Sistemot e na prvo mesto vo konkrentiov slucaj, zasto veke go imaat registrirano kako delikvent, imale moznost, prostor i dovolno mokj i uslovi da go osudat, i on pred 2 dena da bil vo zatvor.Се почнува од дома. Системот е на второ место. Се надевам дека ке донесат закон кого и да го фатат пијан, без дозвола или технички неисправно возило, веднаш 30 дена притвор. Само што кај нас, татица ке се јави, да го пуштат синчето. Зашто се посрал како родител.
брат, ти не знаеш што е брзина како прво. 130 ми опишуваш како 400 да е или некој фајтер џет да поминува. Будали по булевариве многу више од 130 дигаат па можеш да ги видиш и процениш.Имаш зелено,и минуваш нормално на пешачки,нема коли и од однеш налетува кола за секунда,додека се свртиш со 130! Ќе те напишев да размислиш ама...
Da imashe Ronkava malce mente ce prochitashe na SITE portali dekakopilevo preletal na crveno.Имаш зелено,и минуваш нормално на пешачки,нема коли и од однеш налетува кола за секунда,додека се свртиш со 130! Ќе те напишев да размислиш ама...
Аман бе, можеш ти да пазиш колку сакаш, џабе ти е. Немој со муабетиве, жити све.не се минува одма, се минува кога гледаш дека тој што е таму почнува да кочи. Не можеш правилата да ги толкуваш буквално, зелено ми е и идам кај сакам. Имаш вакви како овој што што возел 130, и ти треба да свесен дека има такви возачи. Мора да гледаш околу тебе и да си свесен за околината ако не сакаш да те повреди некој.
Abe ne da si glup tuku si otepan od glupost!
Abe otepan,
Taka pishuva vo vesnici, deka sudijkata go sudela po zakon za maloletnici a TOJ POLNOLETEN.
Ова е судијката која го ослободила од притвор Васил кој ја усмрти Фросина
Васил Јанев кој завчера ја усмрти младата Фросина Кулакова возејќи со 130 километри на час на булеварот „ Партизански одреди“, лани за трговија со наркотици бил ослободен од притвор и иако бил полнолетен кога го сторил делото му било пресудено да оди во поправен дом за малолетници. Судијката...infomax.mk
Ти ништо не размислуваш, затоа вакви лајна искачаат од тебе. Абдал утепан. Не за џабе те сметаат за најглуп на форумов.тоа и јас размислувам, од време на време се дешава некоја ваква работа, и секогаш е некое девојче од провинција. Дали неучени да гледаат семафори или нешто друго не знам.
Karmata ne raboti na vakov nacin druze, Frosina nema vrska so nego i negovata devijantnost.Класилно скопско дилерче кај кое кармата проработела..
Па ќе ти кажам,пред напишеш нешто треба да вклучиш мозок ама тоа е... Ајде секако дремеш на нет,за старт провери колку време е потребно да се помине 1км со 130км/ч. Остај јас дали знам што е брзина..брат, ти не знаеш што е брзина како прво. 130 ми опишуваш како 400 да е или некој фајтер џет да поминува. Будали по булевариве многу више од 130 дигаат па можеш да ги видиш и процениш.
More zabegan ebate nepismen provokator!
I sto od ova ja ne go napisav kako problem?
3 posta po red pustas kade udiras pechat na tvojata blagoretardiranost.
Bukvalno toa go pisuvam celo vreme kako problem, samo ti ustvari, pametniot neli, deka ja glup sum, velis pa dobro mnogu 18 godisni deca, bile sudeni kako maloletni, a ovoj imal 19 godini.
I ja toa go posocuvam kako problem i propust, ama ti nemas, za zal, kapacitet toa da go sfatis, deka si pameten, zatoa e toa taka. Uizvaj.
Pa vakvi sva srekja ne sme. Nit sum dilal amfetamin, nit sum vozel nad 80 vo grad.Се активираа душегрижници кои секогаш при вакви дешавања во оваа плитка комуњарска творетина со една цел, а тоа да се истакнат дека они не се такви!! Дека они се добри, паметни, свесни граѓани и ќе ми делат правда што како требало...гомнари едни.
Во огледало ние можеби се гледаме како убави, паметни, добри, праведни, но од другата страна ние сме најдолните особи, полни со љубомора, завист и невидена склоност за уништување се за свои цели...тоа најдобро се гледа по состојбата на оваа сценариска држава.