McLovin
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 3.766
- Поени од реакции
- 14.733
Одговори де, едноставно е, ДА или НЕ?
муабето ми е да гледала како иде сообраќајот немало да се деси ситуацијата.
Одговори де, едноставно е, ДА или НЕ?
муабето ми е да гледала како иде сообраќајот немало да се деси ситуацијата.
Ти не знаеш што е скопска а што белградска автокоманда, селанче од Шутка немаш подалеку мрднато, за Белград ќе зборува. Типичен скУпски провинцијалец. Крај со дискусијаСеа сфатив дека ти беше Боливуд шема, што не убедуваше со математики и синус косинус дека ќе си рипнел во жардинери и остали филмови.
Така да... уопште не навлагам у дискусија со тебе. У право си.
Е ова е идиотски семафор!Детето помина на зелено, ама веднаш штом се запали зеленото и без да погледне на лево?
Кој е крив? Шоферот секако, но му значи тоа на детето кој е крив? Подобро да се научат дури и децата да пазат без разлика што има зелено светло. А онаквите што поминуваат на црвено да се бесaт за јaјца.
Баби и жабиЕве пример со пребрзо возење... Аутото сече пат ама моторџијата е крив. Пребрзо вози и возачот на аутото не го ни гледа кога почнува да врти.
A koj rece deka ne e se jasno.Дечки џабе го правите муабетот. Во повеќето случаи на сообраќајни незгоди (па да не речам речиси секогаш) возачите треба да ја сносат најголемата одговорност. Причини? Непочитување на сообраќајни правила, неконтролирано возење, возење со прекумерна брзина, возење под дејство на алкохол или дрога, непочитување на сигнализација, недостаток на внимание и сл.
Во случајов има се од погоренаведеното и плус ВОЗЕЊЕ АВТОМОБИЛ БЕЗ ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА. Мислам дека се е јасно.
За што друго правите муабет?A koj rece deka ne e se jasno.
Za drugo tuka pravime muabet, se ubeduvame, a ne dali vozacot vo konkretniot slucaj e kriv.
Dali e pozelno ili ne pesak da vnimava koga preminuva ulica iako mu e zeleno i e na pesacki.За што друго правите муабет?![]()
Pravime muabet kako da mu go opravdame mislenjeto na vlade zatoa shto e zapnat kako jajce na krivina dali Kopileto e krivo!За што друго правите муабет?![]()
Пожелно е секако, заради тоа што очигледно дека постојат идиоти кои што не почитуваат сообраќајни знаци и сигнализација. Но тоа не значи дека девојчето е криво што не погледнало, мислам скроз е беспредметен муабетов и греота е така да се збори за жртвата која животот го загуби заради неизживеаноста на некое мамино синче.Dali e pozelno ili ne pesak da vnimava koga preminuva ulica iako mu e zeleno i e na pesacki.
Druze sigurno i sam dosega imas sfateno deka ne kotiras bas visoko na letvickata po inteligencija. A ako nemas, ete da ne se macis da se dumas, ne kotiras, poprilicno dolu si na dnotoPravime muabet kako da mu go opravdame mislenjeto na vlade zatoa shto e zapnat kako jajce na krivina dali Kopileto e krivo!
Ednostavno nejchi da kapira deka nekoj so 15ka dioptrija i 70 god i da pogledni levo desno isto mu se fajcha!
Deka kopile so "ukradena" kola, bez vozachka, narokan alkohol i droga pa i 130km srede grad za vlade ne bil bash najkriviot! Krivica imal i peshakot .
A koj rece deka e krivo.Пожелно е секако, заради тоа што очигледно дека постојат идиоти кои што не почитуваат сообраќајни знаци и сигнализација. Но тоа не значи дека девојчето е криво што не погледнало, мислам скроз е беспредметен муабетов и греота е така да се збори за жртвата која животот го загуби заради неизживеаноста на некое мамино синче.
More vlade nemoj da navreduvash ako ne ti pasuva muabtot! Pogotovo ne nekogo shto ne go poznavash!Druze sigurno i sam dosega imas sfateno deka ne kotiras bas visoko na letvickata po inteligencija. A ako nemas, ete da ne se macis da se dumas, ne kotiras, poprilicno dolu si na dnoto
Автоматски споено мислење:
A koj rece deka e krivo.
Ziti se ne bidi @vouager
Да не те навредив со Боливуд?Ти не знаеш што е скопска а што белградска автокоманда, селанче од Шутка немаш подалеку мрднато, за Белград ќе зборува. Типичен скУпски провинцијалец. Крај со дискусија
Oti ne mi pasova muabetot? Fino lepo i tebe i na drugite ve zamoliv postirajte kade go procitavte toa sto go tvrdite. Deka go pravdam soferot, i jas i bilo koj drug i deka treba da delat krivica ili pojma nemam tamu sto se neiznapisavte.More vlade nemoj da navreduvash ako ne ti pasuva muabtot! Pogotovo ne nekogo shto ne go poznavash!
Ovde tri dena samo AKO se slusha od tebe. I daj prestani.
Eve glupi sme,Oti ne mi pasova muabetot? Fino lepo i tebe i na drugite ve zamoliv postirajte kade go procitavte toa sto go tvrdite. Deka go pravdam soferot, i jas i bilo koj drug i deka treba da delat krivica ili pojma nemam tamu sto se neiznapisavte.
Sto e problemot, tri dena za toa se zboruva vo temata, celi 10 min vi treba da ja prelistate.
Ne me maci mene nisto, vas ve maci.Eve glupi sme,
aj ushte ednash kazhi shto te machi?
So edna kratka rechenica!
Mozhebi stvarno sme glupi pa da si uvidime!