Секс со колешка/колега

Член од
14 август 2018
Мислења
4.970
Поени од реакции
11.270
Отказниот рок му трае 30 дена, да си ги знае правата, ќе има време да се дупнат од ебавање
Нема у приватно отказен рок.. чао-пријатно е работата.

Е сега ако е у некоја државна, рецимо сектор евро-интеграции... буши брате, и ако да не ти трепне!

Член од
22 февруари 2024
Мислења
216
Поени од реакции
355
Колешка, 2 деца има. Ми се лепи кога одам во кујна, ако има забава од компанија цело време до мене е. Кога пиеме кафе фацата и е залепена у мене. Ама кога ке отвори муабет за децата се враќам во нормала и си одам.

Би ја треснал само отказ ако дадам.
Иначе гушкање бацување во лице флертување све тоа има.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.232
Поени од реакции
28.008

volare_g

Nediplomiran i nedokvakan
Член од
28 февруари 2014
Мислења
762
Поени од реакции
1.934
Една од причините што сум на форумов е за да не го заборавам Македонскиот :) .

Поентата ми беше дека познаствата што ги правиш додека си на одредена позиција, може да ти помогнат во твојата иднина во таа насока.
E vaka se pravi diskusija bravos decki.
Zdrav humor , i isto komunikacija na zdravi licnosti,ala vi vera :bravobe:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.247
Поени од реакции
5.874
Една од причините што сум на форумов е за да не го заборавам Македонскиот :) .

Поентата ми беше дека познаствата што ги правиш додека си на одредена позиција, може да ти помогнат во твојата иднина во таа насока.
Епа брат, и буфтањето е познанство што го правиш додека си на одредена позиција, која ден денес и те како им помогнало некому или на некоја да се развиваат во хиерархијата на работа...Ихааааа

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.517
Поени од реакции
18.348
Edna koleska pred 3 meseci napusti i otide vo Belgrad, kaj verenikot. Sirotiot superinfekcija zakaci na urogenitalen sistem, nekolku bakterii mu izlegoa na brisevi. Ovaa se izrenda so dosta dusi od firma, izgleda mamata im ja eba malata, sto bi rekol eden filozof, podvizen kontenjer bakterii i infekcii. Toa i bese careto, nadvor od drzavata, zasto mal e gradov i sve se znae. Atrakcija si ja vikame megu nas.

my_name_is_in_use

Шампион на паузи!
Член од
12 април 2024
Мислења
48
Поени од реакции
106
треба да бидеш сигурен личните односи нема да влијаат врз вашата работа и доколку двете страни сте на иста страница тогаш не гледам проблем во тоа? Been there, done that!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.247
Поени од реакции
5.874
Edna koleska pred 3 meseci napusti i otide vo Belgrad, kaj verenikot. Sirotiot superinfekcija zakaci na urogenitalen sistem, nekolku bakterii mu izlegoa na brisevi. Ovaa se izrenda so dosta dusi od firma, izgleda mamata im ja eba malata, sto bi rekol eden filozof, podvizen kontenjer bakterii i infekcii. Toa i bese careto, nadvor od drzavata, zasto mal e gradov i sve se znae. Atrakcija si ja vikame megu nas.
Абе атракција да биди, да е тешко да ја фатиш, да е привлечна а недостапна.

Таа не била атракција, туку место и начин на ослободување на стресот на вработените во фирмата ако може да се нарече, т.з. ку*омат!

Kajgana Shop

На врв Bottom