Војната на патиштата

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.725
Поени од реакции
14.629
вие глумите доктори за морал, а уствари сите до еден сте скапани у душата и би ги направиле истите ствари, ако не и сто пати полошо.
Сите имаме право на мислење, ама некои мислења треба да се задржат за себе. Риеш по дното последниве страници, глупост до глупост.

Член од
14 октомври 2021
Мислења
82
Поени од реакции
174
вие глумите доктори за морал, а уствари сите до еден сте скапани у душата и би ги направиле истите ствари, ако не и сто пати полошо.
Да. Сто пати полошо. Знаеш шо ќе напраам? Му зиам телефон, денар не глеа, адвокат не наоѓам. Не е мое дете, не сум го родила. Не сум родила некој за да земе туѓ живот. Ти мислиш сите се Васил или ко неговите. Дечко, немаш запознаено некој од нас. Ќе го влечам до кај родителите да моли за прошка. И мене ќе ми е срам да се појавам, ама кога ќе го влечам како мрсул на 20 години и кога ќе го гледаат сите, ќе видиме.

Баш ако си совесен родител, ќе те фати срам, ако твоето дете е причина за смртта на друго. Васил, ја, ти не сме повредни од Фросина, Вики што почина кај Сити Мол. Сите сме исто. На крај на краева, ист судија ќе ни суди. Е таму НЕМА ВРСКИ.

Член од
20 мај 2023
Мислења
605
Поени од реакции
2.730
Ронче, не се размножувај.
Нема да има ни шанса за размножување он. Никоја нормална со грам памет не би сакала деца да расте со него. Помислата дека може да постои уште еден Рон јуниор со истиот ментален склоп ми е језива....
Сите дискутираат колку возачот е крив што поминал на црвено и возел брзо и пијан, а ова телево се најде паметно да кажуе како починатите биле од провинција и ваљда не биле научени на семафори.
Да земеш со една палка и да го маваш до рикање.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.217
Поени од реакции
42.961
Да. Сто пати полошо. Знаеш шо ќе напраам? Му зиам телефон, денар не глеа, адвокат не наоѓам. Не е мое дете, не сум го родила. Не сум родила некој за да земе туѓ живот. Ти мислиш сите се Васил или ко неговите. Дечко, немаш запознаено некој од нас. Ќе го влечам до кај родителите да моли за прошка. И мене ќе ми е срам да се појавам, ама кога ќе го влечам како мрсул на 20 години и кога ќе го гледаат сите, ќе видиме.

Баш ако си совесен родител, ќе те фати срам, ако твоето дете е причина за смртта на друго. Васил, ја, ти не сме повредни од Фросина, Вики што почина кај Сити Мол. Сите сме исто. На крај на краева, ист судија ќе ни суди. Е таму НЕМА ВРСКИ.
ќе те видам кога би се нашла у таа ситуација, вака џабе зборење само. Морални доктори све. Кај ќе ни беше крајот у пракса да бевте такви.

Член од
14 октомври 2021
Мислења
82
Поени од реакции
174

Супер се неговите стварно. Два стана, три ипол кила трева, Господ знае уште што.

Ја од негови врсници шо чув, секој пат кога ќе го фателе со трева, пеел од кај му е од страв. Да имал страв од нешо, немаше да дое до ова.
Џган.
Автоматски споено мислење:

ќе те видам кога би се нашла у таа ситуација, вака џабе зборење само. Морални доктори све. Кај ќе ни беше крајот у пракса да бевте такви.
Ја да водам нешто? Ќе цветаме еве жими Крст. Ја сум многу објективна ко особа. Еве не дај Боже мое дете да беше, ќе го остаев да гние. Толку ми чука. Да ме бламира пред народ, пред судови? Да не можам леб да идам да купам?
Има да се кае шо сум го родила.
Ја се плашам само од Господ. Ако ја му средувам на детето, како ќе се појавам пред Господ? Знаејќи дека моето дете уништило некој?
Знам дека е чудно шо не размислуваме сите така, ни 25 неам дури, ама не сме сите исто воспитани.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.650
Поени од реакции
16.853
Тука е комуњарската мизерија која се прошири...порано беше Дете, кое Правно не одговара е до 14 години,Од 14 до 16 г беше помлад малолетник, кој можеше да биде пратен во поправен дом.Постар малолетник беше од 16 до 18го тој за потешки дела одеше во Малолетнички затвор, а кога ќе наполни 18г ја дослужуваше казната во Затвор за возрасни.
Полека полека, Измислија Помлад Полнолетник кој ескивира затвор, па и наркоман НЕ одховара за кражби до 100 евра и други глупости. Обезбедувањата на училиштата немаат оружје а и да имаат не смеат да го употреба како тие во Уса...абе Цајкан не смее да употреби, ни во самоодбрана, ако употреби го делкаат по Судови...така е и во другите ехЈу, а болеста се рашири и во Европа.
Се сеќавам на случка од УК од 60-тите, 3ца малолетници, од 13,14 и 15 години пресретнале 3 годишен човек и му барале пари (за дрога)...имал во себе само малку пари, тоа ги разбеснило, го клоцале крвнички што останал доживотно инвалид во количка. Судот тогаш ги осуди затвор, секој по колку е стар, 14, 14 и 15г затвор. Нашата комуњарска Политика излезе со голема критика на англискиот суд, бил нечовечен.
Разбирам дека е нечовечно, кога во 70 -тите во зЈугославија еден чувар на овоштарник утепа дете што крадело грозје, мислам по тоа им забранија на чуварите да користат било какви пушки, а користеа со сол или со ситни сачми.
Но не само кај нас, татко ми беше 60-тите 6 месеци во Италија преку ФАО, кажуваше и таму тогаш имаше чувар во полето со пушка.
И уште еден специфичен случај, школски другар кој во 70тите како апсолвент работеше во средно училиште Емуц...За време одмор во училница влегла група од 3 мангупи од Автокоманда да ги претресуваат и пљачкаат учениците...ама учениците не се уплашиле, туку ги подбрале со столчиња, на едниот му ја дупнале главата па прскало крв како од фонтана....

