Концерт од соништата и неостварената желба

Член од
28 април 2006
Мислења
326
Поени од реакции
3
Koncer od sonistata e da go gleam Tieso u Ibiza letno vreme kako pusta muzika a zivotna zelba so nego na stage i ja da pustam neli e jako bi dal se so imam

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Јас се би дал да можам у живо да ги слушнам Блек Сабат и Менсон

N

NightFuneral

Гостин
Dimmu Borgir,Anathema,Dark Tranquillity,Children of Bodom,Opeth,Steve Vai..

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Paul Van Dyk ke bide fenomenalno za mene

Член од
28 април 2006
Мислења
326
Поени од реакции
3
Abe sea i paul van dyk e dobar ama TIESTO E zakon neli

Marata

kinky
Член од
9 мај 2006
Мислења
473
Поени од реакции
3
Rolling Stones..... Зашто тој се правел мајмун па се пентарел на дрва? А? Да не паднесе од дрво, ќе му идев у Белград, пу!

B

babsy

Гостин
Infected Mushroom најпрво....
...а неостварена желба `концерт на СТУДЕНИ НОЗЕ``

Gravity Grave

Voice of the Voiceless
Член од
27 март 2006
Мислења
774
Поени од реакции
11
Концертот од сништата ми се случи на 14.5.1993 коа у Куманово свиреа неповторливите EKV. Милан & co свиреа како во транс, а ние направивме амбиент каков што доликуваше на големите мајстори! Им беше еден од последните воопшто како EKV, и како една од најдобрите нивни свирки на сите времиња снимки од 1-7 од Кумановскиот "гиг" беа ставени на компилацијата "Осврни се мирно на године прошле" EKV LIVE 3.

А би сакал да ги видам Соник Јут и Дејв Метјуз Бенд у живо...они ми се први две на листа на приоритети:pishtoldz

}I{BuTtErFlY

You want ME
Член од
21 февруари 2006
Мислења
765
Поени од реакции
14
:vozbud: ах...сакам да одам на Tristania:nesvest::cuc:,Children of Bodom:je:,Opeth,Dimmu Borgir:pehar::music3:,Therion:pehar:,ама мислам дека ќе ми остане само сон:toe:...(или којзнае:wink:)

Chandler

По религија - ПОПУЛИСТ
Член од
27 август 2005
Мислења
362
Поени од реакции
11
Sakam na JAMIROQUAI da odam.....Daj Boze :)

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
Gravity Grave напиша:
Концертот од сништата ми се случи на 14.5.1993 коа у Куманово свиреа неповторливите EKV. Милан & co свиреа како во транс, а ние направивме амбиент каков што доликуваше на големите мајстори! Им беше еден од последните воопшто како EKV, и како една од најдобрите нивни свирки на сите времиња снимки од 1-7 од Кумановскиот "гиг" беа ставени на компилацијата "Осврни се мирно на године прошле" EKV LIVE 3.
Sega mi se place, se ligavam i se nerviram... Nikad nema da gi gledam EKV...

Gravity Grave

Voice of the Voiceless
Член од
27 март 2006
Мислења
774
Поени од реакции
11
Неверојатно искуство KohlBass, и ден денес се ежам коа ке ми текне на тој концерт:pishtoldz

Kajgana Shop

На врв Bottom