Forumot se fokusira na legalni i relevantni diskusii za internet, radio i televizija, a ne na ilegalni aktivnosti. Kraj na pricanje, nemoj da izvrtes temata kako ti odgovara.
mislim da nema u ponudi APP kod samsunga
Tizen je OS nije android
Автоматски споено мислење:
Ako nekoj spomne lista.a pri toa ne objavil username ili pasworrd,,ili pak spomne ime na server.pa i spodeli url adresa od istot,,voopsto nisto ne narusil.
narusuvanje....e
""""javno objavuvanje na MAC adresa,koja sto moze da bide fizicka adresa na nekoj ured koja e cesto ne menliva
playlista koja sto vo seve sodrzi username ,ime na korisnikot i pasword...""""
vo ovie dva slucai se narusuvaat pravila
sekoja druga diskusija treba da bide dozvolena
ime na severi ponudaa na kanali od nekoj server,filmovi ..nema nikakvo narusuvane na pravilata.....
Marko ne vredi sa ne pismenima se raspravljati...resio covek da je on merodavan da presudi koji server je legalan a koji ne,i sta je relevantna diskusija.
Forumot se fokusira na legalni i relevantni diskusii za internet, radio i televizija, a ne na ilegalni aktivnosti. Kraj na pricanje, nemoj da izvrtes temata kako ti odgovara.
Од која дупка те извадија пак тебе и на кој јазик пишуваш само да ми е да знаам. Убаво ви рекоа укинете ја темата и ај чао пријатно, можеби треба да се прави муабет како да си купиме ИПТВ од А1, Телеком,Мтел, Неотел? Им треба уште некое милионче на нив? Кои се тие легални провајдери? Дај напиши ги па да се знае за кого смееме да правиме муабет. Уште поубаво уште одма стави и тел. броеви од нив да знаеме како да им купиме од легалните листи?
Novi moderator sam za ovu temu. Molam da se pridržuvate pravilata i poštuvate članovite. Zabraneto e postavuvanje na nelegalen sadržaj. Forumot ne e samo za ovaa tema, zatoa molam da se držite na pravilata na igrata.
Лажно претставување како модератор е строго забрането, овој пат ќе поминеш само со 2 недели бан. Следниот ваков испад носи перманентна забрана за пристап на форумов.
strasno toliko godina smo ovde znamo sve sta se moze sta ne od jednom da se pojavi neki a da kaze tako nesto strasno dobio sam i ja pp da se zatvara forum neznam sta jos mi piso
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.