- Член од
- 28 август 2013
- Мислења
- 4.481
- Поени од реакции
- 13.678
Отказниот рок му трае 30 дена, да си ги знае правата, ќе има време да се дупнат од ебавање
А што ако е? Па може зет ќе се стори бизнисот ќе го наследи!ако не е ќерка на газдите зашо да не!
Нема у приватно отказен рок.. чао-пријатно е работата.Отказниот рок му трае 30 дена, да си ги знае правата, ќе има време да се дупнат од ебавање
loso iskustvo, koleska se dupese so sin na gazda, posle drami ja izbrkaa po brza postapkaА што ако е? Па може зет ќе се стори бизнисот ќе го наследи!
А ако е швалерка на газдата ? Да не лапам инстант отказ оти му се мешам на негов теренако не е ќерка на газдите зашо да не!
Можам само да му кажам нека го слуша срцето. За се друго ние ќе се организираме ќе му однесеме у затвор.@Ska Maniac де кажи му на човеков.
E vaka se pravi diskusija bravos decki.Една од причините што сум на форумов е за да не го заборавам Македонскиот .
Поентата ми беше дека познаствата што ги правиш додека си на одредена позиција, може да ти помогнат во твојата иднина во таа насока.
Епа брат, и буфтањето е познанство што го правиш додека си на одредена позиција, која ден денес и те како им помогнало некому или на некоја да се развиваат во хиерархијата на работа...ИхаааааЕдна од причините што сум на форумов е за да не го заборавам Македонскиот .
Поентата ми беше дека познаствата што ги правиш додека си на одредена позиција, може да ти помогнат во твојата иднина во таа насока.
Абе атракција да биди, да е тешко да ја фатиш, да е привлечна а недостапна.Edna koleska pred 3 meseci napusti i otide vo Belgrad, kaj verenikot. Sirotiot superinfekcija zakaci na urogenitalen sistem, nekolku bakterii mu izlegoa na brisevi. Ovaa se izrenda so dosta dusi od firma, izgleda mamata im ja eba malata, sto bi rekol eden filozof, podvizen kontenjer bakterii i infekcii. Toa i bese careto, nadvor od drzavata, zasto mal e gradov i sve se znae. Atrakcija si ja vikame megu nas.