мислење:

Таткото кажа дека го нашле под кола.

И како би преживеало ако е 130 или 160 km/h?
da pod kola se skrilo od strav,.tatko i kaza pod kola gonasle no ne rece mrtvo..
na fb sestra i rosica ima izjaveno deka kuceto e zivo, samo nogata mu e skrsena,

Screenshot_2025-02-06-23-14-51-461.jpg

Последно уредено:

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.142
Поени од реакции
1.683
Зашо да не биде живо бе глуп еден? Ајде зашо? Ебате глупиот!
Автоматски споено мислење:

Се согласувам
Друже, дај олабави аман, не знаеш кај тераш искрено. Или ти е досадно, или навистина си отиден, друго ибјаснување нема

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
28 октомври 2019
Мислења
158
Поени од реакции
139
A shto ti pa sakash da gledash mrtovci?
ne, sakam da vidam vistinskata reakcija na ovoj ludakot koga sfatil deka e mrtva
deka e vinoven toa e apsolutno, i normalno kazna sto zasluzuva, no sakam da vidam negovata reakcija, moze stvarno se mrdnal ko sto velat
no spored mene i da se mrdnal u zatvor neka mu davaat tableti

Член од
21 април 2024
Мислења
72
Поени од реакции
106
Владе
Кадаиф
Рон

Тројцата ретардирани другарчиња
Ја усравте темата, каде стапнете таму серете
Кај ќе ви оди душата ебаве амебите

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.127
Поени од реакции
8.877
Владе
Кадаиф
Рон

Тројцата ретардирани другарчиња
Ја усравте темата, каде стапнете таму серете
Кај ќе ви оди душата ебаве амебите
Иди скриј се бе ебате ретардираниот цреп! Само сереш а грам мозок немаш! Не знаеш ни читаш а камо ли да размислуваш со тоа главата!

Член од
14 август 2006
Мислења
45.364
Поени од реакции
84.593

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.001
Гомното ќе си лежи апсаана и тоа е сигурно! Жално е што гледала во кучето наместо лево десно.
Имаше некој пишано тука дека прво возел лево, ама имало застанато кола и се престроил десно за да не удри во колата и така ја собрал. Удрена е од левата страна на колата и има скроз смисла да се случило така.

Тука имаш ситуација, девојчето гледа дека е зелено, гледа десно и има кола со намалена брзина, а овој позади не го ни гледа. Се движи кон Силбо и како што преминува во следната лента, собрана е за секунда. Колата и се појавува од никаде и да сака неможе да реагира.

Не е се црно и бело во сообраќајот и навистина е греота да се пишува дека "гледала во кучето" или "да внимавала повеќе сега ќе била жива" за ситуација на која не сме биле сведоци.

Член од
24 септември 2023
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.791
Jas koga bev malo detence 7-8 godini me udri kola so odprilika 30-40 km/h.
Me frli nekolku metri, mi iskrshi i iskina race i noze, kako od udarot taka i od sletuvanjeto na asfalt.
Zamislete ili podobro ne ni pomisluvajte, kako e da ve udri so 130km/h. Instantna smrt.

Kajgana Shop

На врв Bottom