Војната на патиштата

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.061
Поени од реакции
74.697
Krivo mi e sto na cela maka negovite gi involviraa vo politickite prepiski pa mu se zablagodarija na Pandov, na Pandov nema sto nikoj da mu se zablagodari, fijaskata vo zatvorite i so Pandov prodolzuvaat, ubijci dobivaat slobodni denovi i ubivaat ili imaat obidi za ubistvo vo zadnji nekolku meseci, sve e toa dokumentirano. Fala treba da mu kazat na zatvorenikot sto slikase i na Burevesnik, t.e. nisto ne treba da kazat, da ne si im u nivna kozha, ama ako nekoj gi iskontaktiral da im dava lazni objasnuvanja za telefonov, ondak sta reci i koju poruku poslati.

Toa bese probieno od zatvorenik i novinar, ne od Pandov, da zavisea rabotite od Pandov, deckovo u momentov ke si skrolase seuste rilsovi na instagram ili videa na tiktok.
Членови се на дпмне нејзината фамилија, затоа го пофалија Пандов.
Мутантот козарски Свињенко веќе се пофали дека биле познаници со таткото на девојчето и одма се пожали дека овие протести биле антивладини организирани од соросоидите :)

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.764
Поени од реакции
8.101
Бев у петокот пред Силбо како родител. Ги видов вмровските и сдсовските структури ми се снеарни. Протестиве што продолжуваат ги имитираат некои од српскиве елементи како телефоните со блицеви, крвави дланки.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
526
Поени од реакции
912
Бев у петокот пред Силбо како родител. Ги видов вмровските и сдсовските структури ми се снеарни. Протестиве што продолжуваат ги имитираат некои од српскиве елементи како телефоните со блицеви, крвави дланки.
Спремен си да фрлаш молотови врз зградата на кривичен, обвинителство, собрание, влада? Не?
Тогаш не им суди на децава. Револтот го искажуваат и не ќутат.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.654
Поени од реакции
4.539
Спремен си да фрлаш молотови врз зградата на кривичен, обвинителство, собрание, влада? Не?
Ova sto go povikuvas e krivicno delo terorizam... Se lezi dozivotno... Sami si gi birate i sds i vmro...

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.149
Поени од реакции
6.165
Се додека оружјето не почне да работи и обичниот грананин не започне да ја земе правдата во свои раце како легендарниот Томе од Пивара Македонија ќе тапка во место.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.644
Поени од реакции
16.852
Не се дозна затоа што беше дете на шпоновите од нарко босовите од Синѓелиќ.
Да, си помислив, кога никој ништо не пишува, дури ни Буревесник има прпа...Но тие се во затвор сега, а сега е време да се исчистат тие од Ојо и Суд од Дуи, кој правеа ујдурми...обвинителот што газењето на 2 полицајци ( едниот почина) кој вршеа увид при сообраќајка на Стража го стокми со 1 година условно, а после кога дојде термин џа Реизбор Аљи се закани на СДС дека ако не се избере ќе падне влада... И зделките со Кичеец, еве најново оак се спогодил со Судот

Член од
30 октомври 2022
Мислења
709
Поени од реакции
1.864
Абе битно протестираат,а овие структуриве одвај чекаат да се упикаат ,да исполитизираат.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.764
Поени од реакции
8.101
Не им судам. Само кажав она што го видов со свои очи пред Силбо во петокот и она што го гледам сега. Децата ако сакаат да изразат револт прво треба разни претставници на партии да ги раздигаат на клоци. Во Србија им се деси исто, килавата опозиција ги превзема протестите и истите се разводенија. Таму е ај пак друга ситуацијата, ама ние пројдовме еднаш низ истото и го добивме Васе што вози 130 нашикан пред Силбо.

Член од
13 април 2021
Мислења
3.503
Поени од реакции
11.443
Малку само ми е чудно и несфатливо зошто толку интервјуа даваат од семејството на починатото девојче. :unsure:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.877
Поени од реакции
67.462
Малку само ми е чудно и несфатливо зошто толку интервјуа даваат од семејството на починатото девојче. :unsure:
За да стават до знаење дека нема да молчат, и дека ке бидат гласни во барање правда.

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.144
Поени од реакции
8.894
Гомното што ја згазило Фросина, треба да си лежи апсаана и тука нема спор!

Она што мене не ми е јасно, како може некој да вози со 130-160 km/h и ти да не го забележиш тоа и да ти минуваш ете така со мислата дека се околу тебе е розово и дека сите возачи се китки за мирисање. Мене ова ми личи како фрлање пред воз.

Сите зборат за туѓа и правна одговорност, а никој за личната одговорност према самите себе!

После правда ќе бараме, а еве и да ја добиеме, каков е крајниот резултат? Кога личноста не е на овој свет?

Тоа не ми е јасно!

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.179
Поени од реакции
5.385
Гомното што ја згазило Фросина, треба да си лежи апсаана и тука нема спор!

Она што мене не ми е јасно, како може некој да вози со 130-160 km/h и ти да не го забележиш тоа и да ти минуваш ете така со мислата дека се околу тебе е розово и дека сите возачи се китки за мирисање.

Сите зборат за туѓа и правна одговорност, а никој за личната одговорност према самите себе!

После правда ќе бараме, а еве и да ја добиеме, каков е крајниот резултат? Кога личноста не е на овој свет?

Тоа не ми е јасно!
Ич да немаш гаЉе; ете го Тошко, инсталиса камери на секоја крстосница, и сега...кога тоа камерите ќе почнат да ловат, кога ќе фрчат казни за брзо возење...па кога свеста за опасноста од брзото возење ќе се засили кај широките народни маси (и стослови)...и дур‘ тогаш ќе исчезнат ваквите сообраќајни прекршоци, од кои поединци губат живот.

Се‘ што ни е потребно е...да причекаме нештата и проблемите сами од себе да се решат. :mad: Тошко неуморно работЕ на случајот.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.149
Поени од реакции
6.165
Ич да немаш гаЉе; ете го Тошко, инсталиса камери на секоја крстосница, и сега...кога тоа камерите ќе почнат да ловат, кога ќе фрчат казни за брзо возење...па кога свеста за опасноста од брзото возење ќе се засили кај широките народни маси (и стослови)...и дур‘ тогаш ќе исчезнат ваквите сообраќајни прекршоци, од кои поединци губат живот.

Се‘ што ни е потребно е...да причекаме нештата и проблемите сами од себе да се решат. :mad: Тошко неуморно работЕ на случајот.
Со фиксни цени на казни трајно не се решаваат вакви проблеми туку само со математичка прогресија за оние кои ќе ги повторуваат.

Kajgana Shop

На врв Bottom