Концерт од соништата и неостварената желба

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
red hot chilli paper ; Bon Jovi ..............ima uste :helou:

a i lenny kravitz sto se nadevam naskoro ke se ostvari:vozbud::vozbud:

Foo Fighters во Скопје.
Dave Grohl излегува на сцена и го вее Македонското знаме и извикува на Македонски ебете се грција а потоа и на Англиски Fuck you grece, во меѓувреме оди пренос во живо на MTV и цел свет го гледа тоа.
Потоа продолжува 5-часоевн концерт каде ја свират цела дискографија.:gitara1:

неостварена желба ми беше да идам на концерт на Metallica али ке ми се оствари, идам на 25 јули во Софија. сакам да идам и на Iron Maiden, Led Zeppelin, Motorhead и многу многу други групи..

Моментално на KRS ONE!

Хммм, па би сакала на депеш мод да отидам, а ми е криво што не ја глеав лори андерсон.
Концерт од соништата-Бјорк, мноогу сини светла,ама Бјорк да не јаде бурек за ситуацијата на Балканов:)

mnogu mi e krivo so ne bev na apocalyptica koga bea vo skopje, i na within temptation , koncert od sonistata mi e od evanescence i od nightwish ama so starata peačka tarja turunen(inace bev na nivni koncert ama anette peese i bese zakon)

Аххх....неостварена желба-концерт на Queen ама со Freddie!

Бидејќи оваа желба не ни може да се оствари, во октомври одам на нивниот концерт(со Пол Роџерс)...барем ке го видам Freddie на видео бим...:vozbud:

Ми се иде на концерт од Red hot chili peppers,и на Judast priest.Али многу тешко.

Аххх....неостварена желба-концерт на Queen ама со Freddie!

Бидејќи оваа желба не ни може да се оствари, во октомври одам на нивниот концерт(со Пол Роџерс)...барем ке го видам Freddie на видео бим...:vozbud:

Да, ама Queen не е Queen без Фреди.

Неостварената желба:

queenlive1ju5.jpg

Queen live at Wembley.:pipi:

Оти не се родив порано?:nesum:

Foo Fighters во Скопје.
Dave Grohl излегува на сцена и го вее Македонското знаме и извикува на Македонски ебете се грција а потоа и на Англиски Fuck you grece, во меѓувреме оди пренос во живо на MTV и цел свет го гледа тоа.
Потоа продолжува 5-часоевн концерт каде ја свират цела дискографија.:gitara1:
Добро испланирано, али тешко остварливо! :salut:

Metallica во Софија али најверојатно ќе ми се оствари..
HiM во Скопје или па во Струмица :)
Linkin Park во Ск..
The Beatles само шо сум многу покасно роден и тоа нема шанси ... да се оствари.
The Rasmus, My Chemical Romance, Apocalyptica итн да не набројувам.. :)

Busta Rhymes заедно со Flipmode Squad нормално.
Кој го има гледано Everything Remains Raw знае за што зборувам. :ojea:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom