Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
14 април 2012
Мислења
32.787
Поени од реакции
67.104
Да сакаше Реши да намали плата, како што тврди дека е спремен само за да може да игра фудбал и да се врати во репрезентација, одамна ке беше продаден. Ликот сака Јунајтед да му ја гарантира платата, а тој да може да оди и да игра за друг клуб во меѓувреме. Екипиве што сакале да го земат на позајмица, нуделе меѓу 70-100к неделно максимум да му покријат од платата, останатиот дел да иде од Јунајтед. Вака, ке глуми фудбалер дур не му истече договорот со Јунајтед, а потоа Саудиска или МЛС.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.707
Поени од реакции
5.455
Ликот е свесен дека е завршена приказна, веројатно ќе си го преседи цел договор на трибини и тоа е тоа. Нема намера да спасува кариера он, она што него го засега е да искешира колку може повеќе.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.136
Поени од реакции
46.156
Moментално има состанок во Неапол меѓу претставници на Манчестер и Наполи за Гарначо. Можно е денес да се договорат за сумата.
Mozno e Osimen kaj vas da zavrsi, a taka nekako da padnat finansiskite baranja na united za argentinecot, taka citav na football italia, sto e win scenario sekako za Napoli, a i za vas, so ogled deka nemate 9ka napred sto garantira barem 10 gola u sezona, taka ide zborot.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.787
Поени од реакции
67.104
Mozno e Osimen kaj vas da zavrsi, a taka nekako da padnat finansiskite baranja na united za argentinecot, taka citav na football italia, sto e win scenario sekako za Napoli, a i za vas, so ogled deka nemate 9ka napred sto garantira barem 10 gola u sezona, taka ide zborot.
Не ми делува верно тоа. Јунајтед очајно ке бара крилни играчи, плус гледаат сите плати да се ниски, а Осимен не заврши во Челси зашто не сакаше да ја спушти платата. Повеќе ми е верно дека ке идат на продажба на Гарначо, да го купат Доргу од Лече, плус уште еден играч.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.103
Поени од реакции
1.675

Чисти измишљотини абе да не е рашфорд фабрицио семки ќе јадеше, го напуни со пари за да измислува тука барса марса демек го сакале, сите знаат он млс или саудиска толку е од него.
Него батали го циганов баки, кажи ми ти сеа мене, дупиш ли нешто?

FR2VIpqXEAAHIPt.jpeg

Член од
24 март 2010
Мислења
15.319
Поени од реакции
26.255

Чисти измишљотини абе да не е рашфорд фабрицио семки ќе јадеше, го напуни со пари за да измислува тука барса марса демек го сакале, сите знаат он млс или саудиска толку е од него.
Него батали го циганов баки, кажи ми ти сеа мене, дупиш ли нешто?

Прегледај го приврзокот 440929
Јас искрено очекував многу посериозни тимови да бидат заинтересирани за Рашфорд. И да не се моли Барселона да продаде некоја резерва за да го земе на позајмица. Џабе форсираш за ова, "интересот" за Рашфорд е уште еден доказ во каква делузија живееме како фанови.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.531
Поени од реакции
8.091
Јас искрено очекував многу посериозни тимови да бидат заинтересирани за Рашфорд. И да не се моли Барселона да продаде некоја резерва за да го земе на позајмица. Џабе форсираш за ова, "интересот" за Рашфорд е уште еден доказ во каква делузија живееме како фанови.
Сите посериозни екипи се горе доле средени напред. Лично очекував нешто повеќе од Арсенал едино, ај што се боранија напред, ама и имаат историја со пазарење на пропаднати ѕвезди.

Лично мислам дека и Рашфорд ќе се реши некако зимово, само да се испегла % што ќе се плаќа. Завршена прича е, сигурно голем % од платата му зависи од бонуси т.е. дадени голови, настапи, итн. Скапување на клупа во ниеден случај не му е добитна опција, ни од финансиска нити од кариерна перспектива. Тие 300к не му се 100% загарантирани, првично се намалени за 20/25% ради тоа што не играат ЛШ.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.787
Поени од реакции
67.104
Не една, двајца треба, Ерик Гарсија и Ансу Фати, кој цело време дава изјави дека се гледа во Барселона.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.103
Поени од реакции
1.675
Ne znam zasto si ocekuval, likot imase mediokritetna sezona lani i ovaa osven momenti nisto ne pokaza, i so taa mamutska plata koj ke zagrize da go zeme na pozajmica osven ako ne plakame nie >50%. Zgora na se toa e Januar, se krpat timovi so pozajmici a transferi ko kvara u psg se preretki. Klubot si zhnee sto si posea, treba da sme srekjni ako nekoj zagrize za vakov rashford za pozajmica da plati nesto i do leto da digne forma za da se otarasime od nego ili eventualno nekoja klauzula ko za sancho sto uvalija.

Сите посериозни екипи се горе доле средени напред. Лично очекував нешто повеќе од Арсенал едино, ај што се боранија напред, ама и имаат историја со пазарење на пропаднати ѕвезди.

Лично мислам дека и Рашфорд ќе се реши некако зимово, само да се испегла % што ќе се плаќа. Завршена прича е, сигурно голем % од платата му зависи од бонуси т.е. дадени голови, настапи, итн. Скапување на клупа во ниеден случај не му е добитна опција, ни од финансиска нити од кариерна перспектива. Тие 300к не му се 100% загарантирани, првично се намалени за 20/25% ради тоа што не играат ЛШ.
Arsenal nemase sansa posto vekje gi imaat Sterling i neto golmanot na pozajmici i mislam ne smeat povekje od 2 da imaat od ista liga ima nekoe pravilo. Za transfer sekako nemase nisto da ima.
Не една, двајца треба, Ерик Гарсија и Ансу Фати, кој цело време дава изјави дека се гледа во Барселона.
Ko sto citav eden e dovolno.
Автоматски споено мислење:

Nego, dokolku gi batalat garnacho rashy i antony, sigurno ke donesat barem eden kvaliteten tamu. Bi sakal da e cunha, deckoto e kvalitet dokazan u PL i nesto dogovorot ne go potpisal ko sto vidov i se isponasal na trenerot poslednata utakmica.

Последно уредено:
Член од
11 април 2012
Мислења
4.707
Поени од реакции
5.455
Bi sakal da e cunha, deckoto e kvalitet dokazan u PL i nesto dogovorot ne go potpisal ko sto vidov i se isponasal na trenerot poslednata utakmica.
е ова е квалитетно инфо, вакви почесто треба да се споделуваат.
Таман го спремав за фантазии да го зимам ќе почека некоја утакмица да видам да не се спукал стварно со тренерот

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.896
Поени од реакции
40.728
Член од
26 јануари 2020
Мислења
944
Поени од реакции
1.226
ИНЕОС ако можи и да ги намали картите барем како олеснителна околности, за срамот што го кркаат пред се огромниот број на фанови. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom