- Член од
- 12 јули 2018
- Мислења
- 1.776
- Поени од реакции
- 5.775
Не сум на иста страна со шарените од кај тоа сега скраја да е.Од иста сме јас и ти, само со мала разлика што ти си малце луд, а јас не.
Не сум на иста страна со шарените од кај тоа сега скраја да е.Од иста сме јас и ти, само со мала разлика што ти си малце луд, а јас не.
Јасно де, што каже Трамп, за тебе по автоматизам мора да е океј, нема што ти да се замараш, да мислиш.Трамп и Венс го рекоа тоа, така да не е заклучок туку е изјава.
Да викни го шеки што е против Трамп и Израел како тебе.
Буквално тоа што го вети го исполнува, за тоа и го гласав, исто како и што мнозинството Американци го гласаа. Знам дека не си информиран, не знаеш што се работи во политика, незнаеш анализа да направиш, исто како Хумано.Јасно де, што каже Трамп, за тебе по автоматизам мора да е океј, нема што ти да се замараш, да мислиш.
Ти си близнакот на Шеки, што и да кажеше, направеше спротивниот табор, Шеки целосна поддршка и неиздржани изговори.
Ајде сеуште имам мала надеж за тебе дека бар малку ќе се разликуваш од Шеки и ќе најдеш некоја одлука, намера да ја искритикуваш.
Ама не бееее, ние сме небањати вмровци глупи кога ги викавме Соросоиди и платеници, ништо не знаеме ние, они така спонтано се собираа и сосема случајно имаа секогаш боја во нив.Не е дека не знаевме...
По кој основ Маск има стекнато моќ да „вллучува/исклучува„ со името од прецеднико‘?![]()
СТИГНАА МЕРКИТЕ НА МАСК ЗА УСАИД 600 вработени добија забрана за влез во централата
Вработените во УСАИД изјавија дека околу 600 вработени пријавиле дека биле исклучени од компјутерските системи на агенцијата во текот на ноќта. Оние кои сè уште се во системот добија е-пошта со забрана за влез во седиштето.plusinfo.mk
Се може да се купи ако имаш доволно пари.По кој основ Маск има стекнато моќ да „вллучува/исклучува„ со името од прецеднико‘?
На кои избори Маск ја стекна таквата позиција на моќ?...
Или и кај Американците можат да се прават вакви постизборни „дубари„?...
И после, тетка Фон Дер ху евар Лајен не била избрана на избори, ама станала прецедник на Европската влада?...