Војната на патиштата

Член од
14 април 2012
Мислења
32.837
Поени од реакции
67.262
Абе ти стварно си бил тежок морон!! Какви бре семафори дебил!! Девојката убиена на пешачки и како што кажуваат на црвено поминал дебилот со 130!! Брејј!!
Очигледно дека требала да го пропушти татиното синче да помине на негово црвено. Сепак, ептен залетан бил.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.158
Поени од реакции
42.890
Очигледно дека требала да го пропушти татиното синче да помине на негово црвено. Сепак, ептен залетан бил.
па сега или ќе пропуштиш или ќе те сплескаат. Кое е подобро од тие две работи?

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.118
Поени од реакции
6.109

Член од
12 март 2012
Мислења
209
Поени од реакции
217
па има семафор на пешачкиот ако не знаеше. Им кажува на пешаците кога да преминат.
Ама ти стварно имаш некаков проблем!! Кога возиш и имаш црвено на семафор што треба да направиш?!?!

Член од
14 октомври 2021
Мислења
58
Поени од реакции
106
Дечки зашо се карате?
Ние ко народ иаме загазено и тоа дебело. Мора комплетно мењање на mindsetot прво. За сѐ нешто се бара врски, се ѕвони се моли. Сите шо се на функција се ради партиска определеност или пошо се орки или цигани. Самиов народ за сѐ нешо брка врски. За оценки, за театар, за кола, за ова за она. На 1,800,000 сите иаме негде чоек. Еден повик треба. Коа ќе прекинеме да се уздаме у врски и ми дужи услуга ќе е др.
Понатака, тие говеда шо се продаваат за пари, све тоа сапун праење.
Мора комплетно да се смениме ко народ.
Нема термин? Ќе чекаш
Не знаеш да возиш кола? Ќе научиш
Те фатиле без каиш, со трева, со телефон у рука, ќе си одговараш.

На крај на ден, сите идеме у иста земја. Овде може да си и Мијалков и Грујо, пред Господ сите сме исти и под ладната земја. Така да не се фурајте дека сте некои и нешо. Сите исто ќе завршиме

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.158
Поени од реакции
42.890
Ама ти стварно имаш некаков проблем!! Кога возиш и имаш црвено на семафор што треба да направиш?!?!
баки, не секој секогаш мисли во сообраќај. Ти треба да мислиш за другите. Обично ваквите ситуации кога двете страни не мислат се дешаваат ваквите работи.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.188
Поени од реакции
46.396
Abe kaj se najduvash najpameten od site za site sluchuvanja.

Vcera go pravdash doktorot,
Denes kopilevo.

Shto mislish deka sedam cel den i chitam se shto pishuva po medii?
I da, imalo praksa da 18 godishnici bidat sudeni kako maliletnici.

Ama toa nikako ne gi opravduva drugite sranja shto gi pravel a ne ni stasale podaleku od policija.

Znam isti sluchki i od prilep koi vie nitu ste gi slushnale nitu nekade prochitale. A toa "Decata" i den denes pravat sranja po ulici.
I tie isto ne ni stasuvaat do sud.

Toa e taa ista shema sekade. Zaboshoti i chekaj da pomini vreme da se zaboravi.
Koj doktor vcera sum go pravdal potseti me, i potseti me kade go pravdam kopilevo, zasto ustanoveno e veke deka ne znaes da citas.
Toa pak se potvrduva i so ovoj tvoj post, kade velis deka praksa e 18 godisnjaci da bidat sudeni kako maloletnici, samo sto ovoj imal 19 godini, ne 18, koga mu se sudelo. :)

Pak prosta i ednostavna rabota, nemas kapacitet da ja razberes kako sto treba.

Член од
20 мај 2023
Мислења
602
Поени од реакции
2.700
па сега или ќе пропуштиш или ќе те сплескаат. Кое е подобро од тие две работи?
Ти си кретен на кретените, амеба. Со секој твој пост на форумов достигнуеш ново дно. Ќути си поарно и не се брукај.

Член од
12 март 2012
Мислења
209
Поени од реакции
217
баки, не секој секогаш мисли во сообраќај. Ти треба да мислиш за другите. Обично ваквите ситуации кога двете страни не мислат се дешаваат ваквите работи.
Бакино,ај овака со фино,пошто џабе е да се напнувам. Стоиш на семафор,на пешачки имаш зелено да минеш и наидува идиот во сред град со 130,знаеш која е таа брзина??Знаеш дека додека минуваш,одиш по пешачкиот за мноооогу кратко време ќе налета на тебе,додека трепнеш.

Член од
14 јануари 2025
Мислења
19
Поени од реакции
19
значи мислам дека потфрливме како народ и вака 30 и + години како држава ... не сме кадарни да имаме вакво нешто ...
гаси светло последен кој е и ќао

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.913
Поени од реакции
40.851
Искочи језиво видео на инстаграм каде што овој се дере "што направив што направив" врз мртвото тело на Фросина. Не го постирам тука, кој сака ќе го најде на профилот пишан подоле и ќе си го гледа на своја одговорност.

Последно уредено од модератор:
Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.158
Поени од реакции
42.890
Бакино,ај овака со фино,пошто џабе е да се напнувам. Стоиш на семафор,на пешачки имаш зелено да минеш и наидува идиот во сред град со 130,знаеш која е таа брзина??Знаеш дека додека минуваш,одиш по пешачкиот за мноооогу кратко време ќе налета на тебе,додека трепнеш.
не се минува одма, се минува кога гледаш дека тој што е таму почнува да кочи. Не можеш правилата да ги толкуваш буквално, зелено ми е и идам кај сакам. Имаш вакви како овој што што возел 130, и ти треба да свесен дека има такви возачи. Мора да гледаш околу тебе и да си свесен за околината ако не сакаш да те повреди некој.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.354
Поени од реакции
8.044
Koj doktor vcera sum go pravdal potseti me, i potseti me kade go pravdam kopilevo, zasto ustanoveno e veke deka ne znaes da citas.
Toa pak se potvrduva i so ovoj tvoj post, kade velis deka praksa e 18 godisnjaci da bidat sudeni kako maloletnici, samo sto ovoj imal 19 godini, ne 18, koga mu se sudelo. :)

Pak prosta i ednostavna rabota, nemas kapacitet da ja razberes kako sto treba.
Abe ne da si glup tuku si otepan od glupost!
Abe otepan,
Taka pishuva vo vesnici, deka sudijkata go sudela po zakon za maloletnici a TOJ POLNOLETEN.

I aj ne se zamaram povejche so tebe,
Domashnite ne bile krivi .....

Последно уредено:
Член од
12 март 2012
Мислења
209
Поени од реакции
217
не се минува одма, се минува кога гледаш дека тој што е таму почнува да кочи. Не можеш правилата да ги толкуваш буквално, зелено ми е и идам кај сакам. Имаш вакви како овој што што возел 130, и ти треба да свесен дека има такви возачи. Мора да гледаш околу тебе и да си свесен за околината ако не сакаш да те повреди некој.
Имаш зелено,и минуваш нормално на пешачки,нема коли и од однеш налетува кола за секунда,додека се свртиш со 130! Ќе те напишев да размислиш ама...

Kajgana Shop

На врв Bottom