Војната на патиштата

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.422
Поени од реакции
8.134
Oti ne mi pasova muabetot? Fino lepo i tebe i na drugite ve zamoliv postirajte kade go procitavte toa sto go tvrdite. Deka go pravdam soferot, i jas i bilo koj drug i deka treba da delat krivica ili pojma nemam tamu sto se neiznapisavte.
Sto e problemot, tri dena za toa se zboruva vo temata, celi 10 min vi treba da ja prelistate.
Eve glupi sme,
aj ushte ednash kazhi shto te machi?
So edna kratka rechenica!
Mozhebi stvarno sme glupi pa da si uvidime!

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.379
Поени од реакции
24.089
Eve glupi sme,
aj ushte ednash kazhi shto te machi?
So edna kratka rechenica!
Mozhebi stvarno sme glupi pa da si uvidime!
Ne me maci mene nisto, vas ve maci.
Ne treba jas da kazam nisto, vie treba da se potrudite da go najdite postot kade jas i nekolku tuka navodno sme go kazale, ona de deka go opravduvame soferot, ja prefrlame krivicata i taka nesto.
P.s i ne mozebi, definitivno .
Pocnuva duri i nekako nezgodno da mi stanva sto voopsto uste i se objasnuvame okolu ova i kolku tesko vi e da procesirate najobicna prosto prosirena recenica :(

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.625
Поени од реакции
11.688
Владе е од бањатите и он може да ги види работите малку така од повисоко сака да каже дека џабе е во ситуацијава виновен васо кога девојчето загинало а има пепаци кои идат со крст на чело као демек јас сум со предност кој ве врти и преминуваат директива без да погледнат…
Мене ме нервираат оние пешаци што мислат дека штом се доближат на пешачки дека по дифолт сите ке им застанат а поготово најјаки се оние кои иамо позади тебе нема други возила сепак не им се чека две три секунди дс те пропуштат да поминеш него уживаат да застанеш и така да си ги почекаш да преминат

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.763
Поени од реакции
8.094
Владе е од бањатите и он може да ги види работите малку така од повисоко сака да каже дека џабе е во ситуацијава виновен васо кога девојчето загинало а има пепаци кои идат со крст на чело као демек јас сум со предност кој ве врти и преминуваат директива без да погледнат…
Мене ме нервираат оние пешаци што мислат дека штом се доближат на пешачки дека по дифолт сите ке им застанат а поготово најјаки се оние кои иамо позади тебе нема други возила сепак не им се чека две три секунди дс те пропуштат да поминеш него уживаат да застанеш и така да си ги почекаш да преминат
Ич да не се нервираш следен пат пун леви и собери ја бабата со се кесите од пазар. Клошарка една ќе се фемка она на пешачки дали ќе од или не а ти брзаш до кладиона да стигнеш да ја пуштиш Флитвуд 4+.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.379
Поени од реакции
24.089
Hahahhhaa od banjatite sum bil.
Ete i toa docekav da si procitam .
Mi idi sam kloca da si manam :pos:

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.625
Поени од реакции
11.688
Ич да не се нервираш следен пат пун леви и собери ја бабата со се кесите од пазар. Клошарка една ќе се фемка она на пешачки дали ќе од или не а ти брзаш до кладиона да стигнеш да ја пуштиш Флитвуд 4+.
Нема потреба од иронија искрено не разбирам дека не може да се почека една кола да помине за да премине пешачки ама добро тука сите сме како да кажам први за солење памет
Автоматски споено мислење:

Hahahhhaa od banjatite sum bil.
Ete i toa docekav da si procitam .
Mi idi sam kloca da si manam :pos:
Бате Владе нели левичарите беа небањатите така да ти си од страната на бањантите

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.364
Поени од реакции
8.922
Само странски намесник е чарето, со мнооогу широки овластувања. Букавлно со кренати два прста на мочање да одите. Ѓоспоѓата Агелер сепак не е тоа, повеќе е некој вид механизам пак да не забегате со антики и споменици...

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.654
Поени од реакции
4.538
Девојчето е удрено на пешачки премин, на нејзино зелено светло, од лице без возачка дозвола, СО БРЗИНА ОД 130 КИЛОМЕТРИ НА ЧАС, тука дискусија се води како требало да пази, уште малку и крива ќе испадне...:sramezliv:

Со вакви муабети спремни сте за во обвинителство, веројатно и таму идиотите слично размислувале кога му помагале на мочкото, затоа и дојде до ова.

Еве и во некој случај да имала среќа и да ја избегне колата, за многу брзо ќе се случеше слично вакво убиство од страна на копиљот, цело време возел вака, за две години преку 10 казни има за лудо возење, прашање на време било кога некој ќе настрада.
Ne mesaj obvinitelstvo so sudstvo.. obvinitelstvo ti izleze so izvestaj od A do Š kako se odvivala postapkata za drogata, deka podneseno e obvinenie, a sudot donel mizerna presuda sto mu opredelil zavodska merka. Obvinitelstvoto na ovaa presuda noemvri 2024 podnese zalba pred Apelacoja, kade veruvam deka sega pobrzo bi se resilo od nivna strana..

Kako narod sme glupi sto ne razlikuvame obvinitelstvo i sud

Член од
28 октомври 2019
Мислења
158
Поени од реакции
139
ti na pesacki si dolzen da zastanes imalo ili ne zad tebe druga kola.. te nervirale? ako te nerviraat za tebe ne e avtomobil
drugo da poglednela da vidi dal ide avtomobil so crveno (za vozacot) na semafor ? abe nenormalen toj letal 135 km na cas ! i da poglednela dzabe i bilo, znaes li be nepismen kolku e toa 135mk na cas ..na partizanska od edniot semafor do drugiot ke go mine za sekunda, i da poglednala toj bil na dolniot semafor, eden nejzin cekor i eve go ja udril i ja otfrlil 10m , ko sto razbrav ako e tocno prepolovena bila devojkata.
aram da ti e uste nea da ja obvinis vinovna e sto na zeleno si pominuvala na pesacki

Kajgana Shop

На врв Bottom