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.217
Поени од реакции
42.961

Супер се неговите стварно. Два стана, три ипол кила трева, Господ знае уште што.

Ја од негови врсници шо чув, секој пат кога ќе го фателе со трева, пеел од кај му е од страв. Да имал страв од нешо, немаше да дое до ова.
Џган.

Ја да водам нешто? Ќе цветаме еве жими Крст. Ја сум многу објективна ко особа. Еве не дај Боже мое дете да беше, ќе го остаев да гние. Толку ми чука. Да ме бламира пред народ, пред судови? Да не можам леб да идам да купам?
Има да се кае шо сум го родила.
Ја се плашам само од Господ. Ако ја му средувам на детето, како ќе се појавам пред Господ? Знаејќи дека моето дете уништило некој?
Знам дека е чудно шо не размислуваме сите така, ни 25 неам дури, ама не сме сите исто воспитани.
па немаш затоа збориш. Лесно е многу како родител да те изманипулира некое вакво смрдле. Не размислуваш у такви ситуации логички него размислуваш ко родител, си го раснел си го гледал и сакаш да му помогнеш.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.217
Поени од реакции
42.961
Ронче Моронче прекини да се докажуваш, јасно ни е дека си глуп ко ѕид.
мене ме боли кур ти што мислиш, него ви го гледам лицемериево ваше и глумење лудило некакво, а сите до еден сте отепани у главата.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.100

Џган.
Абе случајов е побизарен и поментален него што се мисли, баба му на овој е таа што дилала дрога , таа наведената во извештајот ..станот е нејзин и овој ја користел баба му да дила за него.Цела фамилија се отидени ...
gfdgrgr.png

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.437
Поени од реакции
8.151
па немаш затоа збориш. Лесно е многу како родител да те изманипулира некое вакво смрдле. Не размислуваш у такви ситуации логички него размислуваш ко родител, си го раснел си го гледал и сакаш да му помогнеш.
Abe shto tuku treskash?
Kolku deca imash izgledano pa da znajsh shto razmisluvaat roditelite?

Член од
14 октомври 2021
Мислења
82
Поени од реакции
174
Абе случајов е побизарен и поментален него што се мисли, баба му на овој е таа што дилала дрога , таа наведената во извештајот ..станот е нејзин и овој ја користел баба му да дила за него.Цела фамилија се отидени ...
Прегледај го приврзокот 442119
Што кажав вчера или завчера? Се товарел за организиран криминал.
А ја сегде шо читам го товарат за 215 само.. шо има разлика. И со џоинт те товарат за 215. А организиран криминал д посериозно.
Ја за ова зборев дека му средиле. Само ме занима 3,5 кг трева у чија плуќа отишле.
Кај се?? Мора да ги има у ПС

Дада манипулирал, шо татко му сам му купил кола. Дечкото има жичка.
да не вадам скринови.
Знаеш дека вчера ѕвонел на камера? И кажал дека возел 70?
Нели бил психички паднат? Од шо е психички паднат. Душичка..

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.437
Поени од реакции
8.151
А ја сегде шо читам го товарат за 215 само.. шо има разлика. И со џоинт те товарат за 215. А организиран криминал д посериозно.
Ја за ова зборев дека му средиле. Само ме занима 3,5 кг трева у чија плуќа отишле.
Abe da se samo tie 3,5kg.
A shto so ostanatoto.
Ednostavno go "Sudele" kolku da se rechi deka go sudele.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.100
Ако си на слобода после таа заплена и тие докази.. има само 2 опции, врски со плаќање мито или шпион да бидеш или комбинација од двете. Трето нема.

Kajgana Shop

На врв Bottom